562
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Niki szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Niki-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-11 23:04:10

szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki reagálása

Kedves feketeparduc! Örülök hogy megismerhettelek, s nagyon jól éreztem magam veled én is, remélem hamarosan megismételhetjük ezt a remek alkalmat! :)
Az ágycsere folyamatban, januártól biztos hogy egy sokkal szebb, nagyobb és jobb lesz! De ez még titok! ;)
A legközelebbi találkánkig küldök sok sok csókocskát, amit addig ossz be, s ígérem akkor behajthatod majd rajtam egytől egyig! :) :*

Niki beszámoló szexpartner Budapest 2013-12-11

Egyeztetés
Az egyeztettetés telefonon történt. A telefont ő vette fel, egyből tudtam vele beszélni. Nagyon kedves és készséges volt a telefonban. A hangja nagyon barátságos, és már itt kiderült, hogy van humorérzéke.
Megközelítés
Niki telefonon már előre kiokosított, hogy hol érdemes parkolóhelyet keresni, így célirányosan a közeli mellékutcába mentem parkolni.
Helyszín
Régi építésű ház, könnyű volt megtalálni. Földszinti lakás, kicsi, de tiszta. Fürdőszobában kád, többféle tusfürdő és szájvíz is van. A fürdő a szobából nyílik, ez paraktikus megoldás. A szoba elég kicsi, benne egy puff a ruháknak, a sarokban egy kinyitott kanapé szolgál ágyként, ami szintén nem túl nagy, az éjjeliszekrényen gumik kikészítve.
Niki külseje
Engem már a képein is megigézett a tekintete azokkal a gyönyörű kék szemeivel. Alkatra egy csöpp lány hatalmas természetes cickókkal, karcsú derékkal és formás fenékkel.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Közös fürdést kértem, így hamar lekerült a kis fekete ruha és előkerültek a hatalmas cickók. Eléggé át voltam fagyva ezért jól esett a tusolás, pláne hogy ezt Niki társaságában tehettem, ki is pancsoltuk kissé a vizet. Visszatérve a szobába egyből az ágyra parancsolt, hogy feküdjek hanyatt. Én engedelmeskedtem is neki, de amikor fölém hajolt nem bírtam magammal, érezni akartam a csókja ízét a szájamon. Erre ő incselkedni kezdett velem és hol vissza csókolt, hol pedig nem hagyta magát. Engedve az erőszaknak hanyatt feküdtem és nem bántam meg, mert egy olyan fullos DT-s franciát kaptam, mint még soha. Már alapból is nagyon jó a franciája, ütemesen egész mélyen beveszi a szerszámot és foglalkozik a golyókkal is. Amikor pedig hatalmas melleivel végigmasszírozta a cerkát, az nagyon kellemes volt, de az igazi ámulat akkor ért, amikor teljesen tövig bekapta, és a gyönyörtől megittasodva azt kértem tőle, hogy ezt még-egyszer ismételje meg. Kegyes volt hozzám és nem csak egyszer ismételte meg ezt a bravúrt. Amikor már nem bírtam tovább, gumit kértem és lovagló pózban folytattuk. Felváltva csókolgattam és markolásztam csodás melleit lovaglás közben. Aztán lassítanom kellett mert éreztem, hogy közel a vég. Ekkor pózt váltott és guggolva ült bele, itt már nem bírtam magammal és egy végső vágtában el is élveztem. Hagyott lenyugodni és csak utána szált le. Pihenésképp masszázst kértem, amit elég ügyesen csinált. Közben pedig beszélgettünk a világ dolgairól. Nagyon kommunikatív leányzó, gyorsan elrepül a társaságában az idő, de ő ezt egyáltalán nem érezteti a vendéggel.
Elszámolás
Elszámolás korrekt, pesti átlag előre. A csókot extrában kértem, nem bá:)ntam meg.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kedves, odaadó, életvidám, cserfes lány, abszolút barátnő feeling. A franciát pedig egész magas fokon űzi és beveti hozzá az ikreket is Incit és Fincit. :) Szerintem látjuk még egymást Niki!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-01-31) : Ezután a hátamra tessékelt, -de nem adott sékelt-, és fantasztikus NF és kézimunka előadásban részesített majd ciciszex. Jeleztem neki, hogy így szeretném befejezni, de addig is gumit kértem. Kutyusban indult a mandula.

