6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
562
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
Enikő szexpartner

szexpartner

Enikő-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-08 07:44:18

Atimirror
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő beszámoló szexpartner Budapest 2013-12-08

Egyeztetés
Korán hívtam többszöri próbálkozásra sem vette fel, de nyilván elfoglalt volt. Végül megcsörgetett ami kellemes meglepetés volt. Még beszélgettünk is kicsit telefonon. Szóval minden ok.
Megközelítés
Egyszerű és BKV-val jól tervezhető. 3 perc gyaloglás maximum. A házat könnyű megtalálni. Pontosan érkeztem, ő még nem volt kész de beengedett amit értékeltek. Lift van. Nem futottam össze egy lélekkel sem.
Helyszín
A lakás nagyon szép, rendezett és bár nem ezért megy az ember nekem nagyon bejött az egész hangulata. Jó érzés volt belépni szeretem az ilyet. Fürdő tiszta, jól felszerelt. Minden van ami kell, tusfürdő, szájvíz stb. Mindenre részletre odafigyel ez látszik.
Enikő külseje
Már nem tinilány de látszik hogy odafigyel magára. csinos nő de ami még fontosabb szép a teste ápolt, illatos. A bőre selymes, barna. Szóval még vissza gondolva is nagyon jó.

Action
Törölközőben fogadott. Nagyon kedves volt, puszi ölelés. Enikőnek erotikus kisugárzása van. A hangja, az illata, a rutinja a közvetlensége. Egy perc alatt feloldódtam. Mintha régóta ismertük volna egymást. Érdekes volt, ilyet még nem tapasztaltam. Itallal kínált, úgy volt hogy befejezem, a félbemaradt testápolózást, de előbb elmentem zuhanyozni aztán teljesen elfelejtettem. Visszatértemkor még mindig törölközőben az ágyra feküdt, én meg már teljesen begerjedve utána. Mikor kibontotta magát láttam meg, hogy milyen imádni való teste van. Puha bársonyos bőr. Hihetetlenül finom. Volt kis csók. (Jó lett volna többet, nem is volt ellenére de aztán az akció közben elmaradt. ) végigcsókoltam mindenét. A puncija nagyon finom, feneke fantasztikus, nyaltam ahol értem. Aztán franciázott kicsit ami egy fél perc után 69 lett. Még mindig nem tudtam betelni vele. Amit kértem az volt, ha nem kértem kezdeményezett, szóval ez is szuper volt. Utána gumi fel, fél perc punci szemből de már csak a popsijára tudtam gondolni. A magas ágy mellett állva rádöntve. Úgy elnyelt tövig mint a huzat. Szerintem élvezi nagyon, én meg toltam neki ahogy bírtam. Így vissza gondolva nagy technikát nem tudott bemutatni, olyan jó volt, hogy nem variáltam. Kis szünet zuhany. Francia a szoba közepén, amit viszonoztam az ágyon. Megkértem izgassa kicsit magát, amit kézzel és vibrátorral meg is mutatott azonnal. Aztán vissza az ágy mellé a popsiba és ott is mentem el.
Elszámolás
Előre, mert nem szeretek ezzel később foglalkozni. Erre szerintem azt szokták mondani, hogy az átlag felett egy kicsivel. De viszont benne van minden, szóval nagyon megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon kellemes volt, sőt rövid itteni pályafutásom legjobbja volt. Szép környezet, csinos nő. Mindent megkaptam amiért mentem még sokáig nem terveztem ilyet tenni, de lehet hozzá visszamegyek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-12-09) : Elém térdelt és kéjesen elkezdet franciázni. Közben kicsomagoltam a melleit és simogattam ahol értem. Változatos technikával kényeztettet még a ciciket is bevetette, csodáltam az így elém táruló alakját. Igazából akár tovább is éveztem volna a helyzetet de már tovább gondoltam hogy mit kellene csinálni a széken. Megkértem, hogy most már váltsunk, erre jött is a kérdés hogy punci vagy popsi. S

(2014-02-07) : Megérkezésem után ásványvízzel kínált, majd irány fürdeni, az ágyon sokáig beszélgettünk, isteni franciát kaptam amit próbáltam viszonozni. Az első felvonásnak popó lett a vége.

