187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
171
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
Jázmin szexpartner

szexpartner

Jázmin-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-14 16:38:31

Hancock15
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Nagyon könnyen ment szerencsére, épp lemondták egy randimat, majd a kedvenceim közül Jázminra esett a választásom, hogy felhívom :) Egyből felvette, és olyan mázlim volt, hogy 1 óra múlva már nála is tudtam lenni szintén lemondás okán...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Angyalföld, Béke tér közelében. Kocsival és BKV-val is könnyű megközelíteni, parkolás elvileg fizetős, de Jázmin nagyon készségesen elmond a telefonban egy kerülőutat, így ingyenes :) Viszont ennek örömére az ingyenes részen nem könnyű...
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű társasház emelete, abszolút megfelelő kis lakás. Fürdő szép nagy, majdnem akkora mint a háló/nappali. Zuhanykabin, mely szintén tágas, sok-sok tusfürdővel ellátva. Az ággyal voltak kivetnivalók, mert kihúzható kanapéról beszélünk, ami adott esetben több darabra tud "szakadni" ha megdolgoztatják :)
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Egy igazi pornós szexbomba! Tökéletes(re plasztikázott) mellek, gyönyörű popsi, feltöltött ajkak, szép hosszú haj. Pontosan olyan, amilyen típusú lányokat szeretsz nézegetni a filmekben. Egy hálós valamiben fogadott, ami alig takart, iszonyat szexi volt. Már belépéskor alig álltam meg hogy ne teperjem le...

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
3
Belépve az ajtón bemutatkoztunk, és azonnal érdeklődött, mivel kínálhat. Elfogadtam egy kis vizet a nagy hőség okán, közben átbeszéltük még egyszer a lehetőségeket és mentem is zuhanyozni. Siettem vissza, mert a gondolattól is állt a zászlóm, hogy mit fogunk művelni. Ahogy visszaértem a szobába, azonnal nekem esett, csókolgatott, nyalogatta a nyakam, egyszerűen nem lehetett barátnősen kezelni, nem is akartam :) Lekerült a hálós ruha, egyből megtaláltam a ciciket, hihetetlen szuper munka, le a kalappal!
Nem hagyott sokat időzni, letekerte rólam a törölközőt és máris lent volt az ezredesnél. Mohón nyalta-falta, szinte imádta a szájában tudni, ráköpködött, mélyebben is bevette bár konkrétan nem vettem igénybe extrákat. Fantasztikus volt, de én is akartam kényeztetni, így a hátára fektettem és a mellénél időztem. Nagyon bírta, közben magyarázott is hogy nyaljam szét a mellét és hasonlók :)
Eztán lejjebb csúsztam, és a punciját is szétnyaltam, ahogy kérte :) Néha nem kertelve adta tudtomra, mit szeretne, hogy basszam szét, stb, ez most nagyon bejött!
Első menetet 69-ben fejeztük be, pontosabban az utolsó pillanatban fordultunk és a melleire engedtem az utódokat, ezt is nagyon bírta látszólag. Letakarított, majd felajánlott egy masszázst, amit el is fogadtam. Eközben beszélgettünk, nagyon nagy dumás a csajszi, jókat derültünk.
Mikor úgy éreztem, készen állok a 2. menetre, én kezdtem kényeztetni őt, de nem hagyta sokáig mert felparancsolt, hogy azonnal adjam a szájába a faszomat :) Nem akartam és nem is mondhattam nemet, feltérdeltem és megkapta amit szeretett volna... Mivel előzőleg nem volt aktus, most nem akartam hogy kivégezzen, így hamar gumiért kiáltottam.
Felhúzta, majd először missziben, később doggyban tettem magamévá; húzott magára, nyögdécselt, szokás szerint szókimondó volt mikor mit hogy élvez. Doggy után újra kis misszi, hol felemeltem kicsit, hol a lábát tettem a vállaimra, mindenféle verzió volt.
Amikor szétesett az ágy, akkor kértem, hogy folytassa szájjal, kicsit éreztem a gumi hatását - nagyon szívesen megtette, és baromi kitartóan franciázott a már korábban említett módokon!
Végül éreztem, hogy sikerülni fog másodjára is kielégülnöm, úgyhogy feltérdeltem és újfent a melleire vertem a kicsiket.
Nagyon megizzadtam, de annál is sokkal jobban élveztem :) Nem tudom megmondani, hogy Jázmin elment-e, illetve annyira élvezte-e, mint én, de látszólag igen.
Újabb tussolás, még egy pohár víz, köszönés és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel először találkoztunk, már az elején letettem a kis asztalkájára. Új bp-i átlag, viszont a látvány / élmény bőven megéri. Extrákkal kiegészítve már kicsit húzós lenne véleményem szerint, de így rendben van!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ha pornós élményre vágyom, vissza fogok térni, az tuti :) Valószínűleg az életben sosem lenne ilyen típusú kedvesem, ezért is volt annyira különleges és szuper a vele töltött idő! Köszönöm Jázmin, én nagyon jól éreztem magam, remélem azért Te is :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


