187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
171
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
ALICE szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-07 09:11:26

egyszervolt
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE reagálása

Köszönöm a beszámolód!
Megígérem,hogy legközelebb megpróbállak tényleg csak masszírozni! :P Azért várom a folytatást... :)
Csók

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-07

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Nem először látogattam meg Alicet, a bejelentkezést a szokásos módon VTR-en keresztül intéztem, hallom itt ott hogy vannak gyerekbetegségei a rendszernek, de nekem nagyon bejön. Főleg azoknál a hirdetőknél, akik használják is, ha már egyszer fel van tüntetve lehetőségként. :) Nos Alice ilyen, használja, így hamar létrejött a közös nevező a dátumot és az időpontot illetően.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Továbbra is egyszerű, Béke tértől nem messze található panelrengeteg, parkoló is rengeteg, de fizetős mint mindenhol a 13. kerületben.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
4
A helyszínt illetően továbbra is az egyetlen kellemetlen dolog az a beengedés, sajnos Alicenak ki kell jönni a folyosóajtót kinyitni, ami azért nem a legdiszkrétebb módja a bejutásnak. Egyébként a helyszín rendben van, nem új építésű pecó, de rend van, tisztaság van. A tetthely iciripiciri, de a célnak tulajdonképpen megfelel.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alice egy nagyon szép arcú hipervékony gazellalány. Kis cicik, csodás popsi, a szemek és ahogy nézni tud velük, nos azok nagyon komoly hatást tudnak elérni.

Action
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Csók:
5
Gyógymasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Ujjazni:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Akármilyen hihetetlen is, de ezúttal masszázsra érkeztem Alicehoz. Olyan komolyan profi módon masszírozott meg csak úgy mellékesen legutóbb, hogy a gyógymasszőrömet kirúgtam a fenébe, és úgy voltam vele hogy a szokásos ténylegesen egészségügyi célú gyúrásra Alicehoz megyek. És igazság szerint kiéhezve sem voltam, mert az előző estém igencsak jól sikerült. Így közölttem is vele, hogy itt most kéremszépen csak gyúrás lesz. Aha, ez a szándékom kb addig tartott amíg fürdés után be nem léptünk a szobájába és rám nem nézett. Na itt szépen elszakadt valami az agyamban, és a falnál úgy ahogy volt felfaltam. Csókolóztunk, símogattuk egymást, úgy ahogy volt ott kinyaltam, majd szépen letérdeltettem és Alice nem mindennapi mélytorkos technikáját kihasználva magamévá tettem a száját. Az egész elég hevesen zajlott, és ezúttal nem is került sor aktusra, különböző pozitúrákban élveztem Alice technikáját, majd szépen a szájában is lett végem. Na ezt követően úgy vágódtam el az ágyon mint akit hátulról ütöttek le, és szépen jöhetett a masszázs, amiért eredetileg is érkeztem. Meg is kaptam, ugyanolyan magas minőségben, közben pedig beszélgettünk igencsak magasröptű témákról.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Továbbra is nagyon jó érték arány, hogy előtte vagy utána rendeztem, fogalmam nincs.

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szuper élmény volt ismét, Alice nagyon jó szerető, hamar ráhangolódik a vendég igényeire. Legalább is az én igényeimre mindenképpen. Nem először voltam nála és nem is utoljára.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2016-09-09 12:35:51
Fura gondolat, hogy csak masszázsra mentél Hozzá! :D :D :D

pvadász
Belát a dolgok mögé
2016-09-09 11:48:32
A gyógymasszőrödet kirúgtad a fenébe? LOL. Kivagy te valami atyaisten? Amúgy a beszámoló nem rossz.

emmke
Rutinos harcos
2016-09-08 04:14:16
Bizony,a masszírozás kemény fizikai munka,Alice kellő fehérjebevitellel biztosította a szükséges energiaforrásokat.Azt a kis nyalifalit pedig igazán megérdemli!

