187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Bunny szexpartner

szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-12 21:29:11

thalydus
Szexguru
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Neten keresztül, üzenetben egyeztettünk. Ez eddig nagyon jól működött, ezért választottam a kapcsolatfelvétel ezen módját. Szokás szerint ez flottul, egyszerűen zajlott, Bunny nagyon rugalmas.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nagyon egyszerű megközelíteni mind kocsival, mind tömegközlekedéssel. Parkoló simán található, azonban jelenleg a behatolás kissé nehézkes a munkálatok miatt, ami a közeli főútvonalon zajlik.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Klasszikus panellakás, 3 szobával. Ebből kettőben folyik rendelés, két istennő közreműködésével. Bunny szobája csak a legszükségesebb bútordarabokkal van berendezve. A szoba éke mindenképpen maga a Nyuszilány.
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szőkés, vállig érő hajú, alacsony lányt képzeljünk el, emellett kerek formák és soha nem szűnő rosszkislányos báj jellemzi hősnőnket. Ki kell térjek a mellére, mert ezek világbajnokok. Egyszerűen remekművek, még soha nem láttam orvos által ilyen tökéletesre formált ciciket. Imádnivalóak, na.

Action
Popó:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Belépvén frissítővel kínált, amit elfogadtam. Dumáltunk egy picit, s mivel mondhatom, hogy régi ismer vagyunk, ezért ez tényleg kedélyes, kötetlen párbeszéd volt, mindenféle kínos sablonok nélkül. Miután úgy éreztem, hogy ideje a jövetelem céljára térni, elvonultam zuhizni. Visszatérvén rögtön a tárgyra tért, nem volt idő vacakolni. A melleit kényeztettem először, mint mindig, mert ezek...ezek... durván jó mellek. Tapintásra, markolásra szinte megállapíthatatlan, hogy szilikon. Kicsit élvezkedtem rajtuk, majd a punciját vettem kezelésbe. Sajnos számos látogatásom alatt még nem jutottam el odáig, hogy a csúcsra juttassam őt, de ami késik, nem múlik, rajta leszek az ügyön. Szeretkeztünk lovagló, majd misszionárius pózban-talán ezt szereti leginkább, később pedig a fenekét is kipróbálhattam... Mit mondjak? Frenetikus! A vég a mellei közt ért, majd hagyott lenyugodni, s letisztogatott. Elkezdtünk dumálni mindenféléről, miközben ő folyamatosan simogatott. Teljesen barátnős érzés volt, nagyon imádtam. 2.menetre nem került sor, mert elbeszéltuk az időt, de ígéretet kaptam, hogy legközelebb ezt bepótoljuk, 1,5 órában :) Minden amit csinált és ahogy csinálta, tökéletes volt. Számomra ő a tökéletes partner az ilyen jellegű időtöltéshez, tényleg mindent megtett, hogy egy kellemes pásztorórát tölthessek vele.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Átlagos. Nekem akárhányszor megéri. Az elején a szokásos bunkó, indiszkrét módomon (mindig elfelejtek egy kis borítékot venni) adtam oda egy kis édesség kíséretében.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy fantasztikus nő, csodás idomokkal, hibátlan hozzáállással. Nem biztos, hogy az ember civilben nem epedezne egy ilyen nőért..
Minden perc ajándék ezzel a drága virágszállal. Imádom
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2016-09-09 22:37:17
Eredeti beküldés dátuma: 2016-09-12 21:28:16

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2021-07-13) : Négykézlábra ereszkedett, és azonnal bekapta a már kemény farkamat. Egyből tövig vette, éreztem a torka szoritását,hagytam egy kicsit még kibontakozni Bunnyt, de a harmadik torokra engedése után már rátettem a fejére a kezemet, és jól ráhúztam a kemény farkamra. Ezt megismételtük jó sokszor, amikor Bunny a hátára feküdt és lelógatta a fejét az ágyról

(2021-06-12) : Ezt követően, sajna puhulni kezdtem, Nyuszi a gumit leszedve egyből szopni kezdett, pici idő múlva 69-ben folytattuk. Egyre keményebb lettem tökéletes franciát kapva. Megkérdeztem, hogy popsijába ujjal behatolhatnék- e? Még ez is kimaradt randijaink során, -igent felelt rá. Finoman egy ujjamat csúsztattam be, és közben punciját is nyaltam. Bunny hangja egyre jobban kezdett megváltozni, egyre hangosabb lett, és el is élvezett szerintem.

