30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 11-18
562
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
Klaudia szexpartner

szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-08 08:46:12

V.I.P
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

beszámoló

Egyeztetés
Telefonon történt. Elsőre nem tudtam elérni, hívtam vagy kétszer. Egy kis idő múlva visszacsörgött. 45 perc múlva beszéltük meg a találkozót. A telefonban kedves volt.
Megközelítés
Kocsival közlekedem, az V. kerületet mindig is bajosnak találtam megközelíthetőség miatt. A kocsit letettem a kék metró vonalán és onnantól kezdve tömegközlekedéssel a Ferenciek terétől 5 perc séta.
Helyszín
Rég épületben van, ami elég jól karban van tartva. Magasföldszinti, ezért könnyű bejutni. A tett helyszíne egy franciaágy a szoba közepén, ami nappaliként is funkcionál . Amikor megérkeztem halk zene szólt és kissé be volt sötétítve.
Klaudia külseje
Kijött elém az ajtóba és puszival köszöntöttük egymást. Az első találkozásnál bajban van az ember, mert a képek alapján fiatalosabb arcra számít az ember. Testre egy 20 éves csirkét is lever, az arca alapján viszont többnek gondolná az ember. Amúgy arcra helyes, igazi mediterrán szépség. Teste tetovált és szép izmos. Látszik rajta, hogy sokáig sportolt és most is törődik a testével.

Action
A menetrend szokásos. Törölköző kiosztása, zuhany, majd mivel ő is kicsivel korábban érkezett haza nálam, megvártam, míg elkészül. Érkezéskor utcai ruhában volt, de most sexy fehérneműt húzott, amikor megláttam így azt mondtam huhh, nagyon szép. Elterületem az ágyon és franciával nyitottuk az órát. Nem volt kölcsönös, mert most még aznapos voltam és nem volt kedvem huncutkodásra, megelégedtem az ő ténykedésével. A francia bőnyálas és szívós, kezet alig használ, szeretni. Miközben odalent dolgozott, úgy fordult hogy azért elérjem a puncit. Simogattam és kicsit be is nedvesedett. Miután cövek lettem lovaglásért kiáltottam, gyönyörű látvány cicikkel előre felé az izmos testét látni. Érzéssel mozog lassan szereti kiélvezni a répát. Kicsi és nagy mozgásokkal vegyesen. Csinálja lassan is és gyorsan is. Közben a mellbbimbóit szopogattam. Imádom a bekapható mellbimbókat, az övé ilyen. A cicik szilikonosak, de nagyon szépek. Lovaglás után misszionáriusba váltottunk. Élmény őt dugni. szorítja is a hüvelyét, kiszolgálja az embert. Ebben a pózban lett vége a hancúrozásnak. A gumiba landoltam. Ezzel el is ment vagy 35 perc. Letörölgetett, hagyott lenyugodni, majd beszélgettünk kicsit. Aztán megkérdezte hány lövetű vagyok. Következő? Éreztem, hogy itt már nem lesz következő, de gondoltam próbáljuk. Ismét orál következett. A répa sajnos megmakacsolta magát, így ennyi volt a hancúr.
Elszámolás
Elszámolás előre történt, pesti átlag feletti.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Érdekes. Ellentmondásos. Bomba fiatalos test, idősebb arccal. Szereti csinálni és jól is csinálja, érzéssel bánik a testével, nem sűrget, teljesíti a kéréseket, odaadó és kedves. A tetoválások alapján egy vad csajra számítasz,de ő nem az.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-09-29) : Tehát belépte után elém térdelve élesztette fel a látványtól nem is annyira alvó szerszámom. Szégyen ide vagy oda ,már a látványtól a kisugárzásától vigyázzba vágja magát szerszámom:) teljesen önálló életet él.Klaudiánál hiába a forgatókönyv ,hogy majd ezt így fogom meg úgy fogom csinálni ha végre újra élvezhetem társaságát :

(2021-09-16) : A nagy sóhajtozás után Klaudia úgy döntött, hogy elégtétel vesz, és most rajtam a sor. Uraim, a látvány sem semmi (hajkoronáját már az elején összecsipeszelte), az érzés azonban frenetikus, cuppogós, szembenézős, stb. - tudjátok. Csak egy kis ideig bírtam tétlenül, számra kértem, s 69-ben folytattuk, majd egy idő után melegebb helyre kéredzkedtem

