30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
384
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
173
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Bunny szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-02 00:46:14

tk
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-02

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en egyeztettem vele, nagyon könnyen, gyorsan ment. Én baromira szeretem a VTR-es egyeztetést, diszkréten tudok vele randit leszervezni, akár úgy is, hogy a feleségemmel békésen ücsörgünk a nappaliban. ;)
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
4-es mertó és a buszmegálló 300-400 méterre van a bejárattól. A blokk mögött gondolom ingyen lehet parkolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Régi panel, régi lift. De a lakás tiszta és rendben volt minden, felújítás előtt áll. Tusfürdő választék kielégítő, szájvíz és kispohár szint úgy. Törcsi kellően nagy és nedv szívó.
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Szinte napra pontosan 5 év telt el a legutóbbi találkozónk óta. Az 5 év alatt Bunny sokat változott, az izgató szöszke tiniből szőke vadító démon, egy izgalmas vadmacska lett.

Az adatlapján azt látod, hogy a cicik műcicik. Komolyan mondom, ha nem lett volna szerencsém 5 évvel ezelőtti Bunnyhoz, azt mondtam volna neki, hogy szivassa akit akar, de én ugyan el nem hiszem, hogy azok a cicik mű cicik. Apám, Te még ilyen mestermunkát nem láttál. Mint a hegedűk között a Stradivari, olyan az ő cicije a mű cicik között, sőőőőőőt tovább megyek az igaziak között is dobogós. De ezt most a legkomolyabban mondom. Pedig én éltes koromra (41 vagyok) alapvetően a tinis kis cicis csajokra bukok.

És akkor még nem is méltattam a tündéri pofiját, a kemény és formás popsiját, az izmos és szabályos combjait...

Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Popó:
4
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
4
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Hogy is mondta Dante az Isteni színjátékban????
"Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!"

Bunny-Nyuszi nyugodtan kiírhatná már az előszobában a gyanútlan MT-nak figyelmeztetőül. Sőt már a liftben is ki lehetne függeszteni. Na de na rohanjunk ennyire előre...

Ajtó résnyire nyitva volt, én eredetileg 4 meglepetéssel készültem az 5 éves jubileumra való tekintettel. Az egyik már a házba lépés előtt fuccsba ment, a másikat a lift és az ajtó között baltáztam el. Hiába, elsőbálozó vagyok... :( A képei között láthatod azt a kicsi királykék csipkés kivágott hátú miújságot. Hát én ezt kértem Bunnymtól. Ő mindezt megtoldotta egy fekete combfixszel és semmi mással... :p Sokkot is kaptam a csupasz punci látványától.. :p Nekem egyedül csak a magassarkú hiányzott egy kicsit.

Üdvözlésképpen puszi-puszi, szobába belépve, önfeledt beszélgetés vette kezdetét. Nyusziról tudni kell, hogy sokat tud dumálni, nehéz mellette szóhoz jutni. A beszélgetés közepette kieszközöltem, hogy megtapizhassam azokat a maximálisan király cickókat. Na itt döbbentem le, a fent már említett tények kézzel fogható valóságán. "Ilyen nincs és mégis van" effektus. :o Felocsúdván elmentem fürdeni, csak ketten voltunk a lakásban, így Bunny a nyitott ajtó előtt fel le sétált és közben tett, vett. A szája meg be nem állt (beszélj csak gondoltam, majd betömöm én... gondoltam :D ).

Fürcsi után a szobában gyanútlanul a franciaágyra huppantam. Az 5 év alatt elfelejtettem, hogy Nyuszi nagyon határozott nő, és ez azóta csak fokozódott. Rögtön rám szólt, hogy nincs lustálkodás, imádni kell a ciciket. A fejemet a dombok közé temette, szoptam , markoltam a csodás ciciket, majd gondolkodás nélkül az öcsire vetette magát, hamar hadrendbe állt, így szó nélkül gumit húzott rám és hasra vágta magát.
- Így akarom -mondta.
Belé hatoltam, úgy hogy közben rajta feküdtem és a ciciket markolásztam, a nyakát vállát harapdáltam. Sosem próbáltam még ezt a pózt, úgy éreztem ehhez anatómiailag nem vagyok alkalmas (pocak + szerény méret), de Bunny rácáfolt erre, mert nagyon jó volt, orgazmus közeli állapotba kerültem, de sajnos visszafogtam magamat, pedig nekem azt nem szabad, mert utána lelankadok és akkor onnantól nehezen megy az egész. :(

De azért Bunnyit nem kell ám félteni, nem egy nyuszi jellem. :D Ha még nem ismered, jobb, ha felkötöd a gatyeszt apám. Mindent ki követel magának, én is csak eddig az első pózig tudtam követni a dolgokat, utána filmszakadás, kronológiáról ne is álmodj örülök, ha a lényeget vissza tudom adni, mert hihetetlenül pörög a lány.

