30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
562
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
Karen szexpartner

szexpartner

Karen-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-16 14:24:43

erospistuka
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Karen beszámoló szexpartner Budapest 2013-12-16

Egyeztetés
Telefonon elsőre sikerült egyeztetni időpontot aznapra. Ő veszi fel a telefont, rugalmas, érkezés előtt fél órával meg kell erősíteni a jelenést.
Megközelítés
Autóval mentem, Rákos útról könnyen megtalálható. telefonban előre megkaptam a pontos címet. Parkolás ingyenes, sőt zárt garázsba lehet beállni.
Helyszín
Kertvárosi részen utcafrontos családi ház - full extra. A ház kívül-belül tip-top, a fürdőt és a hálót is beleértve. Kényelmes, nagy franciaágy, tükrös szekrény, ruhainas a baszobában. Sok tusfürdő, tiszta törülköző a fürdőben. Elvileg két lány tud vendéget fogadni, de amikor én voltam, akkor nem volt rajtunk kívül senki.
Karen külseje
A képeken ő van, igényes, ápolt fiatal lány. Lábai és a popsija észbontó! Cicit sajnos nem láttam, mert szégyenlős volt. :( Arca helyes, bár nekem a sminkje túl erős volt. Hegyes műkörmök, amik a masszírozást megakadályozzák.

Action
Ásványvízzel fogadott (azt kértem), majd felkísért az emeletre, a tett helyszínére. Zuhanyzás után kisebb csókcsatával kezdtünk. Ezután egy finom franciát kaptam kéz nélkül, tövig eltüntetve a szerszámot. Felajánlotta a védőfelszerelésbe öltözést, amit nem tudtam visszautasítani, mert már alig vártam, hogy mélyebben megismerkedjünk. Hátulról kezdtük és a szűk punci + csodálatos popó kombó hatására így is fejeztük be elég hamar. Ezután kicsit elcsacsogtuk az időt, a végén még belefogtunk egy kanyarba, de sajnos nem tudtam még egyszer odaérni a mézes csuporhoz, pedig Karen mindent megtett. A végén én szóltam, hogy szerintem már ütött az órám, sürgetve egyáltalán nem voltam.
Elszámolás
Pesti átlag adatlap szerintiek az alapban. Végén adtam oda az ajándékot.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon kellemes órát töltöttem Karennel. Alakja épp az ideálom. Szeretnék még vele több pózt kipróbálni, ezért feltehetően meg fogom még látogatni. Remélem akkor megszabadul a melltartójától is, illetve szolidabb körmökkel vár majd, hogy a masszírtudományát is megcsillanhassa. Aki szereti a vékony, de formás lányokat, annak melegen ajánlom!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

(2015-02-13) : Egy kis simogatás és csókok után letámadott és mire észbe kaptam már tövig el is tűntem a szájában. A franciája nagyon jó. Maximálisan kiszolgált, csak feküdtem és élveztem a törődését.

felejthetetlen: 10db
(2021-05-31) : Először lovaglásban kezdtünk, változatos tempóban, majd háttal felém fordulva lovagolt. Csodálatos látvány volt, és élvezet volt simogatni a szép popsit. Majd váltottunk, én kerültem felűre, így élvezte szűk punciát. Lábával átkarolt, vagy a vállamra tettem, majd ölelkeztünk, fokoztam a tempót, végem is lett. Kis tisztogatás, összebújás, beszélgetés, sajnos gyorsan letelt az egy óra.

(2019-06-18) : A franciája ötcsillagos, a nyelvével csodákra képes, sűrűn mély torkos variáció is képbe került. Sokáig élveztem a kényeztetést. Kértem a védőfelszerelést.

(2019-05-10) : Nagyon csodálatos francia kényeztetésben volt részem. Nincs kezezés, újaival is izgat játszik, Sokszor teljesen eltűntem a szájába. Kértem hagy diktáljam én a tempót. Készségesen beleegyezett,

nagyon jó: 29db
(2021-08-17) : Visszatértem után ő is eltűnt egy kis időre,illatosan térve vissza. Lusta voltam úgyhogy engedtem az orális gyönyört előadni neki. Nagyon érzékien csinálja,a zacsikat sem kihagyva és a rúd körül pörgetve a nyelvét. Irányítani is hagyja magát, persze finoman. Annyira jól csinálta,hogy már nem is akartam váltani,a szájába élveztem.

(2021-06-21) : Fogadott, bevezetett a tetthelyre, kaptam törölközőt, zuhanyoztam. Nem beszélt feleslegesen, nem kérdezgetett, csak az illem szintjén. (Mivel én alapvetően szótlan típus vagyok, idegesít, ha a lányok dumálnak, meg kérdezgetnek.) Utána ő is, zuhanyzott majd pár perc múlva megérkezett egy köntösben. Egymás óvatos simogatásával és puszilgatásával kezdtünk, majd áttért a natúr franciára - öreg vagyok, nekem ez már kell :) - amit nagyon gyengéden végzett.

(2021-04-17) : Visszatérte után egyből simogatásokkal tarkított kényeztetésembe kezdett. Idővel eljutott a lényeghez és remek franciába kezdett. Pörgeti a nyelvét ,szívja,nyalogatja a golyókat,mindent csinál ami boldoggá teszi a férfiembert. Finoman lehet rá tolni a fejét,nem finnyás,én irányíthatom. Nagyon figyel az én igényeimre, ennek köszönhetően hamar a szájába robbantam.

: 63db
(2021-09-16) : Elterültem az ágyon és vendéglátóm gyakorlatilag birtokba vett.Szerintem nagyon nagy rutinja van mert mire elért a farkamig már teljesen felhúzott.A golyók nagyon alapos kiképzést kaptak,valamit a farkam töve is.Megtámasztottam felfele a farkamat mire ő válaszul végignyálazta az egészet.Majd lassan bekapta,de annyira felhúzott már hogy szégyen nem szégyen gyakorlatilag 3-4 pumpa után a szájába táraztam.

(2021-08-09) : Álló farkamat a punci finoman kitámasztotta. Így pár percig időztünk majd Karen elindult lentebb és kéz nélkül szopni kezdett. Golyókat szájába kényeztetve gátat nyalva farkam oldalát fel le és majd bekapva igyekezett minél jobb hangulatot teremteni. Jó jó leszop ez a szép csaj de jobb lenne mélyebben gondoltam. Jelzés érték megvolt. Karen igyekezete ellenére torka ellenállt mire igyekeztem volna én mozgolódni hogy ténykedjek.

(2021-03-11) : Először csak a golyókat kényeztette, lágyan nyalogatta még a gátam közelében is járt a nyelve nagyon jól esett aztán már a rudamat is nyalogatta, de még mindig nem kapta be és nem használta a kezeit. Kicsit húzta a mézes madzagot, de annál jobban esett, amikor egyszer csak kézbe vette és elkezdte szopni, nem túl mélyen és erősen, olyan kellemesen.