20
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
ANNA erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

ANNA-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-13 08:45:08

szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ANNA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-12-13

Egyeztetés
Bond, mint minden nap, kávézás közben átnézte a Beszamolok.com újdonságait és azonnal feltűnt, hogy Eva több hónapi távollét után visszatért. Ez heveny szívkörnyéki melegséget okozott az Ügynöknél. Így hát Bond telefont ragadott és tárcsázott. Majd a viszontlátás várható nagy örömeire való tekintettel azonnal időpontot is foglalt Evánál. Ez végül a tegnapi délután lett, ami azért volt jó, mert már előre lehetett csorgatni a nyálat, mígnem elérkezett az IDŐ. Mint egy gimnáziumi első szerelem...
Megközelítés
Mint kiderült, már korántsem ott, ahol korábban. De a kerületváltás tagadhatatlanul pozitív irányba változtatta meg az eddigi elérhetőséget. Szép új ház, szép új lakás és ingyenes parkolás egy csendes, de jól megközelíthető utcában. BKV busz formájában a sarkon tesz le, de a villamostól is csak pár száz méter. Mivel Bond többnyire kocsival jár, az Aston Martint az utcán, a házzal szemben parkolta le.
Helyszín
A ház egy nemrég épült társasház, az Ügynök a kapukódot már a ház előtt állva kapta meg a kézi készüléken keresztül, majd belépett a zsebkendőnyi előtérbe. Itt három egyforma ajtó jelentette az első nehézséget, de az Eccpecckimehetsz mondóka gyors eldarálása segített a megfelelő ajtó kiválasztásában és máris a lépcsőn csosszantak a léptek, és hamar nyílt is az ajtó...aztán Eva és Bond egymás nyakába borulhattak végre. Cipőt-kabátot és fegyverzetet az előszobában kellett hagyni, majd belibegés a tetthelyre, egy igen kis méretű szobába, ami matraccal, szobainassal, hifivel és Evával van dúsítva. Az Ügynök azonban nem is látott már mást, csak a mosolygós szemeket. A törölköző átvétele után a tiszta, káddal felszerelt fürdőszoba volt a következő cél, itt némi zuhanyrózsa-szerelés után hamar sikerült végezni a tisztálkodással, mert már vágyott az Ügynök Evára és a tatamira.
ANNA külseje
Nem igazán van a gyönyörű szónál jobb, amivel jellemezni lehet...Álomszép test, mosolygós cicaszemek, gyönyörű keblek, mosoly, mosoly, mosoly és intelligencia. Hihetetlen összeállítása a pozitívumoknak. Leglegleg.

Erotikus masszázs
Nehéz volt Bondnak a hason fekvés, de jöjjön, aminek jönnie kell... Nagyon jó masszázs, helyenként keményebb, helyenként simogatósabb, pont olyan, amire egy golyó ütötte testnek csütörtök délután szüksége van. Közben persze úgy beszéltük ki az elmúlt hónapokat, mint két régi jó ismerős, a feloldódás tökéletes volt. Annyival volt ez persze jobb egy délutáni kávé melletti beszélgetésnél, hogy tudat alatt azért végig ott mocorgott, hogy egy meztelen istennő ott ül a hátszerkezeten és nemsokára fordulást vezényel... hajjaj, ez ám a kihívás, de Bond tartotta magát. Bár kétségtelenül egyre nehezebben... A masszázs egyébként krémmel zajlik, de ebben a helyzetben Bondnak ez is mindegy volt, nagyon várta a varázsszót, ami meg is érkezett nemsokára.
Levezetés
A fenomenális, amivel ezt a részt le lehet írni. Azok a keblek, amik közé be-becsusszanhatott a hangtompítós... a közben kacéran mosolygó ajkak, a huncutul hunyorgó, csillogó szemek, a formás és izmos test csúszkálása Bond testén...huuuu....mind-mind egy célt szolgál, azt, hogy a szeánsz felejthetetlen legyen. Az a hihetetlen franciás játék, ami másodpercek alatt a csúcsra tudna juttatni bármely földi halandót...de nem! Bond édes bosszúért lihegett és helyet cserélt Evával...és megtalált egy helyet, ahová szerintem minden normális férfiember vágyik. Sehol egy borosta, csak az ízek tárháza, az izgalom jól érezhető feromonjai, a kisvártatva ívbe feszülő test és az eltéveszthetetlen orgazmus, hát ez az, amiből sohasem elég, Bond gyakorlatilag a végtelenségig ellett volna a csodás combok szorításában, de Eva mást parancsolt: Visszatért a fegyvercsőhöz és a golyókat is intenzíven letisztogatva újra kezelésbe vette, innen pedig már nem volt visszatérés, sorozatlövés, heveny szívritmuszavar, rángó izmok...és telitalálat. Aztán Bond újra átélhette, milyen az, ha egy csodálatos női test hozzábújik, amíg az Ügynök újra közlekedésképessé válik... Vodka-martini helyett most ásványvíz érkezett, majd a gondosan a radiátorra terített immár forró törölközőbe bújva ismét a fürdőszoba, ahol Eva segített eltávolítani a krémmaradékokat.............jajjjjjjjjj.
Elszámolás
Előzetesen csokoládéval történt megvesztegetés. Bármennyi is, mindenképpen kevesebb, mint amennyit az ÉLMÉNY ér. Nem is kérdés. Bond a telefonban már nem is kérdezte, mert tudta, hogy minden picula megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Valaha, több évvel és másfél száz beszámolóval ezelőtt Bond elhatározta, hogy istennő rangot nem ad senkinek, mert abból óhatatlanul sértődés lehet...de ezt az elhatározást felül kell majd vizsgálnia. Remélem, a fenti beszámolóból is kiolvasható az a csodálat, amit a tegnapi szeánsz váltott ki. És az Ügynök ezt még több alkalommal át szeretné élni! Így a visszatérés borítékolható.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ANNA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókANNA legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-09-17) : A rendelkezésre álló időtől függően vagy végighalad az egész testen, a talptól a fejig, vagy csak meghatározott testrészekre koncentrál. Kimondottan jólesőn gyúrja át a lábamat és a hátamat. Általában – mert masszázsra nem mindig van idő, most sem volt. Kényeztetéssel kezdtünk, jó sokáig tartott, utána csak egy kis összebújásra vágytam.