(2021-09-03) : Kis tisztogatás, folyadékpótlás és tisztálkodás után összebújós dumcsi. Egyre jobban simogattuk egymást, majd egyszer csak a lábát keresztbe átvetve rajtam érzéki csókokból indítva kezdett franciásan kényeztetni majd én őt. Hamarosan jöhetett a gumi rám, Klaudia meg a hátára :) Missziben finoman hatoltam belé, nem is váltottunk pozitúrát,

felejthetetlen: 13db
(2021-10-09) : Persze gondoltam,hogy a kukackámmal szeretne játszani mikor elém guggolt. Egy fenomenális francia lecke kezdődött. Ahogy az le van írva. Csak a hegye ingerlése majd csaknem tövig eltüntetve, gyorsan lassan. Majd megint csak a nyelvével a makk nyalása. És közben a szemkontaktus. Még most is beleborzongok. Kezét szinte nem is használja.

(2021-07-27) : Mielőtt túl jó lett volna nekem, megálljt kértem és én tértem rá fantasztikus teste végigcsókolására, a világbajnok (bocs, jelen időszakban olimpiai bajnok) cicik különös figyelmet kapván, de csak megérkeztem a finom, puha, illatos puncihoz, amit nyelvemmel addig kényeztettem, míg sikerült Klaut elröppentenem.

(2021-07-06) : Kis pihegés és lenyugvás után ő jött. Most ő haladt végig a testemen fokozatosan délre haladva és a szerszámomhoz érve lágyan a szájába is vett. Nehéz pontosan visszaadni, hogy hogyan, meddig és mennyire csinálta, csak élveztem a fantasztikus franciatudásának bemutatóját. Kb. egyszerre gondoltunk a gumira, amit megint szájjal helyzett fel. Imádom, hogy nem kérdezi, hogy hogyan csináljuk, hanem csak csináljuk :)

nagyon jó: 10db
(2021-08-26) : Ő sem tétlenkedett, tanítani való nyelvmunkája miatt egyre jobban éreztem magam. Változó intenzitással izgatott. Hol szinte tövig eltüntem a szájában, hol csak a hegyét nyalta. Persze a golyókat sem hagyta nyugodni, azzal is foglalkozott. Sokáig élvezkedtem volna de inkább gumit kértem mert már szerettem volna a puncikája szorítását érezni.

(2021-08-06) : Innen teljesen átvette az irányítást. Hanyatt fektetett és a meredezö kukackámat vette kezelésbe nem kis hatékonysággal. Nagyon finoman incselkedett vele. Nyelve hegyével lassan körbe járt rajta majd szinte teljesen eltüntem csodás ajkai közt. Isteni érzés. Tanitani kellene a technikáját. Váltott tempóban csinálta egy jó darabig míg közben a golyokkal is foglakozott.

(2021-05-04) : Kis pihenés után a hátamra dönt és bizony szájára vesz! Leginkább a nemesebbik testrészemet, és az igencsak alapos és élvezetes francialeckét kap. Majd gumiért kiálltok, amit szájjal ügyesen felhelyez, majd csüccs és már ül is a lovon szemből. Szerencsére nem csak ül, hanem szépen meglovagol. Kezdetben a karcsú derekába kapaszkodok, majd szépen egyre lejjebb és közelebb ereszkedik és először az imádott cickók kerülnek a számba

: 8db
(2021-09-17) : Mikor átöltözött,szexi fehérneműbe ismét le esett az állam olyan gyönyörű volt,egy igazi bombázó állt előttem.Egyből magamhoz húztam csókokkal borítottam el ahol csak értem.Ez jó hatással volt Klaudiára mert szépen elém térdelt és máris elkezdett kényeztetni.Kaptam egy mély torkos bő nyálas franciát,ami annyira jólesett hogy nagyon vissza kellett fognom magam ne így legyen végem.F

(2021-06-29) : Előszőr a szájával játszott megfelelő keménységű kukackámmal, hol szinte teljesen eltüntettve hol csak a hegyét érintve izgatott! Isteni! Mikor érezte,hogy lassan végem, a gumit szájával huzta kukacomra., és rögtön lovagolni kezdett felém forbulva, én pedig a szép és kívánatos cicikbe kapaszkodtam. Utána kértem a kutyus pózt, amikor is eszméletlen látvány tárul az ember elé: szép formás feszes popsi.

(2021-06-03) : Vendéglátóm indult dél felé amit kukackám értékelt mert mire odaért kőkeményen várta azt a csodát, amit Klaudia a szájával és egy kicsit (de tényleg kicsit) a kezével csinált, hol gyorsabban, hol lassabban, ütemesen amit a falon lévő tükörből is megcsodálhattam. Világbajnok ténykedés!