(2021-05-07) : Éreztem, hogy farkam jól reagál ezekre a finom, szenvedélyesen erotikus hatásokra, egyre keményebb lett. Bunny most elém térdelt és farkamat a mellei közé helyezve izgató "fogságba" helyezte melleit két kezével összeszorítva, majd melleit üzemesen le-fel mozgatva dörzsölte farkamat mellei bársonyos bőrével. Ezután arra kért édes hangján, hogy üljek a franciaágy szélére,

felejthetetlen: 81db
(2021-11-21) : Kis idő után elém hasalt és franciázni kezdett. Közben követelte hogy popsiját paskoljam és melleibe kapaszkodjak. Nagyon írhatóan csinálta. Ahogy lenéztem csak őt láttam a szerszámomat már nem. Hanyatt feküdt és lelógatta a fejét az ágyról h így én is jobban hozzáférjek. Melleit markolva közben ujjazva húzott magába. Már itt küszködtem hogy ne így fejezzem be a torkán.

(2021-08-20) : Végül valahogy az ágyra kerültem, háttal lefelé amikor Bunny már nyúlt is a gumiért, de volt annyi lélekjelenlétem, hogy kértem még egy plusz kört. Ez abból állt, hogy Nyuszi feküdt hanyatt én pedig loptam pár csókot majd, a nyelven végére vettem a melleit és végül eljutottam a combjai közé. Mint kiderül a body pántja szétkapcsolható, így Bunny egy mozdulattal felfedte előttem a punciját. Éltem is a lehetőséggel és a nyelvet és az ujjaimat is bevetve kezdtem kényeztetni. Úgy tűnt tetszik neki. Idővel felültem és a répámat előre szegezve a feje elé ültem.

(2021-08-11) : De ez a nosztalgikus érzés sem tartott sokáig, mivel Bunny ismerkedős típus, szeretne mindenkit, de tényleg mindenkit megismerni, senkit sem kihagyva. Gyorsan térdre huppant, és kézbe, majd szájba vette az Ezredest. Elég vadul kezdett bele, ami nekem meghozta az örületet. Egyre hevesebben ügyeskedett, kérte hogy kézzel is "segítsem" a fejét, aminek a vége az lett hogy gyakorlatilag ráhúztam Bunnyt az Ezredesre.

nagyon jó: 67db
(2021-02-09) : Néhány percig így élvezkedtem, majd az ágyon eldőlve keblei fölé térdeltetett és egy frankó ciciszexben részesített. Igencsak szép látvány volt, ahogy a hatalmas cickók között eltünt a farkam és a végét elérve szájával fokoztta az élvezeteket. Kis idő múlva kissé feljebb helyezkedve indult újra a fantasztikus mélytorkos francia. Úgy dömtöttem most már eleget kaptam és szeretnék én is adni.

(2021-02-05) : Az enyém a feneke irányába, az övé a péniszem felé. Mindketten egy darabig markolásztuk és simogattuk azt, amit találtunk majd Nyuszi szép lassan négykézlábra ereszkedett és keze helyett a szájával kezdte „markolászni” a péniszem. A szája nagyobb mint a marka, mivel ha a kezével nem is, de a szájával teljesen eltüntette a péniszem.

(2021-02-04) : Élveztem, élvezte. Ezután ledobta négykézlábra magát és bevette a farkamat a szájába, így dolgozott rövid ideig, hanyatt feküdt és torkon tolhattam, majd mellbe, aztán torkon. Közben mondta, hogy két ujjas jelentkezést végezhetek puncijában, melynek azonnal nekiláttam. Tehát torkontolás és ujjazás. Brutális!!!!! Visszaereszkedett négykézlábra és hol kézzel, hol anélkül szopott. Közben csapkodtam popsiját és ujjaztam felváltva

: 377db
(2021-11-14) : Utána nem tűrt ellentmondást, én lettem kezelésbe véve és még mindig izgultam, elsőre általában egy darab téglává változom és jobbára használhatatlan vagyok, Bunnynál ez öt percig ha tarthatott. Hátra feküdt előttem, magához húzott, és teljesen eltűntetett az ajkai között, és ölelgetett hol velük, hol a nyelvével, elárasztva a tűzforró nyálával, pillanatok alatt kemény lettem,

(2021-10-12) : Amint a fürdőből kijöttem, az ágyon állva fogadott, és a csodálatos melleit a számba adta. Hú, ez valami fantasztikus volt. Utána francia következett, amit nagyon lelkesen és ügyesen csinált. Ezt követően többféle pózban szeretkeztünk, mind nagyon kellemes volt.

(2021-10-05) : Először csak finoman csinálta majd tövig eltüntette a répám a szájában. Szerencsére a melleit szabaddá tette és elérhettem őket a kezemmel. Majd felmásztunk az ágyra, ahol én hanyatt vágtam magam, Nyuszi pedig mellém mászott négykézláb és folytatta az orális kényeztetést Úgy fordult, hogy a feneke és a puncija elérhető közelbe kerüljön. Éltem is a lehetőséggel, hol a combjai között átnyúlva a punciát kényeztettem az ujjammal,