4
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 12-21
2
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 14-22
6
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-22
37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
8
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 11-24
Enci erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Enci-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-13 14:54:48

c4ptain
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enci reagálása

Kedves Kapitányom! :)

Nagyon örülök, hogy találkoztunk, jó volt ez a randi, én is nagyon jól éreztem magam, köszönöm szépen! :)

Persze a beszámolónak is örülök, csakhát olyan...tárgyilagos...olyan hűvös..pedig Te nemis vagy ilyen... :)

Mondom az én verziómat, én hogyan emlékszem:
Benyitott az ajtón egy fekete hajú jól öltözött nagy zöld szemű sármos férfi, majd átadott egy üveg fehér bort, hiszen színes ételt még mindig nem fogyaszthatok, erre nagyon odafigyelt, már itt belopta magát a szívembe :) Aztán következett a fürdőbe el, majd kézenfogva a szobácskába be, állva ölelkeztünk, kevés olajat locsoltam a cicimre, azzal egy kicsit rácsúsztam, majd elétérdelve a pici olajjal elkezdtem egy lingam masszázst rajta kevés franciával..hogy kényelmesebb legyen, lecsücsültem a kis puffra, nagy kedvem támadt falatozni is egy kicsit...aztán kényelmesebb pózban találtuk magunkat a tatamira heveredve, majdan folytatódott a lingam-francia kombó mely egészen 45 percig tartott, a végén a számba élvezett el a Drága :). Randi szilviával, pihenés következett, majd kisvártatva (rengeteg energiája lett :) belekezdett az én kényeztetésembe. Nagyon finom volt, de inkább csak élvezkedni támadt kedvem, ezért elmenni nem tudtam-...nem akartam- annyira finoman csinálta:) Ki érti ezt? :) Aztán hosszas ölelkezés, sok kis puszi, aztán kis víz, majd belekezdtem a masszázsába :)

Mivel a randit megelőzték hosszas beszélgetések, flörtök a chat ablakban, így biztos voltam benne, hogy az intelligenciájával és megbízhatóságával nem lehet gond :) Nem csalódtam, vagyis csalódtam, de pozitív értelemben :)

Na, így elég hűvös? :D

Csókollak Drágám, legyen csodás napod, várom hogy mikor hiányolod újra a madárcsicsergést ;)

Enci :)

Enci beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-09-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonon, majd VTR-en keresztül. Mind2 módon könnyű elérni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
4-6 villamossal érkeztem, az oktogontól 2 perc, nehéz eltéveszteni. Tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető bármilyen irányból.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon szépen felújított polgári lakás. A szalon nagyon szépen, igényesen van berendezve, fürdő konyha nappali, minden tip top. Ha láttam volna ágyat, elhinném h itt lakik :).
Enci külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Mosolygós, nagyon szép mosolygós lány. Gyönyörű szemekkel, dús hosszú haj, igazi szépség :). Alkata a képeknek megfelelő, karcsú, vékony, mégis formás. Cicik nagyon szépek, formásak, combja, dereka, popsija tökéletes triót alkot.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Egy ilyen pici lány, ilyen erősen és tökéletes technikával tudjon masszírozni, az számomra újdonság. Állítása szerint egy egész téglagyárat vittem magammal, a hátam nagyon hamar beáll, koromat megszégyenítve. Talpamtól halad felfelé folyamatosan. Figyelve a reakcióimra, folyamatosan figyelve, az erősség megfelelő-e,h nyögéseim a fájdalom vagy az élvezet miatt keletkeznek. Utóbbi miatt, sokszor bár megszólalni nem tudtam, mutató ujjammal jeleztem, h nagyon élvezem ténykedését :). Hátam vállam nagyon jól sikerült. Felszabadultam, megérte meglátogatni :).
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
De még mennyire megérte. Lingram masszázs nagyon jól esett, Ő az első lány, akire azt mondom, h ügyesebben játszik a kezeivel a farkammal, mint én szoktam:D. Orális szex szintén tökéletes technika, lágyan érzékien csinálja, de amint fokozódik a hangulat fokozza a tempót. Csókja tökéletes, lágy, barátnős :). Kölcsönösségre is volt idő és lehetőség is, amit nagyon élveztünk mindketten. Elszaladt a két óra nagyon hamar.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
telefonon elhangzottak szerint. Masszázs oldalon most voltam 2. alkalommal, de 2 éve először, szóval nem tudom belőni, h átlag, v sem. De nem is érdekel, én nagyon jól éreztem magam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Célt ért a randi. A hátam jobb lett, és szuper erotikus élményekkel távoztam. Biztos meglátogatom még. Ajánlom nyugodt szívvel bárkinek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról


2016-09-13 21:34:24
Szókimondó beszámolód nagyon tetszett , Encit kellően értékelted, ahogy ő azt megérdemli ! Graulálok !

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2016-09-13 16:44:08
Épp hogy felcsigáztad az érdeklődést, szaftos részleteket vártam,de pont nem írtál semmi konkrétumot.

