171
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
Vanda szexpartner

szexpartner

Vanda-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-13 12:28:59

JWick
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vanda beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-13

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
A technika ördögének köszönhetően néha rendesen "elkerültük egymást"de aztán végül csak sikerült időpontot egyeztetni.(Nem rajtunk múlt,mint már máskor.)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Westendhez közel,mindig van hely a környező utcákban,bár fizetős,de momentán pont ez nem érdekel. :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Na itt már telefonon jól összenevettünk.Imádom öt....szóval a közben lévő kóborlásomnak köszönhetően kevertem emeletet,házszámot mindent. :) Belül a megszokott patika tisztaság fogadott a háló tágas és minden kényelmet kielégítő...de Vanda mellett kevés dologra lehet figyelni,rögtön leköti az ember tekintetét! :)
Vanda külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A megszokott lobogó vörös haj,szexi fehérnemű és a csak nála tapasztalt magassarkú,ami végig fent marad!Az alakja számomra hibátlan és amikor alul fekszem imádok gyönyörködni benne-de ezt majd később...szeretem a pénzt előre rendezni,és itt jött a második nevetős összenézés. :)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
3 óra.És esküszöm Vanda a megmondhatója belőle még ez is kevés...én a hagyományos barátnő feelinges Baszással egybekötött szeretkezést részesítem előnybe.(közösen így definiáltuk. :) Most kéne rátérni a részletekre ami csak annyiban nehéz hogy 11.36-kor felnéztünk az órára ,"hogy Úristen már 1,5 órája csináljuk".Bevallom imádok benne lenni de mivel kedves számomra és a hangulatom is olyan volt igyekeztem rá is figyelni.Zuhanyzás után pár szót váltottunk és még arra is volt figyelme ,hogy apró figyelmességgel a kedvembe járjon.Enyhe lágy puhatolózó csókolgatás után egyre lejjebb csúszott ahol lágy simogatás után teljes mértékben a szájával vette birtokba ágaskodó énemet.Aki volt már nála az tudja ,hogy ezt kb.5 percig lehet bírni és utána gumi kérés következik. Innen elindult egy több pozíciós gyönyörködtető együttlét ami többszöri találkozás után már nagyjából tudom mikor kell váltani,mikor fárad el valamelyik pozícióba.Nincs olyan pontja az együtt létnek amikor nem lehet gyönyörködni szépen ringó melleibe ahogy boszis hatalmas hajzuhatagával fentről betakar,vagy csodálatos fenekébe ahogy hátulról élvezhető minden rezdülése. Előröl néha már sikerül egy ajkába harapást kicsikarni,lapos összemosolygással és combfixes lábai közt élvezni gyönyörű igényesen karbantartott,élvezetes punciját!
Hiba volt-e?Talán csak én...nehezen de be kell vallanom.Akik egyedül élik és élvezik az életet azokra úgy többnyire 1 hónapba 3 nap rátör a "de jó lenne valakivel áttévézni,vacsorázni,nevetni az éjszakát" érzés. Talán ez olyan mint nőknél a menstruáció-tudod ,hogy jönni fog csak nem fáj úgy és hamarabb múlik. :)
Szóval ez volt épp rajtam és rohadt nehezen tudtam kiszabadulni Vanda bűvköréből... Annyira ismer,hogy ebben az esetben a ** nem érdekel....de ha félre érthetően fogalmaztam volna az mindent borít mint tavaszi szél a városmajori sakktáblát!
Így hát kiélveztem a meglévő 3 órát néha kedves zavarával és szép szemeivel fűszerezve és amennyit csak lehetett bent töltöttem csodás ágyékába.
Teljesen profi,nem lehetett olyan kérésem amit azonnal ne teljesített volna.
Egy hét és két lány elteltével sikerült megfogalmaznom azt a csodás hétfőt és remélem megadatik még ilyen mert egyenlőre nekem ő a legjobb ebben a városban!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Apró ajándék bár legközelebb ,tartalmasabb,kalóriadúsabbról gondoskodom. :)
Teljesen korrekt módon előre fizetve bár ő ezt nem igényli de az említett összenevetés mindent megért!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hogy mi értelme van a beszámolónak,túl azon ,hogy a kollégák egymásnak "támpontot adnak"?Nos szerintem,a köszönet nyilvánítás egyik formája is lehet az adott hölgy felé és egy jó beszámoló forgalom növekedéssel is jár.Azt csak remélni lehet,hogy nem bajkeverők és energiavámpírok keresik fel többségében. :) Csillagos 5-s!! Maximálisan profi aki mindent a vendégért elv alapján egy szava se lehet a jelen lévőnek.
Ha még sikerülne a "hivatásából"kibújnia és kicsit hinni és élvezni a jelent ami lehet ,hogy érte is van,akkor biztos,hogy katartikusabb élmény lenne mind két fél számára.
Maximálisan az egyik legkedvesebb szépség akit kéretik becsben tartani! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vanda szexpartner beszámolójáról


River2
Lehet adni a szavára
2016-09-19 22:20:14
Na ja mr. Wick! A hölgy nekem is nagy kedvencem! Üdv a klubban!

adiosz
Rutinos harcos
2016-09-13 20:28:09
Átjön a beszidből, hogy nagyon oda vagy a leányzóért. Viszont tévedsz,a köszönetnyilvánításnak a helyszínen a helye. Ez az írás sajnos semmilyen táppontot nem ad a hölgy szolgálatairól.

