Enci erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Enci-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-06 19:14:13

OrangeLabel
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enci reagálása

Kedves Orange! :)

Nem volt semmi ez a mai randi, az biztos! :) Ennyire határozatlanul még senki sem maradt nálam 1 órát :D Őőőő..illetve 2-t :) Bocsánat, mondtam, hogy maximalista vagyok, nem tudom úgy hagyni a csomókat ;)
Jaah, ez egy istennős beszi (illetve randi) lett? :D Wow! Köszönöm szépen! :) Köszönöm, hogy még ma összeszedted a gondolataidat, örülök, hogy időt és energiát fordítottál rá! :) Köszönöm, köszönöm! :)

Ne haragudj, kissé elragadott a hév..nem akartalak nagyon meglepni..de te jöttél be álló fallosszal a fürdőből..khmm.....és a hangodat imádom..nagyon szexi...bocsiii :)

Aranyos pasi vagy, könnyű kijönni Veled, boldog vagyok, hogy találkoztunk! :)

Sok puszi,

(Ui. Ha jó masszázs kell, tudod, hol találsz ;) )

Enci :)

Enci beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-09-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Mottó:
"Ha még nem láttál csodát most mesélek párat
mert létezik olyan mit a szemeddel láthatsz
ufók meg híradók helyett
nézd meg, hogy ki lakik a szomszédod felett..."

Az úgy volt egyszer pár hete, hónapja ráírtam VTR-en, hogy napon belül érdekelne egy móka Vele. Erre megkaptam, hogy "lassan a testtel", meg hogy nem oda Buda...szóval teljesen jogosan Enci nem az a típus, aki jó szemmel nézné, ha valaki ajtóstól rontana a lakásába... hanem előtte telefonos tesztet is ki kell állnia a sóvárgó vadásznak... Maximálisan igaza van egyébként! Szóval akkor nem jött össze, de pályafutását nyomon követtem - köszönhetően a like funkciónak - az oldalon. Így folyamatosan csorgott a nyálam és evett a sárga irigység a kiváló beszijei után... Időnként ébren tartottam a lángot és hol az újabb képei, hol az újabb beszijei után fejeztem ki elismeréseimet Neki. A közeli napokban újabb attakot indítottam Enci várának bevételére... Intenzív VTR kommunikációba kezdtünk és nyitottság mutatkozott a részéről is egy találkozó létrehozására. Egy szó mint száz, végre ma össze is jöt és előtte egy órával még a hangomat is hallattam Vele, hogy nyugodtan készülődhessen és várakozhasson rám...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belváros. Számomra nosztalgikus emlékeket idéző egyik régi utcája. 4-6-os villamos, 70-78-as trolik a közelben. Autóval egyirányok és parkolási nehézségek jelenthetnek akadályt még a rutinos versenyzőknek is. Én az előbbi kombókat alkalmaztam elkerülendő a csúszásokat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viszonylag egészséges utcai front, ahol kb. el is fogyott a ház pénze, mert a belső homlokzat és különösen a királylányhoz vezető egykor szebb napokat látott cselédlépcső bizony nem túl bizalomgerjesztő! De minden rossz után jön valami jobb. Nos itt nemhogy jobb, hanem a legjobb, legszebb ember/élmény következett...
Enci saját maga újította fel a kicsi ám nagyon hangulatos lakását. Minden nagyon ízléses és minőségi! Közepes előszoba, nappali, konyha egyben, egy jól elrendezett fürdő és egy praktikus masszázs szoba kötben tükrökkel! Ez nagyon fontos, mert szeretem mindig látni akihez jöttem...Szóval mintha egy szállodai szobába csöppentem volna. Rengeteg tusfürő, a zuhanynak akasztó, fogkefe, szájvizek, fertőtlenítő, kézkrém...stb.... Ha lakást kell berendeznem esküszöm meghívom kreatívnak!!!
Enci külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Betoppantam és ott állt egy nagyon csinos, közepes termetű nyílt tekintetű, határozott kézfogású, majd utána rögtön ölelkező és nagyon kedves, barátságos, mindig mosolygós ifjú hölgy. Olyan lány, aki különlegességével biztos, hogy magára vonzaná a tekintetemet a villamoson is és le sem venném róla... Persze ott nem gondolnám, hogy mindent tud még... Törékeny testű, szép arcú, szép formás mellekkel megáldott teremtés, lény...