2016-09-13 16:32:02
Szerintem ebben a történetben sokkal több volt, ez az írás méltatlan Encihez


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 47db
(2021-10-23) : A kéjtől kellemesen elernyedten heveredtem le a masszázspadra, lábamat felhelyeztem párnára, Enci beállította fejtámaszt, elmondtam a panaszaim ( szokás szerint a nyak környéki részekkel voltak bajaim), választottam krémet, Enci megkérdezte, hogy megfelelő hőmérsékletű-e a fűtés a padon, és kezdődhetett masszázs. Nagyon kellemes volt a fűtött padon heverni,

(2021-08-29) : Rendhagyó módon - bár nálunk talán már ez rendszer - előbb én masszíroztam meg. Imádom, ahogy átgyúrhatom finom kis testének minden porcikáját. Élvezettem hallom finom kis nyögéseit ilyenkor, hogy mennyire élvezi. Ezután rendszerint a másik típuső aktivitás jön, ezért átvonulunk a másik szobába, ahol egy hatalmas és kényelmes japán ágy található.

(2021-07-13) : A tusolás után arccal lefelé a masszázspadra feküdtem, Enci pedig különösen finom érintéseivel bejárta a talp, boka, vádli, comb, derék útvonalat. Különösen élveztem gyönyörű lábainak és lábfejének a látványát. Ebben a pozícióban meztelen testéből még csak ennyit láttam, de már ez a látvány is igen ígéretes volt.

felejthetetlen: 72db
(2021-08-19) : Enci még a térdeimnél sem járt, amikor már biztos voltam benne, hogy a világ legnagyobb hülyéje fekszik a masszázspadon, mivel olyan szinten műveli a masszázs tudományát, hogy kb fogalmam sincs mit kerestem eddig máshol. Nagy nevű wellness hotelekben szakemberek nem tudnak olyant nyújtani, mint Ő. Hihetetlen profi hozzáértés, szakmai tapasztalat és technikák széles választéka áll bevetésre készen, bár Enci maga a legnagyobb fegyver,

(2021-08-11) : Abszolút szakszerű fogások, láb és kar pakolgatások, trigger pont, nem kérdés: pro. Akár erotikamentesre is érdemes lehet eljönni, tényleg van hatása, azóta is érzem. Én bolond bátorkodtam erőset kérni. Kiscsávó, kezdésnek... Szemem két méteresre kerekedett. Lehet jobb is, hogy nem látta visító arcom, amikor a vádlimat kezelte.

(2021-08-11) : Enci a talpamnál kezdte és szisztematikusan haladt felfelé. A vádlimat triggerezésre érdemesnek ítélte, ezért mindkettő kapott egy-egy ilyen extra kezelést. Kemény dolog, de úgy érzem hatásos volt. Enci szakszerűen végig ment minden testrészemen és mindegyik kapott egy megfelelő kezelést. Nagyon hatásosnak és hatékonynak éreztem ezt a kicsit rövidebb masszázst is.

nagyon jó: 52db
(2021-07-28) : Enci felajánlotta, hogy bekísér a fürdőbe és meg is mosdat. Éltem is a lehetőséggel, így együtt indultunk meg a fürdő felé. Beálltam a kádba, Enci felvett egy mosdató kesztyűt és letisztogatott. Nem a hátammal, kezdte hanem deréktájon. 😉 A tisztítószerek lemosását már egyedül végeztem és mire kiléptem a fürdőből Enci már meztelenül várt a pad mellett Itt egy pillanatra lefagytam. 😛

(2021-03-03) : Enci kikérdezett fájdalmaimról, esetleges sérüléseimről, hogy kellő szakszerűséggel tudjon hozzám látni. Ellazította a derekamat, majd alaposan átgyúrt válltól fenékig. A csípőmet valami vibrációs gépesített kínzóeszközzel is megdolgozta. Huhh, ez kemény volt. Hétvégén volt is izomlázam! De sikerült úgy ellazítania az izmokat, hogy azóta nem fáj, amiért hálás vagyok!

(2019-11-18) : Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.

: 49db
(2021-12-01) : Szegénynek nincs könnyű dolga, eleve egy nagy görcs a hátam, és néha még be is feszülök, pedig az egyetlen dolgom az lenne, hogy lazítsak, amíg fekszem. Enci meg is jegyzi, hogy ő bizony nem elégedett az eredménnyel, én viszont határozottan jobban éreztem magam utána, egy adott ponton ki is roppant a hátam, sokat segített, aznap sokkal jobban aludtam.

(2021-07-30) : Átadtam magam a szaktudásának, telefonban javasoltam egy masszázsfajtát, de Ő másikat szánt nekem, melyet nem bántam meg. Alapos, dinamikus, figyeli a tested és a lelked (hangok) jelzéseit. Közben lehet beszélgetni, így nem csak a kezei, hanem a hangja is elvarázsol. Profi masszàzst kaptam, meg vadgesztenye krémet az egyik panaszomra.

(2021-01-20) : Az információk birtokában Enci szakszerű mozdulatokkal és teljes profizmussal látott munkához. Ismerjük már egymást, szeretünk mindketten beszélni és vannak érdekes témáink is, így a masszázs ideje alatt Enci nem csak a testemmel, hanem a lelkemmel is foglalkozott egy kicsit, mondhatni minden tekintetben felfrissültem a kezei alatt. A masszázs végét Enci egy gyengéd ringatással fejezte be.

rossz: 1db
(2020-06-19) : Masszírozni azt tud , közben dumák ezerrel , ahogy jársz hozzá úgy gondolsz egyre többet a kapcsolatokról aztán meg jól pofára éjt. MissX ám a francot. MissPicsa inkább találóbb lenne....