187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
171
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
Cintia szexpartner

szexpartner

Cintia-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-07 16:25:13

tanarbacsi2011
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cintia beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
telefonon, nagyon kedves volt es rögtön kaptam idöpontot
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autoval, csendes kis utca, de epp volt egy üres parkolo a haz elött. amugy biztos forog egy kicsit az ember
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Tarsashaz, belepve,nagyon pozitiv elmeny fogadott. Modern, tiszta es rendezett, A fürdö extem tiszta(!!!!) legrosszabb akarattal se lehetett mondani, hogy sokan jarnak oda, minden szaraz es tiszta. Sok fele tusfürdö szajviz es fogkefe becsomagolva. Kiemelem az uj es nem agyonmosott törölközöt, es a patyolat tiszta agynemüt. Nem az olcso, gumis frottirtörölközö mint sok helyen.Nagyon szinvonalas. A függöny ala belesve,s e hajszalak se porcicak nem rontottak el a helyzszin magas higieniai szinvonalat.
Cintia külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Kellemes megjelenes a hölgy, ami a kepeken nem latszik azok a tetovalasok, ra is kerdeztem, de termeszetesen retusalvi, hisz tulzott egyedi ismertetök.
Cici elöben kicsit kisebb mint a kepen de nagyon szepek ,minden rendben. Amugy a hölgy nagyon csinos es kellemes megjelenesü.

Action
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
4
Natúr francia végig, szájba:
4
Zuhany utan elnyultam az agyon, Cintia kerdezte mit es hogy szeretnem. Rabiztam magam es kezelesbe vett,. Simogatas, francia, utana kaptam en is egy puncit kenyeztetesre, ami tetszett a hölgyikenek. Francia jo, beleveti magat, nem tennem a top 10 be. Kicsit monoton neha, de ez nem panaszkodas. Utana ram ült es kezdödött a vagta. Nagyon jol csinalja, tenyleg latszik, hogy igyekszik odatenni magat . Szük puncija van az biztos, es nagyon ügyesen mozog. Utana valtottung, doggyba, szep a feneke hatulrol, belehuztam es a szük punciba durrantam.Utana kis simi es pihi, kellemes beszelgetes közben. A masodik menet csak francia volt egy kis kezzel vegyitve( en kertem).
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utana, amit persze elöre megkerdeztem. Az elejen nem beszeltük at de igy is korrekt volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
pozitiv, egy hölgy aki igyekszik a vendegek erdekeben jarni. Meg csak 2 honapja dolgozik a szakmaba, de tudja hogy szolaltatni kell.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cintia szexpartner beszámolójáról


2016-09-17 20:53:15
Olyan érzést kelt a beszámoló, mint, ha csak azért a kevésért mentél volna, amit meg is kaptál.

2016-09-08 15:07:06
Nem véletlenül van válságban a magyar oktatásügy.Hiányos jegyzeten a tanulói szorgalom sem segít. Ezen a formai és tartalmi hiányokkal küzdő tanári portfólión csak a továbbképzés segít.

2016-09-08 07:05:41
Tanárbácsi ilyen rettenetes helyesírással???? Rémisztő! Amúgy tartalmilag talán átlagos lehetne, de az ékezetmentes írás igénytelensége meg a gagyi helyesírás miatt erre sose adnék még átlagost sem.

Kardhal11
Belát a dolgok mögé
2016-09-07 20:49:32
Nem csoda, hogy a mai gyerekek jó része nem tud rendesen írni. Mivel a tanárbácsinak sem megy.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókCintia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-07-02) : Alig ért a testem a közösen leterített, tiszta, finom illatú lepedőre, mindenre kiterjedő, bőnyálas, francia tudását megcsillogtató NF előadás részese lehettem. Kezei hol símogattak, amit csak elért rajtam, hol erősen, egyre erősebben szorítottak.

felejthetetlen: 14db
(2021-11-12) : Mondtam, hogy igen, a fenekemre ült és szagtalan krémmel megmasszírozta egy kicsit a hátam. Mind a kettő dolog jól esett. Közben a köntösét valamikor elhagyta. Leszállt rólam, mellém feküdt és itt már kezdhettem is bánni, hogy nem kértem csókot, de azért puszilgattam az arcát a száját kivéve (csak most jut eszembe, hogy lehet, hogy szájrapuszi lehetett volna csók nélkül is :(, nem kérdeztem), a nyakát, a cicijét.

(2021-05-22) : Fenomenális szopizásba kezdett, előbb lágyabban, majd lassan fokozva a tempót. Szép ütemesen csinálta, kezével is facsarva, folyamatosan a szájában tartva. Percekig hagytam is így dolgozni, mert nagyon odaadóan csinálja. Aztán kérésemre átfordultunk 69-be, mert szerettem volna megnyaligatni kidudorodó punciját. Felemelő látvány volt a formás kis popsija is, ahogy a képem elé helyezte ebben a pózban.

(2019-11-04) : Nagyon jó mozdulatai voltak és kellő erősséggel és érzékkel végezte a masszázst, meglepően jó volt a technikája is. Ezt nem fogom kihagyni legközelebb sem, mert abban a néhány percben is jelentős hangsúlyt kapott a zacsim csipkedése, a fenékvájatom végigsimítása.

nagyon jó: 25db
(2019-09-06) : Kis pihegés után Ő vett kezelésbe és meredező férfiasságomat kezdte kényeztetni. Nagyon jól csinálta, mert viszonylag sokáig bírtam, nem akart már az elején kivégezni, hanem kitartóan kényeztetett, amíg meg nem kértem, hogy vegyük fel a védelmet.

(2019-05-12) : A folyosó végén megközelített ajtó mögött egy nagyon szép lány fogadott.Beinvitált a szobába .Az anyagiakat én mindig előre szoktam rendezni.Elmentem fürdeni és mikor végeztem már az...

(2019-04-23) : javasoltam, hogy szájjal végezzen ki. Újra finom puha ajkai közé kerültem, de most keményebb franciába kezdett kézzel is rásegítve és a hatás nem is maradt el, nemsokára hatalmasat élveztem a szájába

: 28db
(2021-08-30) : Ez sajnos nem tartott néhány percnél tovább mert annyira jól csinálta, hogy a megbeszéltek szerint rövid idő múlva a szájában landoltak az utódok. Viszont nem állt le hanem még finoman egy kicsit folytatta és az utolsó cseppig kiszívta ami még bennem volt. Rövid beszélgetés közben érdeklődött a második körről én pedig jeleztem is neki hogy részemről mehet nem kell sok idő

(2021-08-26) : Bele is kezdtünk egy franciával és azonnal felállt a farkam ahogy bekapta. Később se volt gond a rágó vagy a mentol miatt az erekcióval. A rágó végig a szájában maradt! Elmondása szerint csak az az egy esete volt eddig. Mentolos-rágó Mítosz megcáfolva. Egyébként barátnős, finomabb a francia. De nagyon faszállító. Érezni lehetett hogy nagy rutinnal szopja a brét, ügyes.

(2021-07-03) : A franciája nagyon finom volt, magam sem értettem miért nem jön aminek jönnie kell, aztán csak a vége felé jöttem rá, hogy mintha hűvösnek és tompának érezném a dolgokat, pedig egyúttal finom is volt, és kb az utolsó percben ugrott be, hogy feltűnt, hogy rágózik.