30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
171
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Milla szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Milla-

Nem prémium hirdető
77/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-12 19:07:51

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ingyenes hirdetők reagálásai nem olvashatók.

Milla beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-12

Egyeztetés
VTR-en vettem fel vele a kapcsolatot, miután láttam, hogy pár hónap után ismét visszatért! Évekkel ezelőtt - még Dorinaként - a kedvenceim közé került, de valamiért soha nem jött össze, pedig egy legendás hölgyről van szó!
Megközelítés
Duna Plaza közelében, így M3-tól (metró) egy kis séta, vagy a 105-ös busz is jár arra, egyébként én autóval... ami most kicsit macerás, mert éppen túrják az utat arrafelé is.
Helyszín
Panel, de rögtön a bejárattal szinte szemben a földszinten. Milla csak dolgozóra használja, így erre a célra praktikus. Kicsi háló, ahol az ágy dominál. A fürdőben minden van, ami (különféle tusfürdők, szájvíz, zuhanyfüggöny, stb.) kell.
Milla külseje
Milla nem a hamvas tini kategóriát képviseli, sokkal inkább a buja, érett NŐ megtestesítője. Ezt én tudtam és most éppen ilyenre vágytam, így kellemes látványt nyújtottak a méretes mellei, sudár testalkata! Hosszú, szőke haja pedig kellemes elfoglaltságot jelentett még később, bizonyos helyzetekben...:-)))

Action
Fürdés után ahogyan beértem hozzá, Ő már mezítelenül terpesztett az ágyon és simogatta magát egy kis kütyüvel... Nekem sem kellett több, rögtön rávetettem magam a fincsi húsos, már nedves puncijára! Kicsit mintha meglepődött volna, hogy nem rögtön a farkamat toltam a szájába, hanem Őt kényeztettem először... Úriember vagyok!;-)
Rendesen megdolgoztam az érett punciját, miközben a melleit néztem hébe-hóba és simiztük egymást... Rendesen kinyaltam, bár nem hinném, hogy elélvezett volna, úgy igazán... Azért felteszem olyan nagyon rossz sem volt neki... Tocsogott a végére! Majd kedvesen javasolta, hogy cseréljünk helyet!
Nem ellenkeztem! Alig heveredtem le, máris csókolt a melleimet a testemet és haladt le a farkamhoz, amit el is kezdett kényeztetni. Nyalta a környékét is (talán még lentebb is), majd pedig bekapta és szopta ütemesen, majd lágyabban is. Amikor elfogyott a kenés, akkor megköpködte, csak úgy csorgott a nyála a farkam hegyére és le a töve felé, de máris bekapta...eszméletlen látvány és érzés volt! Simogattam is a szőke buksiját, időnként átrendeztem a szőke copfját, attól függően, hogy merről szopta éppen a farkamat, hogy ne zavarja ebben a mesteri kényeztetésben! Majd magamhoz öleltem és kvázi csúszkázott a melleivel a farkamon. Király! Majd felültünk, de ő az egyik combomon és közben én hátulról, alulról elkezdtem megujjazni, először egy, majd heves csókcsata közben már két ujjal is... Brutálisan jó puncija van. Nedves és érzékeny! Szereti az efféle kényeztetését is!
Miután mindketten üzemi hőfokra melegedtünk javasolt egy védőköpenyt és rám ült! Nagyon kemény egy ilyen NŐ a kőkemény farkamon... Istenien mozgott rajtam, de kértem, hogy ne vigyen el, mert ha már végre eljutottam hozzá, akkor hátulról is látnom kell és tolnom kell neki a kedvenc figurámban!
Szóval a lovacska elszaladt és ha ló nincs, jó lesz kutya is alapon beraktam neki hátulról a méretes (nem szűk tini, de kellemes, kérdés nélkül pakolható) puncijába a merev farkamat és elkezdtem pumpálni. Ki, be...és közben markoltam a popsiját, a melleit előrehajolva és időnként teljesen kihúztam és visszatoltam, amit kéjesen néztem és élveztem. Jaaa és nem ám csak állta a rohamomat, hanem Ő is tolta rám magát, úgyhogy pár perc élvezkedés után nem tudtam ellenállni és megküldtem neki tiszta erőből, de Ő is rám tartott szintúgy. Brutális nagyot élveztem bele, óvatos levezető mozgásokkal...majd szétválás...
Megtörölgetett és még dumáltunk egy darabig az eddigi karrierjéről és a szakmáról...;-) Intelligens, talpraesett, nő! Kívánom, hogy sikerüljön a legfőbb célját megvalósítania...pláne, hogy az én bakancslistám is rövidebbé vált!:-)
Elszámolás
Az elején, de opcionális volt, pláne, hogy tudta innen ki vagyok...;-) Az új pesti átlag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Régi kedvencemet sikerült meglátogatnom és pontosan ezért a fülledt erotikáért mentem hozzá, amit meg is kaptam. Igazi szolgáltató, a szó jó értelmében. Kedves, jó testi adottságokkal és készséges hozzáállással. Tudja, hogy mitől döglik a légy és főleg, hogy hogy kell egy férfit leteríteni! Nem nyafog, sőt szerintem bírja is, ha valaki egy kicsit erőteljesebben adagolja neki az érzést, de ettől még egy NŐ és úgyis kell vele bánni...de van olyan amikor a lepedő gyűrődése nem az a legfontosabb...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36308502288 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Milla szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.
Ha vannak is további beszámolói, azok csak prémium vendég előfizetéssel jelenik itt meg.