8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
Klaudia szexpartner

szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-16 14:02:29

Drogo
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

beszámoló

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Évek óta figyelemmel kísérem itt is ott is :)Kapcsolat tartás van minden formában:)sms,viber postagalamb :)Válasz ,rendben várlak :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Csukott szemmel is oda találok:)Központi hely ,Ferenciek terétől egy sarok.Bkv metró a közelben.Parkolás macerás napközben,de több parkolóház is van a környéken.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Még mindig ugyan ott ahol kezdtük:)Szeretem a lakás hangulatát az is "Klaudiás":P
Ízlésesen berendezve,nagy ágy tükörrel!
Az élvezet fokozásáért még egy masszás ágy is van a szobában (ahol egy nagy tükör is található,lehet mozizni:P Fürdőben többfajta tusfürdő,szájvíz kispohár,tökéletes .
Klaudia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Elég ha a képeket megnézzük, Egy igazi, érett nő, aki olyan testtel és selymes bőrrel rendelkezik, amit a húszévesek is megirigyelhetnének.Popsija számomra tökéletes,kerek feszes tenyérbe illő, ugyanez mondható el a cicikről is, amiket nem lehet nem csókolgatni, kényeztetni,a bimbói az valami csoda imádom.Szép egzotikus arc,gyönyörű mosoly.Nekem tökéletes a kisugárzása ,a kedvessége le vesz a lábamról.Rám néz szép barna szemeivel már jól is állok.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Megérkeztem,nagy öleléssel csókkal fogadott és bekísért a szobába.beszélgettünk kivel mi történt mióta nem találkoztunk,beszélgetni is szeretek vele okos értelmes Nő.Aztán kaptam törölközött és bekísért a fürdőbe. Fürdés után,átöltözött, fehér szerelésbe,comfix,melltartó bugyi.Tökéletes volt ahogy belépet köszönt heló,én meg se tudtam szólalni.Hihetetlen hogy mindig megtud lepni ,eltud varázsolni.Ez szemmel is látható volt ezért
Kezelésbe is vett,kihámozott a törölközőből láthatóan jó hatással volt rám mert nagyon álltam,ezt nem lehetett takarni titkolni!Klaudia franciába is kezdett,amit nagyon jól csinált,lassan nem kapkodósan közben a golyókat is simogatta,isteni volt.Mikor már majdnem szájba élvezés volt ,abba hagyta,felnézett gumi?bólintottam meg se tudtam szólalni,szét akart robbanni a golyóm.Szájjal felhelyezte ,és bele is ült szó nélkül mintha tudta volna hogy így szeretném!Végre foghattam a gyönyörű ciciket csókoltam a szép nagy bimbóit,amit Klaudiának is jól esett,megszűnt körülütünk minden,élveztük egymást!Sajnos nem tartott sokáig ,már nagyon ki voltam éhezve Klaura ezért hamar végem lett .Megkönnyebbülés volt a javából még az arcom is lezsibbadt!Nagyon jó volt!Pihenés képen elszívtunk egy cigit beszélgettünk,majd gyors tusolás.Kértem ,hogy feküdjön fel a masszás padra (ha már van használjuk ki:)végig feküdt,én pedig elkezdtem kényeztetni,végig csókoltam a teste összes zugát:)szó szerint:P:P A cicikre külön nagy figyelmet szenteltem tudom hogy szereti nyelvjátékomat ezért folytattam lentebb és lentebb majd elértem a célomat a finom punciját.itt elidőztem ,bevetettem minden tudományomat:P:P nem volt nehéz Klau irányított ,combjaival szorított, és sikerült csúcsra juttatnom!ez különösen jó érzéssel tölt el hogy sikerrel jártam.Klau nem mozdult ,feküdt tovább a masszás ágyon,mosolyogva kielégülve:)kiszolgáltam magam egy óvszerrel,felém fordítottam Így hatoltam szemből lávait a nyakamba vettem így mozogtam,Közbe mindent moziztam a tükörből,különös de jó érzés volt látni magam szex közbe:)Így is nagyon jó volt ,de Klau felajánlotta a váltás lehetőségét így le csúszott az ágyról és megfordult.Ráhajolt teljesen a masszás ágyra így már jobb volt a tükörben látható kép is:)ami elém tárult az leírhatatlan.kerek feszes popsiját feltolta rám teljesen.Behatoltam fogtam szűk puncijába lassan mert éreztem ez így nagyon jó és hamar vége lesz.Nehéz volt tartani magam főleg hogy a tükörből láttam Klau arcát cicijét ahogy ütemesen mozog majd mikor éreztem köz elvan begyorsítottam és egyszerre jutottunk a csúcsra!Tisztogatás ,elszívtunk egy cigit ittunk egy forró feketét ,de az idő gyorsan repül sajnos már csak egy gyors tusolásra maradt idő!Előszobába búcsúzkodás(majdnem vissza mentünk a szobába ,de tényleg indulnom kellett.De visszatérek:):)addig is bimbó csókok Szépségem!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezésemkor az asztalra helyeztem.Pesti átlag feletti ,de amit cserébe kapsz az is átlag feletti!A virágot és az édességet kézbe adtam át :)aminek szemmel láthatóan örült!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Klau számomra maga a tökéletesség, az ideális nő. Szerencsés módon ötvözi a huszonévesek szépségét és üdeségét.Nyugalom árasztja el az embert, amint belép hozzá az ajtón.A tetoválások senkit ne tévesszenek meg,egy végtelenül odaadó laza vagány ,de nagyon kedves Nő akiből árad a szexualitás!Én nem titkolom rabja vagyok még ha néha másfele is nézelődöm Klauhoz mindig visszatérek.Remélem még nagyon sokáig és nagyon sokszor térhetek vissza hozzá, mert egy igazi kuriózum, akihez hasonlóval még nem találkoztam. Olyan emberek figyelmébe ajánlom, akik értékelik és viszonozzák kedvességét ,illetve akik egy fergeteges szexet szeretnének egy igazi bombázóval!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-11-05) : Kis pihegés után csókokkal köszönte meg ténykedésem, majd újra az én barátom kapott kis francia kényeztetést. Gumit szájjal fel és kivételesen oldalról öleltem magamhoz és hatoltam be a szűk punciba. Egy idő után váltás és a hátamra döntvén szemből ült belém és kezdett lovacskázni.

