564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
ALICE szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-06 12:19:50

bondOO7
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE reagálása

Drágám!
Köszönöm szépen a csodálatos jelzőket, a legjobban eső minősítést és a sokat sejtető, ám cseppet sem hétköznapi írásod! Örülök, hogy Te is hasonlóképp élted meg! (bár ez az audioeffektekből feltételezhető volt:)
Szívesen viszontlátlak bármikor ;)
Csók

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Kolléganője vette fel, de minden lényeges infót megkaptam tőle, sőt be is írt első aznapi vendégnek. Így utólag azt mondom, hogy inkább utolsónak kellett volna maradni, hogy a végén egymás karjaiban aludhassunk el, de ez mit sem von le az együttlét értékéből.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A Béke tértől két utcányira vár a békétlenség fővárosa. Lassan sétálj, mert utána nem lesz időd pihenni! Az emeletre még lift röpít fel, de onnantól folyamatos a trip. Ha lenne a szenvedélyességnek mértékegysége, azon nemcsak maximumot érne el Alice, de róla kellene elnevezni is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A mítosz szerint Zeusz két sast röpített fel a világ két végéről és Delphoiban találkoztak, amelyet így a mindenség közepének hittek. Akit vonzanak a jósdák, az itt is az univerzum legjobb helyén érezheti magát: a füstölőillattal terhes levegő már megelőlegezi az elkövetkezendő földöntúli élményeket.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A szárnyas képek nem hazudnak: igazi angyalra számíthatsz, aki megmutatja neked a szeretet útját. Bár a katekizmus szerint az istenek küldöttei tiszta szellemi lények, akiknek szabad akaratuk van, de testük nincsen, ez a kitétel itt nem állja meg a helyét: Alice-nak nemcsak hogy van teste, de olyan teste van, amit egy életre nem felejtesz el. S amihez ráadásul gyönyörű arc társul.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Alice magával röpített Csodaországba. Olyan vehemenciával vetette rám magát, mint egy kiéhezett vadmacska: bekapott, karmolt, harapott, és mindezt úgy, hogy elhitette, én vagyok meséjének főhőse, álmai netovábbja és nem utolsó sorban élete legjobb numerája, vagyis minden egy személyben. Minden létező szögből és irányból támadtuk egymást, de a leglehetetlenebbnek tűnő pozitúra is valódi élvezet volt vele és - koránt sem mellékesen - neki is velem. Már ha igaz volt mindaz a képi és hanghatás, ami nagyon is annak tűnt. Az érzéki simulóstól a durva vadulósig a teljes skálát végigzongoráztuk, és ami a fő, hogy ez az intenzitás az utolsó pillanatokig (az extázis artikulálatlan hangjaiig) kitartott. Mindez folyamatos csókcsatával tarkítva. Még amikor a háta mögött voltam, akkor is hátracsavarta a fejét, hogy hihetetlen franciatudása mellett más nyelvi képességeiről se maradjak le. A többit ti is kiolvashatjátok a csillagokból, még jósda se kell hozzá.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy óra tömény élvezetért igazán semmiség, amit ott kellett hagynom. Már ha a szívemet nem számítjuk bele.

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ha már a franciánál tartunk, akkor Jean Renoval szólva: jöttem, láttam, visszamennék. Ha tehetném, akár már most!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2016-09-09 08:05:10
Istennős beszihez képest az action rész nekem kucsit soványra sikeredett. Bocsi. :(

2016-09-07 07:34:30
A hatalmas lelkesedés és az irodalmi hasonlatok sem indokolják kellően az istennő minősítést! Több részlet, több info kéne leírva legyen!

balint32
Belát a dolgok mögé
2016-09-06 20:20:31
Jóval több is lehetett volna a beszámolódból, ha pár részletet is az orrunkra kötsz

2016-09-06 16:57:37
Olvasmanynak kituno, de beszamolonak szegeny. Jo teste van es szep arca, ennyit tudsz irni a kulsorol?!?!? Szuper beszi lenne, ha tobb konkret infot is irtal volna.