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Hmmmm...nehéz helyzetben vagyok. Nem mindig a masszázsért megyek masszőrhöz...;-) Fürdés (amit gyorsan összecsaptam volna, hogy mielőbb érezhessem Encit, ugyanakkor méltatlan lett volna Encihez, ha nem készültem volna fel alaposan higiéniailag is a talinkra) után Enci ráadásul nagyon nyitottan hagyta, hogy én mondjam meg, hogy mi legyen. Mit szeretnék... Pedig én próbáltam Rá tenni ezt a felelősséget... azért némileg sikerült is...;-)
Álltunk, ölelkeztünk, majd Ő azonnal kezelésbe vett...(tudtam sőt ekkorra már éreztem is én, hogy jó kezekbe kerültem...) de nem sokkal később a szájába is kerültem...na ekkor végképp meglepődtem, de nem ellenkeztem. Ugyanis írta még anno, hogy bármi ilyesmi csak szimpátia esetén van (ami teljesen korrekt)...na de, hogy olyan szimpi legyek, hogy már masszázs előtt, kérés nélkül...:-))))) Majd érezte a határt és elengedett...folytattuk az ölelkezést, simogatásokat, illetve én ilyenkor mindig hangot adok az érzéseimnek é visszajelzem a partneremnek, hogy milyen nagyon jó, kedves, szép, stb... Kis idő múlva újra azon kaptam magunkat, hogy benne vagyok...ééééés próbáltam jelezni, hogy túl jó lesz a jóból nekem és pláne túl gyorsan...de Enci nem engedte el, hanem jött utánam, hiába próbáltam, el(ki)húzni a mézes madzagot...nos ennek egy nagy durr lett a vége, talán félig szájba/arcra/testre... Aranyos volt, ahogy nem eresztett kézzel, majd szájjal is finoman levezetett, amikorra konkrétan összeomlottam, padlóra kerültem, a szó szoros értelmében... Enci el egy kis toalett igazításra én lefagyva... (Jaaa, bocs ez a másik fejezetbe kellett volna...na mindegy, majd még jut oda is...mert ekkor még csak Enci a varázslóNŐ tudta, hogy én két patront töltöttem be mielőtt Hozzá indultam...)
Ezután már teljesen ártalmatlanítva megkaptam egy nagyon alapos, profi mindenre kiterjedő masszázst is...krémmel, olajjal... Nagyon jó volt és nagyon élveztem a beszélgetést is Vele - igazából ezért is jöttem, erre is számítottam. Ő egy nyitott, nagyon okos, intelligens, érett, tudatos, jó kedélyű, pozitív ember!
Szóval egy órából indultunk, bár Ő jelezte előre, hogy inkább az 1,5 órás szeánszokat kultiválja, de lehet egy óra is...nos a végén, mert előre jelezte a totál időkeretet is kettő(!!!!) óra lett belőle... Elmondanám, hogy soha sehol nem voltam még egy óránál többet...de itt egész egyszerűen nem lehetett nemet mondani a kedvességére...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
1
Nos, Enci jelezte az első kissé sután előtt patronom után, hogy Ő bizony másfél óra alatt kivarázsol belőlem még egyet, szóval ne csüggedjek, ha csak egy...

Napfény járja át a szívem újra
Csak egy szál bikinit hoztam el az útra
Újra érzem a balatoni lázat
Budapest várhat míg vége van a nyárnak