2016-09-13 14:39:02
Szerintem ez a ficko tuti szetelmes lett ebbe a csajba.

2016-09-13 13:32:40
Az összképbe írtakkal maximálisan egyetértek (a köszönetnyilvánítás egyik formája). Kicsit szerintem a szöveghez meg az adott csillagok számához képest alulosztályoztad a randit.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókVanda legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-10-20) : Ezt érzékelte Vanda is így elkapta grabancát és érzéki lágy nem kapkodó franciával kedveskedett. Eleinte kézzel majd a végén kezezés nélkül tüntetgette el szájába bajtársamat többször végig ment a hosszán is. Míg én, mert direkt úgy helyezkedett, hogy én is tudjak ténykedni a popsiját simogattam és a rendkívül szűk puncijával is tudtam foglalkozni ujjammal.

(2015-12-18) : Egy kis orális kényeztetés és 2-3 pozítúra után hátúlról lett végem. Amikor a bőrcsízmás lábai a nyakamban voltak....Kólával és ásványvízzel kínált a szünetben, majd egy olajos masszázs során nagyon jól elbeszélgettünk a közelgő ünnepek feladatain.

felejthetetlen: 3db
(2021-11-03) : Egy nagyon kellemes na nem mélytorkost, mert az nincs repertoárjában kellemesen dédelgette szájával bajtársamat. Aki rendkívül mód élvezte a helyzetet, de azért módjával nehogy idő előtt beüssön a krakk. Kértem a 69-es pozitúrát, hogy én is kezelésbe tudjam venni szűk punciját ne unatkozzak tegyem magam hasznossá.

(2017-01-13) : A natúr franciája türelmes, kellemes, jó közben nézni és simogatni azt a szép testet. Régimódi, de nekem, itt és most, ez kell.

(2015-11-06) : Kibontottam a bugyijából. kértem hogy 69-ben franciázzon, hogy lássam a meghódítandó területet. szép formás feneke van, tiszta, jó illatú, olyan szívesen beleharapnék érzés tör rá az emberre tőle.

nagyon jó: 9db
(2020-08-17) : A védelem applikálását követően némi síkosítót kent a gumira, majd lovagló pózban juthatott be kicsi kém a kedvenc helyére. A lovaglás lépésben indult majd ügetéssé gyorsult, igen élvezetes volt, de a végkifejlet elmaradt. Ezt nem is bántam igazán, mert Vanda popókényeztetést és prosztatamasszázst is hirdet, a befejezés pedig úgy a legkellemesebb.

(2020-08-12) : ! Imádtam gyengéden habzsolni őket. Méretesek, formásak és ígéretesen ágaskodó bimbókkal hívogatnak még több játékra. 69-be fordultunk és elindult a kölcsönös kényeztetés. Terveim borultak, merthogy annyira jól abszolválta a nyelvvizsgát, hogy megadtam magam. Jöttem, láttam, lőttem! Letisztogatott, majd masszázst ajánlott.

(2019-11-18) : Kellemes érzés volt ismét belé kerülni, markolászni a fenekét és a ciciket. Azt már le sem merem írni, hogy itt mi történt. (kecmeckét elhagyta a férfiereje) Az a lényeg, hogy szájjal kellett befejeznie a történteket, miközben engem a szájával, szavaival nyugtatgatott, kecmeckét a kezével izgatta, gyors eredmény után a szájával is kecmeckére koncentrált.

: 18db
(2021-10-19) : Egy bikinihez hasonló feketeszínű fehérneműben fogadott, leesett az állam az alakjától. Talán nem bántó a kifejezés, hogy igazi MILF. Magas, szolibarna bőr, hosszú lábak, amit a magassarkú méginkább kiemel. A mellei szintén gyönyörűek

(2021-10-15) : Minimális simogatás után máris az ajkai között voltam. Változatos a tempó, hol gyorsít, hol lassít, néha csak az ajkait használja, néha finoman a kezét is. Kivesz a szájából, aztán vissza, cuppog, nyalogat, ... Igaz rapid a randi, de nem siettet, nincs olyan érzésem hogy minél gyorsabban ki akarna végezni. De azért megállás sincs, szépen haladunk a cél felé .

(2021-09-16) : Kis iső mulva gumit huztunk és kérésemre Vanda kezdett el lovagolni amit nagyon élveztem valamint testének látványa is nagyon izgató volt.Amennyire tudtam probáltam én is aládolgozni hogy ne csak ő dolgozzon:)Mikor már kezdett fáradni fordultunk és missziben folytattuk jó darabig aztán pedig hátulról doggyban.