12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
9
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
55
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
Enikő szexpartner

szexpartner

Enikő-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-10 22:03:22

simandl
Nagyonhülye
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő beszámoló szexpartner Budapest 2013-12-10

Egyeztetés
Nagyon könnyen találtunk időpontot, kedvesen tájékoztatott, a közlekedési problémákra is felhívta a figyelmemet.
Megközelítés
Ismerem nagyon jól a környéket, így nekem könnyen ment, tudom az ingyenes parkolási lehetőségeket is,de BKV-val is nagyon egyszerű.
Helyszín
Nagyon kedves lakás,tükrözi a hölgy ízlését, nekem tetszett, tiszta, rendezett ízléses. Csak a nyikorgó ágy ne lett volna. A kutyája ugyan nem volt zavaró, de azért előre mondhatta volna, hogy van mivel én nem vagyok ennyire közeli állatbarát.
Enikő külseje
A korához képest nagyon jól néz ki, igazán semmi panaszom nem lehet, szép cicik, test, popsi isteni, finom bársonyos bőr.

Action
Teljesen olyan volt , mintha egy régi barátnőmmel találkoztam volna újra. A francia tökéletes, minden férfi álma egy ilyen finom kényeztetés. Még mielőtt elélveztem volna kértem a gumit és elölről és hátulról élveztem a punciját. Elélvezés után pihenő, beszélgetés, majd mosakodás után a második akció hátulról következett állva, Enikő az ágyra támaszkodott. Élvezett volt végig simogatni, csodás testrészeit. Robbantak a magok.
Elszámolás
Korrekt minden tekintetben, amit a telefonban és a helyszínen megbeszéltünk ahhoz tartotta magát.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindenkinek csak ajánlom, érték arány megfelelő, korosztálya legjobbja.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-12-09) : Elém térdelt és kéjesen elkezdet franciázni. Közben kicsomagoltam a melleit és simogattam ahol értem. Változatos technikával kényeztettet még a ciciket is bevetette, csodáltam az így elém táruló alakját. Igazából akár tovább is éveztem volna a helyzetet de már tovább gondoltam hogy mit kellene csinálni a széken. Megkértem, hogy most már váltsunk, erre jött is a kérdés hogy punci vagy popsi. S

(2014-02-07) : Megérkezésem után ásványvízzel kínált, majd irány fürdeni, az ágyon sokáig beszélgettünk, isteni franciát kaptam amit próbáltam viszonozni. Az első felvonásnak popó lett a vége.

(2011-08-10) :

Ha Enikő nem utasítana mozdulataival más  teendők felé talán még mindíg ott élvezném kejhének kényeztetését.  De az ágy mellé állított ,és huncut módom belekezdett az én izgatásomba-kényeztetésembe. Elém térdelt ,barátaim az a francia húúú!!  De nem végzett ki, védőfelszerelésbe öltöztette a velem egykorú társamfelejthetetlen: 19db
(2021-03-05) : Már ekkor éledezik a férfiasságom, így gyorsan kényelembe helyezem magam az ágyon és várom a csodát. Szóval a hátamon fekszek amikor Enikő elkezdi a fantasztikus francia tudását bevetni. Rendkívül változatos és kellemes, kellően intenzív és mélytorkos elemeket is bőven tartalmaz. Szóval taníthatná is, le is kellett állítanom,

(2020-04-10) : Oldalt fekve bekönyökölt lábaim közé és lassú finom nyalakodás után egy nyálcsorgatós, öklendezős mélytorkozásba kezdett, amit hálásan fogadtam és ennek jeléül csípőm emelgetve fejét még segítve torkán akadtam lelkes vendéglátómnak.

(2019-12-16) : Visszavágót követelve a hátamra parancsolt és megkezdődött a franciaóra. Szerintem taníthatná: hihetetlenül finoman műveli tökéletes intenzitással mélyre engedve, hogy partnere a legjobban élvezhesse.

nagyon jó: 43db
(2019-04-02) : Vendéglátom elhelyezkedett a két lában között és így szemből olyan franciába kezdett amit minden nap többször is el tudnék viselni. Változatos volt, szembenézős, mélytorkos, nyelvhez csapkodó stb... Nemcsak élvezetes volt hanem látványos is.

(2019-03-17) : Enikő punciját kezdtem kényeztetni, majd egy idő után ő vette kezelésbe a szerszámomat. Finoman és nagyon profi módon franciázott, miközben én a punciját ujjaztam. A franciát olyan jól csinálta, hogy hamarosan elérkezettnek láttam az időt arra, hogy gumit kérjek.

(2019-02-19) : Így ismét az élvezeteknek adtuk magunkat, amit egy mélytorkos franciával kezdett és végre jöhetett a kutyus pozíció, amit már nagyon vártam. Hát mit mondjak, gyönyőrű látvány volt,

: 122db
(2021-08-20) : Simogatni kezdtem a testét, ő pedig a kezével kezdett kényeztetni. Utána gumival kértem franciát, de még így is élvezetes volt. Végigcsókoltam a testét a formás mellbimbóitól lefelé, egészen a puncijáig.

(2021-06-21) : Gyors zuhanyba lemostam magam, ő is elszaladt egy percre, és folytattuk is, egy kis szopással kemény állapotba hozott, megkérdezte hogy csináljuk és megbeszéltük, hogy oldalról és punciba, annyit mondott, majd szólsz, ha cserélni szeretnél :) Nem sokkal később szólta, hogy ha van kedve akkor popsi is mehet, azonnal csere, folytattuk így tovább, szerintem elég komoly volt a tempó, nekem nagyon jó volt, szerintem Enikőnek is, a másodiknak is popsiban lett vége.

(2021-01-12) : Gondoltam belekóstolok én is a kelyhébe, hátha kicsit lenyugszom. Kellemes illatos, szűk punci fogadott, amelyet nagyon jó volt kicsit kényeztetni. Ujjaimat használva igyekeztem némi örömöt szerezni neki, de azt hiszem ez nem sikerült sajnos. Sikerült lenyugodnom rendesen, így újra hadrendbe kellett "sajnos" állítania. Nyilván nem nagy titok, de sikerült rövid időn belül. Felszerelt amivel fel kellett és klasszikus missziben élvezhettem tovább illatos puncija szorítását. Pengeélen táncoltam szinte végig, de még sikerült egy kis időt nyernem.