12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 11-18
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
562
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
Brenda szexpartner

szexpartner

Brenda-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-15 07:48:15

Dru
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Brenda beszámoló szexpartner Budapest 2013-12-15

Egyeztetés
Előző napon kerestem és másnap reggelre tudott is időpontot adni.
Megközelítés
Villamossal kicsit sétálós a dolog, busszal Könnyebb, de autóval még könnyebb. A találkozó végeztével ajánlott a villamos felé sétálni, hogy legyen ideje az embernek feldolgozni az élményt.
Helyszín
Kulturált és tiszta lakás. a bejutás a ház jellege miatt macerásnak tűnhet, mivel előkert féleség van a ház körül, ezért csak a kertkapun tud az emberfia csengetés után bejutni, de meg van az a bája a dolognak, hogy lejön eléd Brenda és teljesen hétköznapi ruhában is lehet őt látni. Lépcsőn felfelé sétálva el is indult a fantáziám, mivel előttem ment:)
Brenda külseje
Nagy valószínűséggel soha nem találkoztunk volna, mert a képei alapján (főleg a sárga vagy zöldes miniruhásra gondolok) nekem picit...hogy is mondjam. Misspuncisnak tűnt. nagyon formás, mindene megvan, ami kell egy Nőnek, de valami mégis nem tetszett azokon a képeken.
Az, hogy találkoztunk, az csak Klaunak köszönhető, mivel őt már nagyon régóta ismerem és említette, hogy közös huncutkodást is lehet majd vele és Brendával kérni. Na erre felkaptam a fejem és bővebb infót kértem a leányzóról :)
Kaptam és meggyőzött.

Action
Elég korán fogadott és úgy gondoltam, hogy meglepem egy kis reggelivel. Nagyon örült neki:)
Mivel aznap reggel baromi hideg volt, ezért azonnal felajánlott egy forró teát, amit hogy, hogy nem csak a találkánk végén ittam meg:P No nem azért, mert elfelejtette, hanem mert elég hamar mással voltam elfoglalva, mint a tea és tény, hogy nagyon hamar meleg lett a hangulat:) Tehát érkezés, puszi, ismerkedős csókok. És hamar rájöttünk, hogy minél hamarabb menjek tusolni.
Szigorú szemű férfitársaim is megnyugodhatnak a fürdő láttán. Többféle férfi tusfürdő, intim mosakodó gél, szájvíz, csempe a falon és a padlón és külön extra, hogy víz is folyik a csapból, :D....stb.
Mire visszaértem a szobába, ami szintén kellemesen berendezett, addigra átöltözött valamiféle, hátul és nyakban megkötős csudaságba. Puszik, csókok, kezemmel finoman kitaperoltam a csomókat és amit lehetett kikötöttem és ott voltak azok a cicik...ahhh. Nem semmi, eredeti cickói vannak. El is kalandoztam rajtuk és lassan haladtam le, aztán vissza és újra le. Ekkor már nem akartam megállni, hogy megkóstoljam a piercinges ékét. Nagyon finom, könnyen izgatható és ezt baromi erotikus apró, majd egyre intenzívebb vonaglásokkal hálálja meg. A csúcson pedig, minden apró érintést, csókot nyögéssel és rándulásokkal jutalmaz.
Vétek kihagyni a kényeztetését!
Ezután kis beszélgetés és a tudtomra adta, hogy most Ő következik és meg kell hálálja ezt a kényeztetést.
Végig csókolt szinte tetőtől talpig és lassan haladt lefelé. No nem állt meg a kisöcsinél, hanem egészen pontosan a zacsira pályázott. Majd szájára vett:) és finoman, gyengéden és egyre mohóbban járt le-fől a feje. Azt éreztem, hogy menten felfal. Egyszer csak gondoltam egyet, hogy kérek egy kis védelmet és magamévá teszem mohó és izgató testét, de gumihúzás után, amit nem kézzel, hanem szájjal abszolvált sajnos szinte azonnal fél hat lett. Hiába volt nagyon izgató és erotikus a védelem felhelyezése, sajnos a gumi láttán kisöcsinek elment a kedve. Na azért nem hagyta ennyiben a dolgot, és amint ott ültem a sarkamon, félig térdeltem az ágyon, oldalról befészkelte magát és lekapta a gumit és azonnal nyelvleckét adott, mire ismét felébredt öcsi. Úgy helyezkedett, hogy kartávolságban legyen a puncija és ezt ki is használtam.
Simiztem, kint-bent ahol értem és ismét -telhetetlen- szája csodát művelt. A véghez közel megállítottam a kis fejét és úgy élveztem el. Majd hagytam, hogy lassan levezessen. Minden eltűnt a szájában, amit diszkréten papírtörlőbe engedett és utána megtörölgetett engem is.
Ezután nagy beszélgetés, elárultam neki, hogy nem találkoztunk volna, ha nincs Klau és mennyire örültem/tünk, hogy mégis találkoztunk és átdumáltuk a képeit is. IGEN, innen üzenem, hogy kellenek, (több) azok az -amatőr hétköznapi- fotók!!! :D
Számomra sokkal megnyerőbbek, mint a profi képek.