(2021-09-29) : Tehát belépte után elém térdelve élesztette fel a látványtól nem is annyira alvó szerszámom. Szégyen ide vagy oda ,már a látványtól a kisugárzásától vigyázzba vágja magát szerszámom:) teljesen önálló életet él.Klaudiánál hiába a forgatókönyv ,hogy majd ezt így fogom meg úgy fogom csinálni ha végre újra élvezhetem társaságát :

(2021-09-16) : A nagy sóhajtozás után Klaudia úgy döntött, hogy elégtétel vesz, és most rajtam a sor. Uraim, a látvány sem semmi (hajkoronáját már az elején összecsipeszelte), az érzés azonban frenetikus, cuppogós, szembenézős, stb. - tudjátok. Csak egy kis ideig bírtam tétlenül, számra kértem, s 69-ben folytattuk, majd egy idő után melegebb helyre kéredzkedtem

felejthetetlen: 10db
(2021-11-21) : Egy remekbe szabott francia óra kezdődött. Néha szinte teljesen eltüntem ajkai kózt de volt, hogy csak a hegyét nyalta. Kezét nem vagy csak néha használta. Isteni volt. Még most is borzongok ha erre gondolok. Kitalálta mit szeretnék mert gumiért nyúlt. Természetesen mivel,hogy posiját odafordította, ismét mekostoltam.

(2021-09-03) : Kis tisztogatás, folyadékpótlás és tisztálkodás után összebújós dumcsi. Egyre jobban simogattuk egymást, majd egyszer csak a lábát keresztbe átvetve rajtam érzéki csókokból indítva kezdett franciásan kényeztetni majd én őt. Hamarosan jöhetett a gumi rám, Klaudia meg a hátára :) Missziben finoman hatoltam belé, nem is váltottunk pozitúrát,

(2021-07-27) : Mielőtt túl jó lett volna nekem, megálljt kértem és én tértem rá fantasztikus teste végigcsókolására, a világbajnok (bocs, jelen időszakban olimpiai bajnok) cicik különös figyelmet kapván, de csak megérkeztem a finom, puha, illatos puncihoz, amit nyelvemmel addig kényeztettem, míg sikerült Klaut elröppentenem.

nagyon jó: 9db
(2021-10-09) : Persze gondoltam,hogy a kukackámmal szeretne játszani mikor elém guggolt. Egy fenomenális francia lecke kezdődött. Ahogy az le van írva. Csak a hegye ingerlése majd csaknem tövig eltüntetve, gyorsan lassan. Majd megint csak a nyelvével a makk nyalása. És közben a szemkontaktus. Még most is beleborzongok. Kezét szinte nem is használja.

(2021-08-26) : Ő sem tétlenkedett, tanítani való nyelvmunkája miatt egyre jobban éreztem magam. Változó intenzitással izgatott. Hol szinte tövig eltüntem a szájában, hol csak a hegyét nyalta. Persze a golyókat sem hagyta nyugodni, azzal is foglalkozott. Sokáig élvezkedtem volna de inkább gumit kértem mert már szerettem volna a puncikája szorítását érezni.

(2021-05-31) : Nyakamat átölelve lágyan csókol meg, ami fantasztikus. Lassan az ágy felé mozdulunk, ahova finoman leültet és elém térdelve a szám után a csókjaival egyre lefelé halad, majd egy isteni francia felvezetés kapok. Finoman, lassan, lágyan, pont ahogy szeretem. Egy idő után nyúlna a gumiért, ha hagynám, de helyette inkább én fektetem gyengéden az ágyra és szerény tudásommal viszonzom neki ezt a franciás kényeztetést

: 9db
(2021-09-17) : Mikor átöltözött,szexi fehérneműbe ismét le esett az állam olyan gyönyörű volt,egy igazi bombázó állt előttem.Egyből magamhoz húztam csókokkal borítottam el ahol csak értem.Ez jó hatással volt Klaudiára mert szépen elém térdelt és máris elkezdett kényeztetni.Kaptam egy mély torkos bő nyálas franciát,ami annyira jólesett hogy nagyon vissza kellett fognom magam ne így legyen végem.F

(2021-08-06) : Innen teljesen átvette az irányítást. Hanyatt fektetett és a meredezö kukackámat vette kezelésbe nem kis hatékonysággal. Nagyon finoman incselkedett vele. Nyelve hegyével lassan körbe járt rajta majd szinte teljesen eltüntem csodás ajkai közt. Isteni érzés. Tanitani kellene a technikáját. Váltott tempóban csinálta egy jó darabig míg közben a golyokkal is foglakozott.

(2021-06-29) : Előszőr a szájával játszott megfelelő keménységű kukackámmal, hol szinte teljesen eltüntettve hol csak a hegyét érintve izgatott! Isteni! Mikor érezte,hogy lassan végem, a gumit szájával huzta kukacomra., és rögtön lovagolni kezdett felém forbulva, én pedig a szép és kívánatos cicikbe kapaszkodtam. Utána kértem a kutyus pózt, amikor is eszméletlen látvány tárul az ember elé: szép formás feszes popsi.