564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Valéria szexpartner

szexpartner

Valéria-

Nem prémium hirdető
75/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-13 11:47:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ingyenes hirdetők reagálásai nem olvashatók.

Valéria beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
Már régóta leveleztünk és chaten is beszéltünk, egyszerű vele kommunikálni és abszolute szolgálatkész.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Én kocsival mentem és az alleban parkoltam, a tömegközlekedés is rendben van és forgalom is volt rendesen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Átlagos bérház átlagos bérlakása, fürdő rendben két ajtós a bejutás, nem is tudom voltam e ilyen fürdőben már kicsit fura volt. Az ágy is szép nagy bár eddig ahol voltam, ott ha volt gumis lepedő az ágyon, ott tettek fel egy plusz nem gumis lepedőt is, hogy meglegyen a komfortérzet.
Valéria külseje
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
3
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
3
Arc:
3
Külsőre nem találtam annyira vonzónak, mint gondoltam, viszont az odaadása, a kedvessége, a stílusa és az egész személyisége igazi egyéniséget sugall. A külső megítélése minden esetben egyénfüggő, mindenkinek van véleménye. A képek amúgy megfelelnek a valóságnak, bár arcos fotó igazán lehetne megfelelő rang után, retus lehet, hogy van de igazából jó oldalról van fotózva.
Combfixben és egy szexi fekete-vörös fűzőszerüségben fogadott vörös bugyival. Alacsony nagyon (igaz pont azért mentem), vörös vállig érő hajú, láthatóan túl van a szülésen ez a pocin és a cicin is meglátszik, ennek ellenére elég jól karbantartja magát. Alkatra vékony, de sportos. Kerek feszes popsi.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
2
Popó:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
2
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésem után gyorsan tus és hajrá, apró csókokkal kezdtünk de nem az a csókolózós típus így a továbbiakban nem erőltettem.
Aztán szép lassan elkezdett ismerkedni a főszereplővel, mikor már kellőképpen felcsigázott levetettem vele a fűzőszerüséget (...) aztán később a bugyit is levette, mivel ahogy mondta kicsit fülledt volt már a levegő és melege volt benne. Ahogy felmérte a méretem egyre jobban csak arra koncentrált, hogy hogyan is tudná koppanásig bevenni kicsit igazított a fején, de alig észrevehetően, mivel ilyenkor elterelte a figyelmem egy kis zacsinyalogatással, aztán egyszer csak leküldte teljesen, hát az valami eszméletlen volt, közben dicsérgette a szerszámom és szinte elhanyagolható volt a tény hogy közben elsültem.
Mivel én nem lankadok le egyből ezért gondolom úgy érezte, hogy ö sem végzett és szopott tovább változó intenzitással.
Egy kis pihenőt tartott míg összefogta a haját hogy "legye mibe kapaszkodnom" :) 69be fordítottam hogy előkészítsem a terepet a folytatáshoz.
Na szóval az újratöltődési időszakot a főszereplő, mert aki nem pihen annak az a neve állva viselte, mondjuk panaszra nem volt oka, mert végig szájban volt.
Gumit kértem és hátulról bevágtam a popóba olyan szűk volt, hogy na, de semmi szisszenés vagy várj lassabban nélkül tövig csúszott benne, persze volt megfelelő síkosítás és egyből vágta.
Fogtam a kis testét a csípőnél majd a vállát, húztam magamra mint koldus a takarót ő meg tolta magát rám, ahogy csak bírta a lökésektől na itt hatalmasat élveztem. Aztán tisztálkodás és kis pihi, ekkor kinéztem az órára és láttam hogy csak fél óra telt el és kezdett tudatosulni bennem, hogy nem fogom bírni a 2 órát....
Ez főleg a munka a stressz és a részemről hiányzó kémia oka is lehetett.
Jeleztem is neki, hogy nem fogom bírni, mert kifacsart már most, kedvesen mosolyogva az mondta hogy majd meglátjuk.És ezzel a lendülettel elindult vissza szopni...
NA itt újra kitérnék, hogy lehet hogy írtam pár negatívumot a külsejére, DE HOGY LELKESEDÉSÉRE ilyet nem lehet mondani az biztos eddig még SOHA senkinél nem voltam ilyen figyelemben részesítve, azaz inkább, hogy állandóan benne voltam valamilyen formában.
Tehát mikor már azt hittem, hogy fél óra és többre nem leszek képes ő kitartóan csak szopott teljes átéléssel, teljes testtel. Ezt annyira jól csinálta, hogy mégiscsak életet lehelt belém. Ezúttal a hátára fektettem és úgy tettem be, de most punciba akartam, na itt kicsit átalakult a ki dug kit életérzés annyira tolta rám magát onnan lentől és abban a pózban viszont a kockák látszódtak a hasán nem a terhesség jelei, nagyon kemény 5 perc lehetett, mert totál kifáradtam és mondtam neki, hogy most akkor dolgozhatsz te :) nem mintha eddig nem segített volna be. Amúgy remélem jól láttam hogy ekkor el is élvezett.
A pózváltásban én feküdtem a hátamra és ö fölém guggolt beigazította magába és belekezdett volt csattogás is rendesen dőlt a víz rólam lehet, hogy róla is arra már nem tudtam figyelni.
Valahol itt volt a vége az egy órának és meg is egyeztünk hogy ennyi elég lesz mára. Öltöztem és indultam haza. Sajnálom hogy nem volt jött össze a 2 óra mert az az ami Valériánál totálisan megérte volna.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
3
Előre kitettem az asztalra aztán mikor módosult az idő miattam, akkor természetesen a kitettet is módosítottam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Sajnos akármennyire is igyekezett nem tudott annyira feloldani, hogy kizökkenjek a hétköznapból. Erre sok minden közrejátszhatott, mert máshoz készültem, aztán más elvárásaim is voltak felé, a képeken nagyon bejött, aztán személyesen nem tudom miért, már nem annyira ugye kinek ki és mi tetszik szubjektív.
De nagyon sajnálom, hogy nem a kémia nem jött össze részemről, mert iszonyatosan jó szolgáltató aki tényleg csak rád figyel. És a két órás csomag nagyon megérte volna.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36706536591 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.
Ha vannak is további beszámolói, azok csak prémium vendég előfizetéssel jelenik itt meg.