6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
2
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
562
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
Vivien szexpartner

szexpartner

Vivien-

VIP SZTÁR hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-07 16:06:16

sundorgo
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien reagálása

Drága Sünikém!
Ismét egy fantasztikus óra volt veled.Jó lenne kicsit gyakrabban,de hát ilyen az élet. Milló csókom.:))))

beszámoló

Egyeztetés
Nekem viszonylag könnyű, mert törzsvendégnek számítok, de szerintem másnak se lehet gond.
Mostanában (megint) előre kell bejelentkezni Vivihez, nekem ez problémás, de végül megoldottuk :)
Megközelítés
Korábbi beszámolókból kiderül merre van, BKV, autó nem gond.
Helyszín
Tökéletes helyszín, tiszta, rendezett, jól felszerelt. A Tetthely :D minden igényt kielégít.
Vivien külseje
Nekem Ő a TÖKÉLETES NŐ ... ezzel leírtam mindent.
Objektíven? ... hát ... gyönyörű Nő, tökéletes alakkal és végre felszedett pár kilót, bár eddig se volt piszkafa, de most kifejezetten tökéletesen gömbölyödik mindenhol, ahol kell.

Action
Nos. Kicsit nehéz objektíven írni, mert erősen elfogult vagyok Vivivel szemben.

Érkezéskor mindig felöltözve fogad, néha otthon vannak a kutyusok, de én az utóbbi pár alkalommal nem találkoztam velük. Egyébként elvannak, soha nem zavartak még semmiben.

Kabát, cipő le, majd a hidegre való tekintettel kaptam egy forró teát. Beszélgetés közben lassan elkezd közeledni, bújni, ölelget és kezd ingerelni, felkelteni bennem a vágyat.
Hamar sikere van, egy darabig még beszélgetünk, de már érezni akarom.

Van, hogy Ő küld el a fürdőbe, most én pattantam fel, hogy na most-már elég az ingerlésből :) én fürdeni mentem.

Fürdés, szájhigiénia után, közben már meztelenül érkezik és vár a szobában. Én még törülközés közben gyönyörködöm benne, majd sietek befelé. Benn az ágyon nyújtózkodva vár, ilyenkor mindig elfog a vágy, hogy rávessem magam és hevesen magamévá tegyem, de aztán győz a jobbik énem és finoman cirógatni, csókolgatni kezdjük egymást.
Egy darabig élvezzük egymás csókjait, miközben én finoman simogatom. Meg is jegyzi, milyen selymesen tudom kényeztetni. Pedig még csak azután jött a java! :D

A csókjaim egy idő után elszakadnak a szájától és lefelé vándorolnak. Csodás kebleinél viszont elakadok most. Nem tudom nem csókolgatni, ízlelgetni őket. Vivinek most ez is nagyon tetszik. Néha vissza-visszatérek az ajkaihoz, miközben a teste rám fonódik. Érzem már Ő is hevesebben veszi a levegőt. Végük a csókjaimmal eljutok selymes combjai közé.

Szerénytelenség nélkül mondhatom, a francia nyelvet felső fokon beszélem. Most se volt másképp :D Mellé még bevetettem a titkos fegyvert, amit Vivi -ellen- fejlesztettem ki, az Ő -Achilles sarka- ellen ... az eredmény 1:0 (vagy rögtön 2:0 ?) a javamra :)

UTÁNA ismét csókolózás következett, majd gumit ragadva Ő kényeztetett engem. Sokáig nem hagytam érvényesülni, ŐT akartam teljesen.

Kedvenc pózunkban (lovagló) helyezkedtünk el és jött a -Vivi-féle lovaglás-. Ezt ha akarnám se tudnám elfeledni. A látvány és az érzés együtt mindent felülmúl. Olyan szinten tudja uralni a saját és az én testemet, hogy ilyet még senki nem produkált. A végkifejletnél pedig pont olyan ütemben és mértékben mozog, ahogy éppen akkor kell ... fenomenális.
Meg is mondtam Neki, hogy ezt, így senki nem tudja ilyen jól. Nem akarta elhinni, pedig így van.

Pihegés után óvatosan száll le rólam, majd tisztogat meg. Mellém bújik és kis idő elteltével ismét beszélgetünk mindenféléről. Második menet nem is fért volna bele, de nem is akartam. Érezte, mert most Ő sem kezdeményezte, máskor mindig rákérdez, próbálkozik :D

Messze időn túl fejezzük be a beszélgetést (közben folyamatosan jár a kezem rajta, simogatom, cirógatom). Ezúttal nem zuhanyoztam le, már mentem haza.
Elszámolás
Mindig előre diszkréten az asztalra helyezve. Csomag van, nekem tökéletes.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A legtökéletesebb szerető, ha lehetne és ha elfogadna, elvenném feleségül ... szerencséjére nem tudom :D