(2020-07-28) : Kaptam egy jó kis comb és lábmasszázst. Látszik és érződik rajta, hogy tanulta a mozdulatokat és már jó ideje műveli a szakmát. Az erősség fokát nem kellett megbeszélni mivel ez már a sokadik randink volt,

(2019-10-07) : A derekamnál kezdte úgy halad felfelé a lapockákon keresztül a vállamon át a karokig. Az alkart egy általam eddig nem tapasztalt módon, jó erősen masszírozta, hogy kisugárzott a kézfejembe. Utána következtek a lábak, kifejezetten erősen csinálta, ami nagyon jól esett.

felejthetetlen: 17db
(2020-10-25) : Egy idő után a hátsómmal és a derekammal, combok belsejével hosszasabban foglalkozik, simogat, szuszog a fülembe, izgató. Majd benyúl és benyallint. Hát ez olyan élmény, amit minden nap el tudnék viselni. Annyira ügyesen és természetesen csinál mindent, hogy nem is érzem furának a helyzetet, csak azon agyalok hogy minél tovább tartson és mikor jöhetek újra... Kényeztetés folytatódik kézzel, szájjal de én még mindig hason fekszem.

(2019-12-17) : Vállaknál kezdte majd egyik kar és a másik kar következett végig a tenyerekig és az ujjakig. Miután végzett a felső testrészekkel következett a derék, majd lábak és újra egy kis hát és nyakmasszázs.

(2019-06-29) : Kellemesen, simogatósan végigmasszírozott, talptól indulva felfelé egészen a nyakamig. Közben kellmesen elbeszélgettünk, erről-arról, bár konkrét témékra nem emlékszem, de tudom, hogy mindig jó vele diskurálgatni

nagyon jó: 10db
(2020-12-22) : A talpamnál kezdte a masszázst, combokat és a hátamat nagyon kellemesen és közepes erősséggel átmasszírozta. A két karomat és kézfejemet is. Finom erotikus benyúlásokkal és a nyelvével elkalandozott a középső tájra is, amikor már nehezemre esett hason feküdni átfordultam és megkaptam a magamét = másfél órában két kényeztetést

(2020-10-06) : Közben beszélgetünk, ami szintén jól esik. Pszichológusnak nézve őt elmeséltem egy sztorit ami nemrég foglalkoztatott. Mialatt az ő fogásait élveztem, és csak annyit kommentelt ami épp megfelelő. Miközben éreztem a megértését. Köszi! Tanulság: ne költsetek pszichológusra. Vannak lányok, akik belső érzékből tudják ugyanazt, és még többet is! ;)

(2020-08-02) : Biztosan tanulta, de azt is elhiszem, ha nem, hanem csak ráragadt az évek alatt. Mindenesetre igencsak ügyes, kellő erő is volt benne. Nem szeretem a túl erős masszázst sem. Masszázs közben beszélgettünk, sokat megtudtam róla, kevesebbet ő rólam, de gondolom ez így normális. Masszázzsal kezdtünk majd kényeztetés majd újra masszázs. Kérés nélkül.

: 18db
(2020-09-04) : Gyors zuhany után hasra vetettem magam a tatamin, szemben tükör, lehet gyönyörködni. Alaposan és szakszerűen átmasszírozott, hátammal, nyakammal és a karommal kezdte, majd a lábamat talpaktól a combokig, egyik majd másik oldalon. Kellően erősen masszíroz, nem csak simogatás, de nagyon jól esett.

(2019-12-13) : Én sajnos nem vagyok szakértő a témában, így rábíztam magam, amit egyáltalán nem bántam meg. Szépen, lassan, fokozatosan halad a testen végig, és nagyon ügyesen vezeti át a masszázs részt az erotika felé.

(2019-02-01) : A masszazs resze maximalisan illeszkedett a programhoz. Kelloen eros es iugato. Ahogy masziroz egy gyonyor no...hat nem lehetett sokaig birni, pedig volt felvezetes.