Tehát miután lankadni kezdtem, szájjal ráerősített. Közben úgy helyezkedett, hogy a puncit elérjem. Keményen meg kellett ujjazzam, közben alaposan el kellett verjem a popsit, nem lehet nála sumákolni. Azt mondta úgy jó az ujjazás, ha másnap fáj a csuklóm, hát az nem fájt, de a felkarom az rendesen, még harmad nap is. De megérte, mert Bunny elélvezett és öcsi is állt rendesen.

Kutyában bepucsított és keményen meg kellett dugjam, aztán meg popsiba, millió pózban voltunk, csináltuk missziben különböző lábpakolásokkal, aztán meg az ágy mellé kellett álljak és ő elém térdelt és meg kellett dugjam a száját, megint kutyában csináltuk, de rögtön popsiba követelte. Itt állati hangon elélveztem.

Ezután kicsit beszélgettünk és megmasszírozott (gyengéd simogatós volt). De sokáig nem hagyott pihenni, megint keményre szopott, közben én ujjaztam, de rendesen ám. :p Hátára feküdt a mellei fölé kellett üljek és úgy kellett szétkeféljem a száját, szerintem volt még valami aktus, tényleg forgott velem a világ, mintha ringlispilen ülnék. Tutira csináltunk olyat, hogy ő lelógatta a buksiját és meg kellett dugjam a torkát, közben nyaltam a suncit. Állva is csináltuk punciba is és popsiba is, de az öcsi sajnos nem volt jó formában, az az első orgazmus visszatartás nagyon rányomta a bélyegét az egész másfél órára, így sajnos másodjára nem tudtam elmenni, de nagyon jól esett, mikor megjegyezte, hogy 3:1 lett a végeredmény.

Meg kell jegyezzem, hogy Bunny mindent megtett, rajta semmi nem múlott, az idővel sem foglalkozott, még én szóltam neki, hogy túl léptük. De Bunnyt ez nem érdekelte, csakis azzal volt elfoglalva, hogy én el tudjak élvezni újból, de ez sajnos nem jött össze.

Gyors zuhi és még picit beszélgettünk aztán kiléptem Bunnyy mennyországából. Amikor a liftet hívtam, megnéztem az órámat és megdöbbenve láttam, hogy 20 percet húztam rá. Kicsit szégyeltem is magam, mert ennek ismeretében illett volna borravalót adni. :( Ahogy a lift lefelé döcögött azon gondolkodtam tulajdonképpen mit is csináltunk mi ebben a majdnem két órában, mert az események úgy pörögtek, hogy én néha azt sem tudtam, fiú vagyok-e, vagy lány.

...Ha én ezt a clubban egyszer elmesélem...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Csak alap csomag van, a bővebb infóból minden kiderül. Szerintem Bunny nagyon korrekt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Annyira pörgős a csaj, hogy titty-totty litty-lötty stílussal oda ne merj menni, mert menten ott halsz meg! Bunny nagyon veszélyes, csakis bátraknak ajánlom, de nekik nagyon! Annyi benne az energia, hogy Paksot is Ő táplálja! Hihetetlen!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2021-07-13) : Négykézlábra ereszkedett, és azonnal bekapta a már kemény farkamat. Egyből tövig vette, éreztem a torka szoritását,hagytam egy kicsit még kibontakozni Bunnyt, de a harmadik torokra engedése után már rátettem a fejére a kezemet, és jól ráhúztam a kemény farkamra. Ezt megismételtük jó sokszor, amikor Bunny a hátára feküdt és lelógatta a fejét az ágyról

(2021-06-12) : Ezt követően, sajna puhulni kezdtem, Nyuszi a gumit leszedve egyből szopni kezdett, pici idő múlva 69-ben folytattuk. Egyre keményebb lettem tökéletes franciát kapva. Megkérdeztem, hogy popsijába ujjal behatolhatnék- e? Még ez is kimaradt randijaink során, -igent felelt rá. Finoman egy ujjamat csúsztattam be, és közben punciját is nyaltam. Bunny hangja egyre jobban kezdett megváltozni, egyre hangosabb lett, és el is élvezett szerintem.