...na nem bikinit, hanem töltényt hoztam volna el magammal! Ééééééééééés lás világ csodát! Igaza lett! Addig-addig masszírozott, a vége felé már csak csendben, érzékien, célirányosan, hogy kedvet csinált újfent magához...így a fordulási javaslatára/felszólítására nem volt mit tennem, megfordultam... Ismét hozzá látott olajos mellével csúszkázni és lassan eljutott a szájával is a kilövő nyíláshoz...elkezdte a varázslatot. Éreztem, hogy ez nem reménytelen, de nem is olyan könnyű és gyors menet lesz, mint volt az elején, ahol nem beszéltük meg, és nem is miattam, hanem miatta sem akartam a szájában végezni (mert nem emlékeztem, hogy erről mit írt előzetesen...lehet semmit). Szóval akkor óvatos akartam lenni, most viszont már annak tudatában, hogy nem probléma a gyerekek kiengedése akartam, hogy újra jó legyen...de friss volt még az élmény, így tudtam, hogy nem lesz gyerekjáték... Enci nagyon lelkesen elkezdett dolgozni az ügyön szólóban. Meglehetősen jó technikával és bő nyállal dolgozott rajtam... Majd csúszkált rajtam és közben néha a puncijával is érintkezhettem ott lent is... Ekkor döbbentem rá, hogy milyen bunkó vagyok és eddig csak én élvez(ked)tem, de neki még sok kényeztetést nem nyújtottam... Megkértem, hogy forduljon rám és nyalakodnék én is egy kicsit... Szóval 69-ben múlattuk az időt, amikor is már én kezdtem magam kellemetlenül érezni, hogy szegény Enci minden tudását bevetve sem tudja kicsalogatni a gyerekeket és milyen blama, hogy feleslegesen fárasztom Őt...de tényleg lelkesen és finoman, változatlanul bő nyállal kedvesekedett nekem! Jól éreztem magam, csak a tudat, hogy neki milyen lehet feszélyezett... Kértem, hogy feltérdelve csinálja, mert akkor a teljes szépségében gyönyörködve biztosan sikeres leszek újra! Úgyis lett!!! Bocsánat a vulgaritásért (Enci nem érdemli meg, mert Ő egy szép és szép lelkű NŐ), de ahogyan megmondta egy másfél órával korábban leszopott (ez a nagy büdös igazság!!!), na jó kielégített, a kedvemre tett, stb.. még egyszer!:-))))) Jujjjj nagyon jó volt! Az egy csoda, hogy ilyen rövid idő alatt kétszer és a második is kellemes élmény volt, és egyáltalán nem fájdalmas... Hálás köszönet ezért a nagyon empatikus Enci MűvészNŐnek!!!

"Az igazi hős nem Superman vagy Batman
a csoda ott él benned és bennem..."
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az úgy volt, hogy VTR-en megkaptam az infókat, de mivel egy órára indultam, így azt tudtam, de a 1,5, a 2 már nem volt meg... Szóval udvariasan rákérdeztem, bár rém egyszerű matekozás eredménye volt ... Fair enough!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ugye nem illik szerelmesnek lenni eben a műfajban...pedig időnként én egy kicsit azért szerelmes szoktam lenni...végül is...ha senkinek semmi baja nem származik belőle??? Nos, Enci egy tündérbogáraranyvirágszálédibédiművészNŐUFÓ...
Kéretik rá nagyon vigyázni, bár nem egy elveszett lány és vigyáz Ő is magára!!! Nagyon rendben lévő, egészséges tudattal és önbizalommal megáldott, magas intellektusú és komoly szexkultúrájú csodaláény!

Hála Jóistennek, hogy ilyen gyöngyszemek járnak, kelnek közöttünk és kaphatunk belőlük legalább egy-egy morzsácskát mi földi halandók is!

ISTENNŐ!!!! 10-es skálán 11... Van valakinek valami kifogása??? Aki nem hiszi, járjon utána...;-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról


btzoli
Billentyűbetyár
2017-03-17 10:12:29
Nagyon jó beszámoló, minden információt tartalmaz.

2016-09-09 11:40:05
A végére elfáradtam, de bőven megérte végig olvasni ezt a remekművet! :)

Suomi
Nagytudású
2016-09-08 14:37:43
Bár nem szeretem ha elhumoroskodják, ebben az eseteben valahogy nem okozott problémát..

2016-09-08 08:53:05
Istennői minősítéshez illő, részletes, hangulatos írás egy kellemes találkozóról. Mindkettőtöknek elismerés!

2016-09-07 22:36:35
Istennő beszámolóhoz méltó lett az írásod, a Művésznő nem is érdemel kevesebbet!


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 47db
(2021-10-23) : A kéjtől kellemesen elernyedten heveredtem le a masszázspadra, lábamat felhelyeztem párnára, Enci beállította fejtámaszt, elmondtam a panaszaim ( szokás szerint a nyak környéki részekkel voltak bajaim), választottam krémet, Enci megkérdezte, hogy megfelelő hőmérsékletű-e a fűtés a padon, és kezdődhetett masszázs. Nagyon kellemes volt a fűtött padon heverni,

(2021-08-29) : Rendhagyó módon - bár nálunk talán már ez rendszer - előbb én masszíroztam meg. Imádom, ahogy átgyúrhatom finom kis testének minden porcikáját. Élvezettem hallom finom kis nyögéseit ilyenkor, hogy mennyire élvezi. Ezután rendszerint a másik típuső aktivitás jön, ezért átvonulunk a másik szobába, ahol egy hatalmas és kényelmes japán ágy található.

