61
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
21
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Nati erotikus masszázs

erotikus masszázs

Nati-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-18 16:34:56

Hitit
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nati beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-09-18

Egyeztetés
I called her, she gave the information about her services and availability, we agreed about the meeting and she sent me the address via sms.
Megközelítés
Easy access through public transportation. It was really easy to find for even a first timer in Budapest like me. After finding the apartment, i called her and she gave me the code for opening the door.
Helyszín
Nicely decorated and clean apartment in a modern building. Towels look clean, several alternatives for bath gels and mouth washes in bathroom. I was pretty comfortable on tatami.
Nati külseje
A young lady with realy cute face, awesome smile, feminine curves and heart melting eyes. She looks a lot better than her photos. Her dressing was enough for increasing my heart rate.

Erotikus masszázs
Shower first. Then I laid face down on tatami. She started to oil massage. She is really petite, her hands and touches were super soft. It was a pleasure to watch her stunning body's movements from the mirror on my right side. She kept me excited with soft touches to sensitive areas and eye contact through mirror. Her attitude was unique, really friendly and kind, gave me a girlfriend feeling. After completing back massage, she whispered "you can turn!". From a cute kitten into a wild cat, you can't believe how quickly she transforms.
Levezetés
She made me super excited throughout the whole session. Then she gets naked, she oiled herself and started to slide on me. Oh my holy god, feeling that silky skin. I felt every part of her incredible body. Then she focused on my inner thighs. First hands, gentle but devilish touches. After a while, i felt her burning breath and lips. Without any hurries, she gave me a heavenly finish. Still had time left. She gave me more back massage and I went for shower.
Elszámolás
She informed me about her extra, french to the end. Pretty correct and fair play as what we talked on the phone. No suprises.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nati is a lady with great attitude, awesome smile, girlfriend feeling, smoking hot body from head to toe and those devilish touches. What an unforgettable experience. She is another reason for me to visit Budapest again! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról


pepsi
Törzsvendég
2017-08-27 01:17:13
Little short review but not bad, you get almost all needed information, you forget to mention how was her english, if you speak english with her? Thanks anyway writing.

2017-03-18 14:27:53
The attitude , this is most important for me as well ! Contion !

2016-09-20 22:32:12
Really nice detailed report. Thanks


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-11-25) : A masszázst komolyan veszi és nagyon jól csinálja. Mivel másfél órára jöttem, először a kispajtásom ápolásával foglalkozott (lásd később), de az első örömteli percek után szépen hasra feküdtem és rábíztam magam. Sokáig és pont jó erővel masszírozta a hátamat, a teljes felsőtestemet. Ülőmunkát végzek, úgyhogy rám is fér a kezelés.

(2021-11-06) : Jelen esetben, kértem hogy a masszázst engedjük el. Nem akartam egyetlen percet sem "elpocsékolni" masszázsra. Tudom hogy azt is kellemesen csinálja Nati, de én most csak a kényeztetésére vágytam.

(2021-11-01) : Lábaktól haladt felfelé. Azt hiszem. Bocsánat, Kedves Olvasó, én tényleg meseországban éreztem magam és nem mindenre emlékszem. Annyi megmaradt, hogy volt a fal mellett egy tükör, amit igénybe is vettem mozizáshoz, mikor 5-10 perc után ki mertem nyitni a szemem. Ő közben valahova középtájhoz ért, így már közelebb volt a fejemhez, a képe pedig a szememhez. Fizika :) Megcsodálhattam tökéletes cicijeit. Közben beszélgettünk is.

felejthetetlen: 20db
(2021-10-20) : A következő fogalmam-sincs-hány-perc arról szólt, hogy farkammal a szájában felfedeztem a testét. Először mellettem guggolva helyezkedett el, és percről percre közelebb húzódott

(2021-09-23) : Nati started in the usual way, with a massage of the back and legs, Done in a good way, with cream, not just some rubbing. Enjoyable chat during the massage as well. Good music on the player, some gentle strokes and teasing made me eager to tur

(2021-02-21) : NATI mellém telepedett,és elkezdte programját,amit BARBI-val párhuzamosan végzett. Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. Közepesen erős masszázst kaptam Tőle.A masszázs közben időnként a keze be-becsúszott a combjaim közé,megérintve a zacsit is,ami nagyon kellemes érzés volt.

nagyon jó: 29db
(2020-08-31) : Kedvesen kérdezte mivel is szeretném (krém vagy olaj), én az olajat választottam. Masszázsa kellemes, nem túl erős. Ami számomra kielégítő, mert nem szeretem a masszázsnak azt a fajtáját ami után 3 napig izomlázam van……..Közben sikerült elég jól elbeszélgetni és a simogatása annyira jól esett hogy (kezdtem kétségbe esni kevés lesz az eredetileg megbeszélt másfél óra) kértem ha van ró mód inkább két órát maradnék. :)

(2020-07-03) : cserét kértem. Barbi franciája lágyabb volt, mint Nati-é. Nati felmászott hozzám és én elkezdetem a ciciket kényeztetni és néha a számba vettem őket

(2019-08-01) : Először a hátamat majd a derekamat vette kezelésbe, nagyon finom és gyengéd volt. Van sajnos egy pici derék fájdalmam, de nem vészes, Nati kezeinek munkája tényleg hatásos volt. Ami viszont ennél is jobban esett az az volt, mikor kezei már a fenekemet érintették, duplán azért is, mert ekkor Nati ráült a lábaimra és így a forró punciját közvetlenül is magamon érezhettem

: 31db
(2021-10-27) : A masszazs inkabb kellemes simogatas de Nati sem titkolja hogy nem tanulta a mesterseget. Inkabb neveznem relaxacios kezelesnek de annak tokeletes. Foleg a tukor miatt ami vegig csodas latvanyt biztosit. A masszazs alatt kaceran hozza hozza er a melbimbo a hathoz es fenekhez ezzel is csigazva a fordulas idopontjat.

(2021-10-13) : Nati elővette a krémet, s azzal bekent, majd felülről lefelé haladva végig masszírozta megfáradt testem. Kellemes volt, s jól is esett, részemről aránylag szakszerűnek is tűnt. Amit elvártam tőle, azt ezen téren meg is kaptam. Ezután megkereste a langyos olajat, s a krémes testemet bekente azzal is, gondolom, hogy jobban csússzon majd.

(2021-08-18) : Nem sokkal később szólt, hogy megfordulhatok, így már szemből is tudott a mellkasomon, hasamon és lejjebb is csúszkálni. Mondanom sem kell, nagyon szerencsésnek éreztem magam, hogy egy ilyen bomba lány kényeztet ilyen rövid időn belül másodszor