(2021-05-07) : Éreztem, hogy farkam jól reagál ezekre a finom, szenvedélyesen erotikus hatásokra, egyre keményebb lett. Bunny most elém térdelt és farkamat a mellei közé helyezve izgató "fogságba" helyezte melleit két kezével összeszorítva, majd melleit üzemesen le-fel mozgatva dörzsölte farkamat mellei bársonyos bőrével. Ezután arra kért édes hangján, hogy üljek a franciaágy szélére,

felejthetetlen: 80db
(2021-11-21) : Kis idő után elém hasalt és franciázni kezdett. Közben követelte hogy popsiját paskoljam és melleibe kapaszkodjak. Nagyon írhatóan csinálta. Ahogy lenéztem csak őt láttam a szerszámomat már nem. Hanyatt feküdt és lelógatta a fejét az ágyról h így én is jobban hozzáférjek. Melleit markolva közben ujjazva húzott magába. Már itt küszködtem hogy ne így fejezzem be a torkán.

(2021-08-20) : Végül valahogy az ágyra kerültem, háttal lefelé amikor Bunny már nyúlt is a gumiért, de volt annyi lélekjelenlétem, hogy kértem még egy plusz kört. Ez abból állt, hogy Nyuszi feküdt hanyatt én pedig loptam pár csókot majd, a nyelven végére vettem a melleit és végül eljutottam a combjai közé. Mint kiderül a body pántja szétkapcsolható, így Bunny egy mozdulattal felfedte előttem a punciját. Éltem is a lehetőséggel és a nyelvet és az ujjaimat is bevetve kezdtem kényeztetni. Úgy tűnt tetszik neki. Idővel felültem és a répámat előre szegezve a feje elé ültem.

(2021-08-11) : De ez a nosztalgikus érzés sem tartott sokáig, mivel Bunny ismerkedős típus, szeretne mindenkit, de tényleg mindenkit megismerni, senkit sem kihagyva. Gyorsan térdre huppant, és kézbe, majd szájba vette az Ezredest. Elég vadul kezdett bele, ami nekem meghozta az örületet. Egyre hevesebben ügyeskedett, kérte hogy kézzel is "segítsem" a fejét, aminek a vége az lett hogy gyakorlatilag ráhúztam Bunnyt az Ezredesre.

nagyon jó: 67db
(2021-02-09) : Néhány percig így élvezkedtem, majd az ágyon eldőlve keblei fölé térdeltetett és egy frankó ciciszexben részesített. Igencsak szép látvány volt, ahogy a hatalmas cickók között eltünt a farkam és a végét elérve szájával fokoztta az élvezeteket. Kis idő múlva kissé feljebb helyezkedve indult újra a fantasztikus mélytorkos francia. Úgy dömtöttem most már eleget kaptam és szeretnék én is adni.

(2021-02-05) : Az enyém a feneke irányába, az övé a péniszem felé. Mindketten egy darabig markolásztuk és simogattuk azt, amit találtunk majd Nyuszi szép lassan négykézlábra ereszkedett és keze helyett a szájával kezdte „markolászni” a péniszem. A szája nagyobb mint a marka, mivel ha a kezével nem is, de a szájával teljesen eltüntette a péniszem.

(2021-02-04) : Élveztem, élvezte. Ezután ledobta négykézlábra magát és bevette a farkamat a szájába, így dolgozott rövid ideig, hanyatt feküdt és torkon tolhattam, majd mellbe, aztán torkon. Közben mondta, hogy két ujjas jelentkezést végezhetek puncijában, melynek azonnal nekiláttam. Tehát torkontolás és ujjazás. Brutális!!!!! Visszaereszkedett négykézlábra és hol kézzel, hol anélkül szopott. Közben csapkodtam popsiját és ujjaztam felváltva

: 378db
(2021-11-14) : Utána nem tűrt ellentmondást, én lettem kezelésbe véve és még mindig izgultam, elsőre általában egy darab téglává változom és jobbára használhatatlan vagyok, Bunnynál ez öt percig ha tarthatott. Hátra feküdt előttem, magához húzott, és teljesen eltűntetett az ajkai között, és ölelgetett hol velük, hol a nyelvével, elárasztva a tűzforró nyálával, pillanatok alatt kemény lettem,

(2021-10-12) : Amint a fürdőből kijöttem, az ágyon állva fogadott, és a csodálatos melleit a számba adta. Hú, ez valami fantasztikus volt. Utána francia következett, amit nagyon lelkesen és ügyesen csinált. Ezt követően többféle pózban szeretkeztünk, mind nagyon kellemes volt.

(2021-10-05) : Először csak finoman csinálta majd tövig eltüntette a répám a szájában. Szerencsére a melleit szabaddá tette és elérhettem őket a kezemmel. Majd felmásztunk az ágyra, ahol én hanyatt vágtam magam, Nyuszi pedig mellém mászott négykézláb és folytatta az orális kényeztetést Úgy fordult, hogy a feneke és a puncija elérhető közelbe kerüljön. Éltem is a lehetőséggel, hol a combjai között átnyúlva a punciát kényeztettem az ujjammal,