2016-09-06 13:58:45
Ez a beszi volt az ami ugyan tökéletesen bemutatta Alice-t, de mindezt úgy, hogy nem volt olyan fejezete, amiben bármiféle konkrétum megjelent volna... ebben az értelemben zseniális, a megszokott tájékoztatás szempontjából meg nulla... Esetleg vegyíteni egy kicsit? :)


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 42db
(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

(2021-07-06) : Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét,

felejthetetlen: 84db
(2021-09-29) : Ő is akarja , a szájába a farkam. Kiül az ágy szélére farkam ajkai közt nagyon jol érzi magát. Közben ujjazom , előbbre csúszik, hogy jobban hozzaférjek tocsogó punijához. Nyakát csókolva látom szemén, miközben jó nyálasan szopik elélvez. Tuti nem szinészet a szeme fehérjét látom ahogy szeme felakad.

(2021-09-27) : Nem így Alice-nek: az első két próbálkozásnál alaposan felmérte a hosszt, majd a harmadiktól kezdve valami észbontóan lebegős érzésben részesített, mélységes mélységekbe engedve engem, alig-alig engedve. Közben megállítottam, hogy megbeszéljünk bizonyos technikai részleteket, de megnyugtatott, hogy a spontaneitás nála komoly érték.

(2021-08-26) : Csókokba fonódtunk, s Ő lassan ráhajolt a férfiasságomra. Ismét a mélységbe engedett, én azonnal mozogni kezdtem. Közben a tükör felé fordította a popsiját. Ez a látvány és az érzés még jobban felajzott. Egyik kezem a fején, mi közben a torkában mozogtam, a másikkal a popsit simiztem. Aztán először egy, majd két ujjam is bekerült a nedves forróságba.

nagyon jó: 69db
(2021-11-30) : Közös fürcsivel kezdtük és fejeztük be az órás találkozót, mindkét esetben alaposan lemostuk egymást. Csókja mély, igazi nyelves, amit a pircing tesz érdekesebbé. Nagyon odaadó. Előjátéknak a csók, francai, kölcsönös francia, majd több póz. Misszi, elé térdelés, kutyus, hátulról fekve. Félidőben pihi és masszás. Francia felkészítő leckék.

(2021-07-18) : Nagyon változatosan és főként eszméletlenül élvezetesen csinálta. Volt kényeztetés, nyalogatás, csókolgatás és volt teljes hosszában torokba vétel is és ezt váltogatta. Később újra én kezdtem el irányítani, alulról kezdtem dugni a száját, majd ezt felváltva inkább maradtam nyugton és Alice fejét húztam rá

(2021-07-12) : Nagyon lassan és érzékien kezdett szopni közbe izgató hangokat ad ki. Nagyon jól esett nem is nagyon volt kedvem durvulni. Azért néha a fejére raktam a kezem ekkor gyorsított azonnal szinte végig mélytorokkal szopott lassan és gyorsabb tempóban is. Amikor a fejét párszor rányomtam a nyelvét valahogy belül pörgette vagy a fene se tudja mit csinált de nagyon jó volt az biztos.

: 44db
(2021-11-28) : Szépen el is kezdett franciázni, magától letolta mélytorokra, néha szembenézés is volt, hagyta azt is hogy én irányítsam a fejét amikor úgy akartam. Ezt követően szóltam, hogy feküdjön hanyatt, a mellkasa fölé másztam és úgy raktam be a szájába, indult is az előre megbeszélt kényszerfrancia mélytorokkal.

(2021-11-26) : Kis lovaglás, én kész voltam. Rövid csendes pihenő után kezdődött a következő felvonás, de nekem ez már nem ment, bár mindent megtett, hogy jó legyen ismét.

(2021-11-19) : Franciás kényeztetésre érkeztem, amibe egy kis testi ismerkedés után bele is kezdett. Hát ez valami leírhatatlan mennyire jól csinálja érzékien és mélyen. Teljesen eltűntem a szájába pedig kicsinek nem mondanám magam.