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-09-01) : Ő közben megtalálta a meredező szerszámom, finoman kényeztetni kezdte, miközben ah abba is hagytuk a csókokat csak azért, hogy a nyakát, a vállát, a melléd kényeztessem az ajkaimmal. Egy idő után megfordult, hogy a nyelvének is bemutassa a lábam közét, így viszont én is hozzáférhettem az ágyékához, ahol nem is hagytam magam unatkozni, nyelvemmel kényeztetni kezdtem. A kétféle gyönyör, amit az ő szorgoskodása (ami őrjítő volt, bár nem tudom pontosan mit csinált odalent,

felejthetetlen: 2db
(2021-09-23) : Majd a furdot vettem iranyba és felkészultem ahogy illik. Szobában Vivien az ágyon várt, még egy kis csevegés és egy szuper smacizás elindította az egymásnak esést. NF jott eloszor , mennyei de komolyan. Kulonosen a zacsi rész na az fenomenális. Próbalta eltuntetni a cerkat kisebb szerencsével bár ez nem lényeg. A folyamatos szemkontaktus ott van, nagyon ász még ha en nem is tudtam figyelni. Volt nyelvre paskolás és szájból kipantinttás, szuper. Ezen a ponton kértem Vivient hogy most én had valamit.

(2021-04-05) : A kis idillünk után Vivien szájával indított, a mellbimbóm, hasam, zacsim, combjaim csókolgatása után hammbekapta Vivike. Semmi durvaság, finoman Cicásan, a tükörből jól kivehető volt ténykedése, de mivel puncija igen csak közel volt lecsaptam az alkalomra. Csak egy rövid ideig franciáztunk, mert még nem akartam elmenni.

nagyon jó: 3db
(2021-10-15) : Egymásnak szemben ültünk, csókolózás közben Vivi jó érzékkel elkapta a férfiasságon, és kellemesen elkezdte masszírozni 😊 oh most szerencsére nem voltam kiéhezve , bírtam ezt a játékot, majd ahogy életre keltem, a hölgy elém hasalt és belekezdett egy nagyon finom franciába. Francia közben Vivi kereste a tekintetem, kíváncsian, hogy jó -e az amit csinál és azt hiszem nem kellett csalódnia.

(2021-01-26) : Végig nyalta a farkam a tövétől a hegyéig miközben a szemembe nézett. A kezét nem használta csak nyalogatta, mint egy finom nyalókát. Kértem rögtön húzzon gumit mert szétrobbanok. Szemből kezdtük, én nagyon finoman markoltam Vivien fenekét és úgy helyeztem be a farkam amit lágy sóhajokkal kísért és közben kicsit remegett a teste. Finoman mozogtam, annyira izgatott Vivien Szexi vonaglása hogy nagyon hamar így lett végem

(2020-12-20) : A combján és fenekén hosszasan elidőztem. Közben ő sem volt rest és megfogta A lába után áthelyeztem a kezem a keblére. A kézzel való érinti után vágyat éreztem arra, hogy a nyelvemmel is megérintsem a kebleit. Így is tettem, és ebben a helyzetben újra találkozott a tekintetünk Vivien sejtelmesen rám nézett majd elkezdett az ágy sarka felé hátrálni, majd lassan hanyatt dőlni.

: 3db
(2021-09-24) : Nem is kellett kétszer mondani, hol az ujjával igazította, hogy a combjai és a feneke mozgásával koordinálta a dolgokat. Aztán ő javasolta, hogy folytassuk 69-cel. Kezelésbe vette a farlkamat, és közben a pinájával a számra ült. De úgy, hogy amikor a nyelvem a hüveléybe dugtam, akkor ritmikusan elkezdett hintázni, majd odébb tolta magát, hogy a csiklóját érjem el.

(2021-08-31) : Az is érdekes volt, hogy bár én egyáltalán nem vagyok durva vagy heves szeretkező, még így is rám kellett szólnia néhányszor, hogy finomabban. Annak ajánlom magamat is beleértve azt a csodás nőt, aki tényleg nagyon finom tud lenni. Szinte azt mondanám, hogy vele a tantrikus szexet lenne érdemes megtanulni. Mindenesetre az egymás szemébe nézés bármelyik pillanatban adott volt. Aztán ő vette kézbe az irányítást és a farkamat, és intenzív kézimunkával és a szájával kényezetett. Tudta, hogy nálam finomkodással nem lehet sikert elérni, és valóban!

(2021-07-14) : Vivien felülről rámsimult, érzékien mozgatta magát rajtam, derekát derekamhoz dörgölte, szinte olyan volt, mintha már benne lennék, közben végig csókolóztunk. Ezzel teljesen keménnyé tette a nemesebbiket, amire kisvártatva gumit húzott, majd ajkai közé vett (ezt én kértem így.. fő a biztonság!). Még gumin keresztül is fantasztikusan élvezhető volt a franciája, amihez óriási pluszt adott a gyakori szemkontaktus (egy ilyen gyönyörű szemekkel megáldott nő esetében pláne!), d