Solid
Könyvet írhatna
2016-09-14 21:46:32
Nagyon korrekt beszámoló! Kipattant a szemem azonnal!


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 45db
(2021-08-20) : Az ágyra térdelve végigcsókolgatta a testemet, sok időt töltve a futás miatt kidörzsölődött mellbimbóim kényeztetésével, ami nagyon jól esett. Aztán rögtön be is kapta a fütyimet, ami Jázmin külseje miatt már félig harckész állapotban volt egyébként is. Jázmin szájában aztán másodpercek alatt teljesen harckész lettem, és Jázmin úgy szopott, hogy annyira remegett a lábam, hogy le kellett feküdnöm.

(2020-10-04) : Bementünk a szobába pár szóban megbeszéltük mit szeretnék, elmeséltem neki is a keresős sztorit aztán irány a zuhany. Vissza érve az ágyon ült elé álltam ledobtam a törölközőt és egyből a szájába adtam.

(2020-10-03) : A furdo utan egy fantasztikus francia vette kezdetet, amit mar elottem annyian leirtak, hogy csak ismetelni tudnam mennyire szuper. Majd megkertem, hogy huzzunk gumit meg mielott tul koran vege lenne a tortenetnek a fantasztikus latvany miatt. Jazmin ennek azonnal eleget tett, es a kovetkezo pillanatban mar lovagolt is rajtam.

nagyon jó: 66db
(2021-01-15) : Aztán kértem gumit és, hogy üljön bele lovagolt egy kicsit majd hátulról szerettem volna megnézni a méltán híres kerek popsiját. Így elvoltunk egy kicsit de lassan szerettem volna a végére érni és vissza térni a nagyon kellemes szájába egy kicsit hanyatt fekve újra szívta magába a farkam ütemesen nyomtam rá a fejét majd hanyatt fektettem és én négykézláb felé térdelve kezdtem el a saját tempómban dugni a száját

(2020-10-29) : Előbb a farmer, majd a póló, aztán a cicifix is lekerült Jázminról, meg-megszakítva a fantasztikus orális kényeztetésemet. Kicsit nyalogattam a cickókat, mikor kiszabadultak, de annyira jó dolgom volt az ajkai között, hogy hagytam kibontakozni.

(2019-01-02) : Jázmin pedig hamar elkapta a farkamat, először csak a makkomat kapta be, párszor megforgatta körülötte a nyelvét majd egyszer csak hopp, megindult a szája és meg sem állt a farkam tövéig.

: 159db
(2021-08-14) : Nyalogatta a zacskómat, a golyókat is. Feltérdeltem én is az ágyra, aztán le is ültem, majd le is feküdtem, majd megint felültem. Próbáltam variálni, nehogy túl hamar elélvezzek, húzni akartam, amíg csak bírom. Koncentrálni kellett, mert nagyon jó a technika, 2 perc után is el tudtam volna menni. Fantasztikus érzés volt és a látvány is lenyűgöző,

(2020-12-30) : Hát nem fogok tudni 3 oldalas novellát írni, de még csak egyperceset se. Amint beléptem már a szoba közepéből szívta a farkam a szájába, olyan kóruskísérettel amit a kortárs művészek...

(2020-12-18) : Fürdés után, már négykézlábra ereszkedve várt a francia ágyon. Azt várta hogy, mikor dobom le magamrol a törülközőt. Székre le tettem, szeme felcsillantak majd elmkezte a hasam, mellem,...