187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
171
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
Rubi szexpartner

szexpartner

Rubi-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-18 17:11:06

omlett
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Rubi reagálása

Nagyon szépen köszönöm drága Omlett ;-) Örömmel tölt el ,hogy jól érezted magad velem,hisz èn is veled;-)Ès természetesen várlak tèged vissza sok szeretettel :-) Millió csók neked!;-)

Rubi beszámoló szexpartner Szeged 2016-09-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az oldalon kezdtem el levelezni Rubival, időpontot telefonon akartam kérni, de pont szünnapja volt, így végül itteni levelezésben beszéltük meg ezt is. Nagyon kedves volt már így is, mindenre készségesen válaszol.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én BKV-val mentem, nagyon közel van metró és villamosmegállóhoz is, de sok busz is jár errefelé. Parkolóhelyekben sincs hiány, egy csendes kis utcáskáról van szó, könnyen megtalálható.,
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
A megbeszélt időpont előtt 3 perccel megcsengettem és már engedett is fel. A fürdőszoba szép tiszta, talán egy kicsit hosszú a zuhanyfüggöny, de nem lényeg, a tetthelyszín meg kellemesen árnyékos, vörös árnyalatokkal teli szoba, aminek nagyrészét az ágy teszi ki.
Rubi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rubi a nagycicás ruhájában fogadott, majd miután lezuhanyoztam, meg is vált ettől az egyetlen ruhadarabtól is, nagy örömömre. Nagyon jó alakja van, tényleg minden szép gömbölyű, de szigorúan csak annyira, amennyire kell. Az arca szép mosolygós és huncut szeme van. Az bőre szolibarna, az összkép mindenképp nagyon kellemes.

Action
Kölcsönös francia:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Miután leültem mellé, megvizsgáltam a cickóit és csókolózni kezdtünk, amit nagyon jól csinál. zután mélytorkos franciáját mutatta be, ami tényleg mély, probléma nélkül beszippantott. Ami ezután történt azt úgy lehet legjobban jellemezni, hogy mindenki nyalt mindenkinek mindenhol :) .E Gumit kértem és hogy üljön fel szemben, ezután elég hamar végem is lett a kellemes puncijában. Pihenésképp kaptam egy hát és lábmasszázst egy kellemes beszélgetés és egy hideg pohár víz mellett. Nem sok kellett hogy újra megkívánjam és egy kis francia után most én kerekedtem felül. Sajnos annyira elmerültem benne (a sok kapaszkodásban) hogy túl későn is vettem ki a szájbaélvezés kipróbálásához, de azért megint kaptam egy levezető mélytorkozást, mielőtt elmentem zuhanyozni és pár perccel az óra lejárta után értem ki a lifthez.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején tettem le az asztalra, annyi amennyit a bővebb infóban ír, többet nem foglalkoztam vele, de ő sem. Nagyon jó ajánlat egyébként, pláne a nyújtottakért cserébe.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Rubi egy nagyon aranyos, lelkes lány aki mindenben a kedvedre akar lenni. Kínálgat üdítővel, elbeszélget veled, de nem húzza az időt. Sokat mosolyog, nevetgél, amitől bárki jobb kedvre derül.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 20db
(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

(2018-12-23) : De mivel nagyon szeret szopizni rövid idő után visszavette a jogot hogy ott folytassa ahol abbahagyta, próbáltam ellenállni egy darabig de semmi esélyem nem volt rá és telelőttem a száját

(2018-10-30) : Rubi pedig lejjebb vette az irányt, és ismét átélhettem a megunhatatlan, tökéletesen mélytorkos franciáját. Ez a lány tényleg csodákat tud művelni a szájával, és a torkával.

nagyon jó: 35db
(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 63db
(2020-11-14) : Fürdés után meztelenül fogadott az ágyon kaptam is egy csodálatos franciát és olyan nagy tudása van ilyen téren hogy szavakba nem nagyon tudom le írni milyen is volt talán egy szóban tudnám jellemezni csodás volt.Francia után át fordultunk egy kis 69be is utána egy kis szünet tartottunk mert már nem bírtam. Szünet után kaptam még egy kis franciát és a végén ki próbáltunk pár pózt is

(2020-02-24) : majd hanyatt fektettem úgy hogy a feje felém legyen és ismét a szájában landoltam. Mivel a helyzet adta magát, így kivettem a farkam a szájából és a feljebb helyezkedtem hogy a zsacsit is elérje

(2019-08-10) : A kitartása fenomenális. A második menet során is fél órát dolgozott rajtam megállás nélkül. Meg is lett az eredménye. Az utódok ez alkalommal is a szájában landoltak, amit maradéktalanul el is tüntetett.