(2021-07-13) : A tusolás után arccal lefelé a masszázspadra feküdtem, Enci pedig különösen finom érintéseivel bejárta a talp, boka, vádli, comb, derék útvonalat. Különösen élveztem gyönyörű lábainak és lábfejének a látványát. Ebben a pozícióban meztelen testéből még csak ennyit láttam, de már ez a látvány is igen ígéretes volt.

felejthetetlen: 71db
(2021-08-19) : Enci még a térdeimnél sem járt, amikor már biztos voltam benne, hogy a világ legnagyobb hülyéje fekszik a masszázspadon, mivel olyan szinten műveli a masszázs tudományát, hogy kb fogalmam sincs mit kerestem eddig máshol. Nagy nevű wellness hotelekben szakemberek nem tudnak olyant nyújtani, mint Ő. Hihetetlen profi hozzáértés, szakmai tapasztalat és technikák széles választéka áll bevetésre készen, bár Enci maga a legnagyobb fegyver,

(2021-08-11) : Abszolút szakszerű fogások, láb és kar pakolgatások, trigger pont, nem kérdés: pro. Akár erotikamentesre is érdemes lehet eljönni, tényleg van hatása, azóta is érzem. Én bolond bátorkodtam erőset kérni. Kiscsávó, kezdésnek... Szemem két méteresre kerekedett. Lehet jobb is, hogy nem látta visító arcom, amikor a vádlimat kezelte.

(2021-08-11) : Enci a talpamnál kezdte és szisztematikusan haladt felfelé. A vádlimat triggerezésre érdemesnek ítélte, ezért mindkettő kapott egy-egy ilyen extra kezelést. Kemény dolog, de úgy érzem hatásos volt. Enci szakszerűen végig ment minden testrészemen és mindegyik kapott egy megfelelő kezelést. Nagyon hatásosnak és hatékonynak éreztem ezt a kicsit rövidebb masszázst is.

nagyon jó: 53db
(2021-07-28) : Enci felajánlotta, hogy bekísér a fürdőbe és meg is mosdat. Éltem is a lehetőséggel, így együtt indultunk meg a fürdő felé. Beálltam a kádba, Enci felvett egy mosdató kesztyűt és letisztogatott. Nem a hátammal, kezdte hanem deréktájon. 😉 A tisztítószerek lemosását már egyedül végeztem és mire kiléptem a fürdőből Enci már meztelenül várt a pad mellett Itt egy pillanatra lefagytam. 😛

(2021-03-03) : Enci kikérdezett fájdalmaimról, esetleges sérüléseimről, hogy kellő szakszerűséggel tudjon hozzám látni. Ellazította a derekamat, majd alaposan átgyúrt válltól fenékig. A csípőmet valami vibrációs gépesített kínzóeszközzel is megdolgozta. Huhh, ez kemény volt. Hétvégén volt is izomlázam! De sikerült úgy ellazítania az izmokat, hogy azóta nem fáj, amiért hálás vagyok!

(2019-11-18) : Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.

: 48db
(2021-07-30) : Átadtam magam a szaktudásának, telefonban javasoltam egy masszázsfajtát, de Ő másikat szánt nekem, melyet nem bántam meg. Alapos, dinamikus, figyeli a tested és a lelked (hangok) jelzéseit. Közben lehet beszélgetni, így nem csak a kezei, hanem a hangja is elvarázsol. Profi masszàzst kaptam, meg vadgesztenye krémet az egyik panaszomra.

(2021-01-20) : Az információk birtokában Enci szakszerű mozdulatokkal és teljes profizmussal látott munkához. Ismerjük már egymást, szeretünk mindketten beszélni és vannak érdekes témáink is, így a masszázs ideje alatt Enci nem csak a testemmel, hanem a lelkemmel is foglalkozott egy kicsit, mondhatni minden tekintetben felfrissültem a kezei alatt. A masszázs végét Enci egy gyengéd ringatással fejezte be.

(2020-09-11) : Konkrét problémával érkeztem hozzá. Láttam rajta, hogy minden szakértelmét bevetve a teljes szívével azon dolgozik, hogy segítsen nekem, ami nagyon jól esett. Még egy speciális masszírozógép is előkerült, továbbá szóbeli tanácsokat is kaptam tőle. ELITMASSZÁSBAN volt részem – mást nem is lehet írni. Utána jöttem én, amit a LELKES AMATŐRMASSZÁS kategóriába lehet sorolni.

rossz: 1db
(2020-06-19) : Masszírozni azt tud , közben dumák ezerrel , ahogy jársz hozzá úgy gondolsz egyre többet a kapcsolatokról aztán meg jól pofára éjt. MissX ám a francot. MissPicsa inkább találóbb lenne....