2016-09-07 23:00:04
Aki volt már Alice-nál azok mind kiabáltak volna , hogy ez nem fog sikerülni ! Azért te is, Alice is jól szórakozott, meg mi is, és ez a lényeg !

2016-09-07 09:44:18
Na ez az igazi, amikor kevesebbet tervezel, de az események magukkal sodornak.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

(2021-07-06) : Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét,

felejthetetlen: 83db
(2021-09-29) : Ő is akarja , a szájába a farkam. Kiül az ágy szélére farkam ajkai közt nagyon jol érzi magát. Közben ujjazom , előbbre csúszik, hogy jobban hozzaférjek tocsogó punijához. Nyakát csókolva látom szemén, miközben jó nyálasan szopik elélvez. Tuti nem szinészet a szeme fehérjét látom ahogy szeme felakad.

(2021-09-27) : Nem így Alice-nek: az első két próbálkozásnál alaposan felmérte a hosszt, majd a harmadiktól kezdve valami észbontóan lebegős érzésben részesített, mélységes mélységekbe engedve engem, alig-alig engedve. Közben megállítottam, hogy megbeszéljünk bizonyos technikai részleteket, de megnyugtatott, hogy a spontaneitás nála komoly érték.

(2021-08-26) : Csókokba fonódtunk, s Ő lassan ráhajolt a férfiasságomra. Ismét a mélységbe engedett, én azonnal mozogni kezdtem. Közben a tükör felé fordította a popsiját. Ez a látvány és az érzés még jobban felajzott. Egyik kezem a fején, mi közben a torkában mozogtam, a másikkal a popsit simiztem. Aztán először egy, majd két ujjam is bekerült a nedves forróságba.

nagyon jó: 68db
(2021-07-18) : Nagyon változatosan és főként eszméletlenül élvezetesen csinálta. Volt kényeztetés, nyalogatás, csókolgatás és volt teljes hosszában torokba vétel is és ezt váltogatta. Később újra én kezdtem el irányítani, alulról kezdtem dugni a száját, majd ezt felváltva inkább maradtam nyugton és Alice fejét húztam rá

(2021-07-12) : Nagyon lassan és érzékien kezdett szopni közbe izgató hangokat ad ki. Nagyon jól esett nem is nagyon volt kedvem durvulni. Azért néha a fejére raktam a kezem ekkor gyorsított azonnal szinte végig mélytorokkal szopott lassan és gyorsabb tempóban is. Amikor a fejét párszor rányomtam a nyelvét valahogy belül pörgette vagy a fene se tudja mit csinált de nagyon jó volt az biztos.

(2021-02-19) : Miután a velem egykorút elérte elkezdett ismerkedni vele és a környezetével. Szépen nyalogatta a farkam és a heréimet is. Mondtam neki, hogy elsődlegesen a francia tudása érdekel így első körben egy NVSZ sztorival indítsunk. Megkérdezte nem baj e ha leül az ág szélére, ami persze nem volt gond, és úgy az ágy szélére közelebb húzott és szépen belekezdett a franciázásba.

: 43db
(2021-11-26) : Kis lovaglás, én kész voltam. Rövid csendes pihenő után kezdődött a következő felvonás, de nekem ez már nem ment, bár mindent megtett, hogy jó legyen ismét.

(2021-11-19) : Franciás kényeztetésre érkeztem, amibe egy kis testi ismerkedés után bele is kezdett. Hát ez valami leírhatatlan mennyire jól csinálja érzékien és mélyen. Teljesen eltűntem a szájába pedig kicsinek nem mondanám magam.

(2021-11-18) : Kis idő múlva ő vette kézbe (szájába) az irányítást. Olyan franciat kaptam, hogy akkor elődöntőttem így lesz az első végig. A falra rakott tükrökből gyönyörű latvany volt nézni puncijat popsijat, nem is tudtam csak nézni kezeim rendszeressen kalandoztak,, miközben olyan mélyen eltűntette a farkam, hogy csak pislogtam. Aztán kértem valtsunk 69-be, így én is kényeztettem közben.