(2018-12-11) : Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám

(2016-03-11) : Elkezdődött a hihetetlenül jó francia, ami közben igen sokszor a cicik közé is bekerült a szerszám és nem utolsó sorban folyamatos a szemkontaktus, ami még tovább fokozza az élményt.

felejthetetlen: 42db
(2021-04-02) : Én elfeküdtem rajta Niki pedig a lábai közé telepedett és egy mélytorkos franciával folytattuk a randit. Így csináltuk egy darabig majd 69-et kértem. Igazából ez sem tartott sokáig, mert hamar gumit varázsolt rám és hátulról csináltuk kutyus pózban. A testét átkaroltam és mivel eléggé instabil póz volt, ezért Niki hasra feküdt és így folytattuk hátulról.

(2021-03-05) : Finom csók után én is mellé fekve elkezdtünk csókolozni nagyon jól csinálja sokan tanulhatnának tőle.!!majd fölém helyezkedet és fel le mozgott rajtam és hol a cici hol a szerszám kényeztetése foglalta el magát nagyon jó volt látni ahogy élvezi amit csinál.kezdtem érezni, keményedni a célszerszámot és kértem én is hadélvezzem az ő testét .hátára feküdt elkezdtünk csókolozni majd csókolni fani kezdtem a két szép mellét .

(2020-09-08) : Niki sem tétovázott közben elindult dél felé és kezelésbe vette szerszámomat. Rendkivül változatosan több írányból dolgozta meg a farkamat, hol csak a végét, hol az egészet eltüntetve. Kezét nem használta csak az írány beállítására. :) Nyelve fürgén járt a makkomon, majd újra és újra eltüntette.

nagyon jó: 59db
(2021-08-10) : Ellentmondást nem tűrően közelte, hogy ezt most nagyon vissza fogom kapni és a hátamra döntött. Végigcsókolt mindenhol, majd birtokba vette meredező férfiasságom. Lágyon csókolgatta, nyalogatta és a hegyét izgatta. Finoman bekapta és egyre mélyebben bevette. Ezzel kezdetét vette egy hosszú és egyben őrjítő mélytorkos elemekkel gazdagított franca óra.

(2021-07-01) : Hol gyorsabban hol lassabban bólogatott, néha lent tartva kicsit. Hol csak a nyelvével ingerelte a velem egykorú oldalát, körbe nyalta a hegyét. Egyszerűen fantasztikus amit tud művelni a szájával. Amikor pedig nem voltam a szájában akkor bevetette a két nehéz tüzérséget, az ikreket. Ki-be járatta a velem egykorút az ikrek között és közben a hegyét pedig bekapta.

(2021-04-15) : Esetemben pontosan tudja, mitől döglik a légy, lassan elkezdett szopni, kéz nélkül, nagyon érzékien. Közben elkezdte a heréket simogatni, majd nyelvével is kényeztette, miközben a kezével átvette a dákó kényeztetését. Nagyjából ezt váltogatta, jó pár percig, de nem akartam még, hogy végem legyen, ezért a hátára fektettem, és én látogattam meg a lábai között.

: 101db
(2021-07-26) : Ő kezdeményezte a kövi kört és mondta vágjam magam kényelembe,így is tettem és ő pedig a lábaim közé helyezkedett. Újra bevette a csodás francia tudását. Miután kellően keménnyé varázsolt. Mondta hogy most meg kell már dugnod. De én mondtam hogy puncit még nem kaptam.

(2021-06-04) : Majd mikor kellő időt pihentem a lányok újra támadást indítottak. Niki a velem egykorút eltüntette a szájában, közben Wanda a számra ült és így én őt kényeztettem. Egy újabb isteni franciát kaptam a lányoktól. Wanda hangja kezdett megjönni, neki is isteni finom volt a puncija. Egyre gyorsabban pörgettem a nyelvem aminek hatására Wanda el tudott élvezni.

(2021-05-19) : Félbe kellett szakítanom,mert robbanás közelben voltam. Kijöttünk a zuhany alól és megtörölköztünk ,majd Niki a kanapéra lökött és letérdelt elém és újra a szájába vett.Újra elkezdett úgy kényeztetni mint a zuhany alatt ,de itt már változtatott a tempón,volt hogy gyorsabban bólogatott rajtam és volt hogy lassan.