Beszélgetni is nagyon jól lehet vele, hisz egy értelmes, intelligens hölgyről van szó és megbeszéltük, hogy ugyan még bátorságot kell gyűjtenem, de be fogok nevezni egy páros kalandra. Félek, hogy kis dobozokban postára adnak...annyira szétszednek:DD

Örülök, hogy találkoztam vele!
És nem utoljára!
Elszámolás
Mivel először voltam nála, ezért letettem az asztalkára előre, de említette, hogy ráér a végén is. Én meg jobban szeretem hamar letudni....ezt a részét:D

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Teljesen pozitív, sőt, nagyon KELLEMES csalódás! Mint ember és mint szolgáltató is számomra kifogástalan.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Brenda szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBrenda legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2018-12-12) : Váltottunk és gumi le, majd Brenda elkezdett lágyan franciázni, míg Bunny Nikit nyalta. Brenda hardcore-os franciára váltott és újabb gumi került rám.

(2017-07-07) : Brenda semmit sem bízott a véletlenre, gyorsan franciás élesztésben részesítette kis barátom aki ezt nagyon hálásan vette és pillanatok alatt betonkemény állapottal hálálta meg Brenda kedvességét.

(2016-12-08) : Brenda olyan zseniálisan franciázott puncijában a másik kezemmel, hogy kis híján a szájába durrantam. Még nem akartam, hogy vége legyen...és szerencsére a csajok sem :)

felejthetetlen: 17db
(2021-09-06) : Cofba fogott haját markolva engedte az ütemet adni, miközben a popsijaról nem tudtam levenni a szemem. Nagyon keményen szopott, alig bírtam ki h ne élvezzek a szájába…

(2019-07-30) : Élvezkedtem egy kicsit, aztán hanyatt feküdt és minden kertelés nélkül kérte a kényeztetést. Szóval ezért szeretem az érett nőket :) Pillanatok alatt meglett a megfelelő tempó, nem sok kellett ahhoz hogy a szomszédok tudják, ott vagyok.

(2018-11-21) : Visszatértünk az ágyra és egy rövid misszi után újabb natúr francia kezdődött és a végén az arcára küldtem utódokat. Az ajkai körül volt főleg a befejezés, amit előre jzett nekem.

nagyon jó: 42db
(2019-05-30) : Megkértem, hogy fejezzük be franciásan, hát nekem se kellett sok idő és én is átéltem egy hatalmas orgazmust aminek a végén a szájában ért a vég. Nem kapkodott hagyott lenyugodni. Isteni volt az egész.

(2019-04-24) : Nagyon finom franciát kaptam, puha meleg, mélyre csúszkálósat, fűszerezve a golyók kényeztetésével, amik eléggé visszavonultak a zacsiban, nem mintha ez sokakat érdekelne, inkább csak magamnak feljegyezve

(2018-12-17) : Egyszerre mozdultunk anélkül, hogy megbeszéltük volna, a farkam a szájára, a szája pedig úgy tűnt, h a farkamra vágyott, így másodperceken belül az ajkai között volt a makkom. Mindenféle sallang nélküli, mégis perfekt franciát kaptam.

: 55db
(2021-08-31) : A cickója a szám magasságába volt, így egyből kezdeményezhettem is. Lefektettem és feltérképeztem alaposan, elől hátul a testét a nyelvemmel. Előtte megkérdeztem, mi az amit nem kedvel és nagyon vágyromboló számára. Nem volt ilyen :) Nagyon élvezi a franciát. A melle is nagyon érzékeny.

(2020-07-04) : Nagyon jó. Amit vállal az adatlapján azt teljesíti. Normál dolgokat vettem igénybe.Kezdeményező.

(2019-12-30) : Sorokra vett csókok után elzavart fürdeni én ígyekeztem le ne maradjak semmiről és már az ágyon várt kélyesen.