20
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
19
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Enikő erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Enikő-

VIP SZTÁR hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-19 12:23:17

tutajos
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő reagálása

Drága Tutajos :)))) a veled töltött idő a mosolygás jegyében, mindig csuda jó és vidám...
Miután becsukom utánad az ajtót még sokáig mosolygok :))))
Nagyon köszönök minden kedves szót és ha addig nem találkoznánk a legboldogabb újévet kívánom neked és kellemes ünnepeket :)))
Millió Puszi
Visszavárlak!(van még egy kis meglepim)

Enikő beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-12-19

Egyeztetés
Telefonon jelentkeztem be, Enikő búgó hangja már a telefonban is nagyon kedves volt, aznapra beszéltünk meg találkát.
Megközelítés
Marina Part, a Duna Plaza mögött. Autóval is és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Gépjárművel érkezőknek a parkolás ingyenes.
Helyszín
A varázslatos tükörszoba. Minden falról hatalmas tükrök köszönnek vissza, igen, még a plafonról is :) Enikővel együtt a látvány káprázatos, minden oldalról megcsodálhattam ahogyan kényeztet. A szoba egyébként is remek ízléssel van kialakítva, hangulatos színek, világítás és lágy zene. A masszázs a szoba közepén levő méretes tatamin történik.
Enikő külseje
Legutóbbi találkozásunk óta kicsit megváltozott, gyönyörű fürtjeit kiegyenesítette. Nekem a fürtök is tetszettek, de természetesen egyenes hajjal is remekül néz ki, igéző tekintete így is érvényesül. A teste még mindig tökéletes, nőiesen sportos testalkat, feszes kerek popsi, tenyérbemászó cicik. Egy az egyben az köszön vissza amit a képek áradatán láthatunk itt is.

Erotikus masszázs
Talán mert nem először jártam nála, egy kicsit oldottabban indult a találka. Zuhany után letelepedtünk a tatamira. Enikő ezúttal is rendesen átmasszírozott. Bár az olajos csúszkát most nem kértem, a masszázs így is különleges volt. Kellemesen végigmasszírozott a talpamtól kezdve a nyakamig, a hátam kiropogtatása ezúttal sem maradt el. A kerek formák látványa, és az izgatóan elhelyezett érintések miatt már vártam a fordulást.
Levezetés
Fordulás után Enikő gondjaiba vette a már eléggé ágaskodó férfiasságom. Szenvedélyes francia lecke vette kezdetét. Enikő irtózatosan jó technikával mindent bevetett ami kellett a gyönyörszerzéshez, mindenből épp annyit adagolva amennyit kell. Én szeretek adni, nem csak kapni, így újabb lépést tettünk a kölcsönösség jegyében is. Dobogós kényeztetés. A végén a már-már elmaradhatatlan közös zuhany.
Elszámolás
A megbeszéltek szerint kis ajándék kíséretében.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az összbenyomásom nem változott az előző találkozásunk óta, illetve mégis. Még inkább azt gondolom, hogy Enikő nyújtja leginkább azt amit én egy ilyen légyottól várok. Igényes környezet, fantasztikus látvány, mind a környezet, mind a hölgy tekintetében. A kapott kényeztetés pedig első osztályú. Szó szerinti vissza megyek még kategória :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2020-08-18) : Elindul a farkam irányába, ajkai közé veszi először picit finoman, de már lódul is be, elkap rendesen. Egyre gyorsabban bólogat, kezével hol csak a tövét, majd veri rendesen. Elengedi, csak ajkával érint, kéz nélkül lassabban, le és fel siklik húsos ajka a farkamon, itt húzott fel végtelenségig és még tovább. Lassít, a szemembe néz, mélyebben eltűntet, újra belendül, annyira élvezem.

(2020-06-08) : Végig puszilgatta testem lefelé haladva, majd franciázásba kezdett. Nagyon finoman csinálja, a golyókat is kényezteti, szopogatja. Úgy forgolódott, hogy elértem a fenekét és punciját is cirógattam. A látvány az érzések miatt szinte azonnal elmentem, de próbáltam kiszabadulni heves franciázásából.

(2020-03-05) : A finomabb részeket az elejére tartogatta, kicsit nyalogatta, finoman rácuppant, lassan, szinte óvatosan szopta fel magát a szerelemcsüngőre, mintegy méretet vett róla, egészen addig, amíg ajkai a farkam tövét cirógatták.

felejthetetlen: 7db
(2021-10-12) : Egy olyan francia bemelegítést kaptam, amit azt kell mondjam még soha életemben eddig...:) olyan beleéléssel, néha teljesen eltüntetve a velem egykorút, hol keményen, hol lágyan, aztán megint keményen, néha a kezemet a fejére téve szinte kérve, hogy húzzam a fejét az ezredesere.

(2019-10-24) : Játszik vele picit, ajkai közé vesz, nem kímél, nem is azt akarom, tekintete az enyémbe fúródik. Csodásan csinálja, falja, habzsolja, a kezét épp kellően használja.

(2018-06-11) : Egy pont után feje mellé álltam ő pedig nekiállt szopni a farkam, közben kezem puncijára tette, és követelte hogy vele is foglalkozzam. Ezt a tatamin folytattuk, ahol bemutatta francia tudását .

nagyon jó: 8db
(2020-07-25) : izgulva mentem előszór Enikőhöz azon a kora nyári délutánon (pedig nem vagyok az a fajta:) :)))) valahol éreztem, hogy itt ma valami történni fog valami különleges.. és történt is:))

(2018-08-26) : Utána elvesztettem a fonalat és csak bevillanó képek maradtak ahogy a missiben felülről a szemedbe nézek, ahogy 69-ezésnél a forró nedves puncidba fúrom a nyelvemet

(2018-04-27) : Enikő domináns stílusa ezen azonban ott és akkor nagyon nem segített. Nem tudom, "titkos jótevőm" ágyazása alapján gondolt-e olyan vasmacsó férfiállatnak, aki két szó után falhoz állítja és nyársra húzza,

: 70db
(2021-01-22) : Ahogy simítottam ő hanyatt elterült és teljesen átadta magát nekem. Őrjítő érzés volt, hogy itt van ez a Bomba nő és én rövid időn belül beléhatolhatok. A nyakánál kezdve elkezdtem csókolni közben éreztem a haja izgató illatát, ami hívogatott, hogy beletúrjak. A haját túrtam közben a nyakát csókoltam ő szolid sóhajokkal élvezte. Aztán lejjebb és lejjebb csókoltam. Finom mézes csupor a számba,

(2020-07-16) : Nagyon korrekt és rugalmas!

(2017-12-08) : Szobába betérve kaptam egy teljes testes masszázst ami egy teljesen összeszedet rendezett félig erős masszir volt! Közben nagyon kellemesen el lehetett velle beszélgetni elég sokmindenről