(2011-08-10) :

Ha Enikő nem utasítana mozdulataival más  teendők felé talán még mindíg ott élvezném kejhének kényeztetését.  De az ágy mellé állított ,és huncut módom belekezdett az én izgatásomba-kényeztetésembe. Elém térdelt ,barátaim az a francia húúú!!  De nem végzett ki, védőfelszerelésbe öltöztette a velem egykorú társamfelejthetetlen: 19db
(2021-03-05) : Már ekkor éledezik a férfiasságom, így gyorsan kényelembe helyezem magam az ágyon és várom a csodát. Szóval a hátamon fekszek amikor Enikő elkezdi a fantasztikus francia tudását bevetni. Rendkívül változatos és kellemes, kellően intenzív és mélytorkos elemeket is bőven tartalmaz. Szóval taníthatná is, le is kellett állítanom,

(2020-04-10) : Oldalt fekve bekönyökölt lábaim közé és lassú finom nyalakodás után egy nyálcsorgatós, öklendezős mélytorkozásba kezdett, amit hálásan fogadtam és ennek jeléül csípőm emelgetve fejét még segítve torkán akadtam lelkes vendéglátómnak.

(2019-12-16) : Visszavágót követelve a hátamra parancsolt és megkezdődött a franciaóra. Szerintem taníthatná: hihetetlenül finoman műveli tökéletes intenzitással mélyre engedve, hogy partnere a legjobban élvezhesse.

nagyon jó: 43db
(2019-04-02) : Vendéglátom elhelyezkedett a két lában között és így szemből olyan franciába kezdett amit minden nap többször is el tudnék viselni. Változatos volt, szembenézős, mélytorkos, nyelvhez csapkodó stb... Nemcsak élvezetes volt hanem látványos is.

(2019-03-17) : Enikő punciját kezdtem kényeztetni, majd egy idő után ő vette kezelésbe a szerszámomat. Finoman és nagyon profi módon franciázott, miközben én a punciját ujjaztam. A franciát olyan jól csinálta, hogy hamarosan elérkezettnek láttam az időt arra, hogy gumit kérjek.

(2019-02-19) : Így ismét az élvezeteknek adtuk magunkat, amit egy mélytorkos franciával kezdett és végre jöhetett a kutyus pozíció, amit már nagyon vártam. Hát mit mondjak, gyönyőrű látvány volt,

: 122db
(2021-08-20) : Simogatni kezdtem a testét, ő pedig a kezével kezdett kényeztetni. Utána gumival kértem franciát, de még így is élvezetes volt. Végigcsókoltam a testét a formás mellbimbóitól lefelé, egészen a puncijáig.

(2021-06-21) : Gyors zuhanyba lemostam magam, ő is elszaladt egy percre, és folytattuk is, egy kis szopással kemény állapotba hozott, megkérdezte hogy csináljuk és megbeszéltük, hogy oldalról és punciba, annyit mondott, majd szólsz, ha cserélni szeretnél :) Nem sokkal később szólta, hogy ha van kedve akkor popsi is mehet, azonnal csere, folytattuk így tovább, szerintem elég komoly volt a tempó, nekem nagyon jó volt, szerintem Enikőnek is, a másodiknak is popsiban lett vége.

(2021-01-12) : Gondoltam belekóstolok én is a kelyhébe, hátha kicsit lenyugszom. Kellemes illatos, szűk punci fogadott, amelyet nagyon jó volt kicsit kényeztetni. Ujjaimat használva igyekeztem némi örömöt szerezni neki, de azt hiszem ez nem sikerült sajnos. Sikerült lenyugodnom rendesen, így újra hadrendbe kellett "sajnos" állítania. Nyilván nem nagy titok, de sikerült rövid időn belül. Felszerelt amivel fel kellett és klasszikus missziben élvezhettem tovább illatos puncija szorítását. Pengeélen táncoltam szinte végig, de még sikerült egy kis időt nyernem.