55
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Klaudia szexpartner

szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-06 11:46:36

szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia reagálása

Bondom :):):nagyon köszönöm,hogy ismét be cserkésztél!!:):)nem is akár hogy:):):remélem sikerült kellő kép viszonoznom:P:P:bárlak máskor is szeretettel!!:)csók én Ügynököm!!:):)

beszámoló

Egyeztetés
Hú, hát már régóta évődünk egymással, voltam is már nála, meg leszek is még. Ma teljesen véletlenül akadtunk össze itt az oldalon, és ha már a kovalens kötés kialakult, sebtiben egyeztettük is az óráinkat. Az Ügynök is éppen ráért, meg Klaudia is az Ügynökre.
Megközelítés
A Belvárosban tapasztalható akadályverseny miatt Bond most nem vette igénybe a szolgálati Aston Martint, gyalog közelítette meg az objektumot. Bár volt a környéken szabad parkolóhely, a megközelítést kocsival már nem tudtam nyomon követni, javaslom ezért mindenkinek a tömegközlekedést, vagy a gyaloglást.
Helyszín
A lakás még mindig tetszik. Amolyan igazi legénylakás lenne, nyilván jelenleg leánylakásként üzemel. Nem nagy, de éppen megfelelő. Zuhanytálca van, ezt jobban is szeretem, és van illatmentes tusfürdő is, ami nálam hatalmas jó pont, mert a szeánsz után M legalább nem szaglássza az embert. A szoba éppen kellemes méretű egy nagyon kényelmes franciaággyal felszerelve, amin fürdés után Bond kényelmesen elheveredett, amíg Klaudia felvette a csábrucit.
Klaudia külseje
A csábrucira amúgy nem is lett volna szükség, mert Klaudia ruci nélkül is csábos (meg hát arra a kis időre...), de be kell vallani, hogy a csábruci igencsak megtette a hatását, a masszázs-bevezetésre már nem is kerítettünk sort, maradtunk a hagyományos előjátéknál. Amúgy Klaudia rém jó alakú, hosszú fekete hajú leányzó, de hát a képeken is ez látható. Szépek a cicik, Bond amúgy is kifejezetten kedveli az ágaskodó kemény mellbimbókat... A bugyi alatti területről elég legyen annyit elmondani, hogy az Ügynök álla még úgy is borostásabb volt nála, hogy a borotvát két órája tette le a fürdőszobában...Megasima! Bondnak a test rajzai is nagyon tetszenek, amik a képeken amúgy jól láthatók.

Action
Abban maradtunk már az elején, hogy egy kissé lightosabbra vesszük a mai találkozást, köszönhetően egy akciódúsabb éjszakának, ami az Ügynök mögött volt. Így hát a mellbimbófixációt követően Bond hamar leköltözött a megasimához és a koncentrált és célirányos nyelv-, és ujj-játéknak köszönhetően Klaudia hamar elvitorlázott egy távoli galaxisba. Valószínűleg tetszett neki az oda vezető út, mert többször is megjárta :-) Persze aztán rájött, hogy egyedül mégse olyan vidám az utazás, mert pisztolycsövön kapta Bondot és intenzív hangtompító kezelést követően az Ügynök sorozatlövésre állította a fegyvert, és a megfelelően kitárazott a lövedékeket útjába irányított ajkak közé. Ezután hosszabb lihegés-pihegés következett, amíg a rogyadozó alépítmény újra lehetővé tette az Ügynök számára a zuhanytálca határozott, ámbár lassú megközelítését.
Elszámolás
Úriemberek között nem kellett az előzetes ajándék szintjére keveredni, sor került az ajándék átadására, ami az átélt élménnyel abszolút arányos volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kár lenne itt mindenféle elcsépelt jelző puffogtatásának. Klaudiát élőben, közelről, 3D-ben kell megvizsgálni. Aki ezt nem teszi meg, lemarad egy élményről, amiről hiba lemaradni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-09-29) : Tehát belépte után elém térdelve élesztette fel a látványtól nem is annyira alvó szerszámom. Szégyen ide vagy oda ,már a látványtól a kisugárzásától vigyázzba vágja magát szerszámom:) teljesen önálló életet él.Klaudiánál hiába a forgatókönyv ,hogy majd ezt így fogom meg úgy fogom csinálni ha végre újra élvezhetem társaságát :

(2021-09-16) : A nagy sóhajtozás után Klaudia úgy döntött, hogy elégtétel vesz, és most rajtam a sor. Uraim, a látvány sem semmi (hajkoronáját már az elején összecsipeszelte), az érzés azonban frenetikus, cuppogós, szembenézős, stb. - tudjátok. Csak egy kis ideig bírtam tétlenül, számra kértem, s 69-ben folytattuk, majd egy idő után melegebb helyre kéredzkedtem

(2021-09-03) : Kis tisztogatás, folyadékpótlás és tisztálkodás után összebújós dumcsi. Egyre jobban simogattuk egymást, majd egyszer csak a lábát keresztbe átvetve rajtam érzéki csókokból indítva kezdett franciásan kényeztetni majd én őt. Hamarosan jöhetett a gumi rám, Klaudia meg a hátára :) Missziben finoman hatoltam belé, nem is váltottunk pozitúrát,

felejthetetlen: 13db
(2021-10-09) : Persze gondoltam,hogy a kukackámmal szeretne játszani mikor elém guggolt. Egy fenomenális francia lecke kezdődött. Ahogy az le van írva. Csak a hegye ingerlése majd csaknem tövig eltüntetve, gyorsan lassan. Majd megint csak a nyelvével a makk nyalása. És közben a szemkontaktus. Még most is beleborzongok. Kezét szinte nem is használja.

(2021-07-27) : Mielőtt túl jó lett volna nekem, megálljt kértem és én tértem rá fantasztikus teste végigcsókolására, a világbajnok (bocs, jelen időszakban olimpiai bajnok) cicik különös figyelmet kapván, de csak megérkeztem a finom, puha, illatos puncihoz, amit nyelvemmel addig kényeztettem, míg sikerült Klaut elröppentenem.

(2021-07-06) : Kis pihegés és lenyugvás után ő jött. Most ő haladt végig a testemen fokozatosan délre haladva és a szerszámomhoz érve lágyan a szájába is vett. Nehéz pontosan visszaadni, hogy hogyan, meddig és mennyire csinálta, csak élveztem a fantasztikus franciatudásának bemutatóját. Kb. egyszerre gondoltunk a gumira, amit megint szájjal helyzett fel. Imádom, hogy nem kérdezi, hogy hogyan csináljuk, hanem csak csináljuk :)

nagyon jó: 10db
(2021-08-26) : Ő sem tétlenkedett, tanítani való nyelvmunkája miatt egyre jobban éreztem magam. Változó intenzitással izgatott. Hol szinte tövig eltüntem a szájában, hol csak a hegyét nyalta. Persze a golyókat sem hagyta nyugodni, azzal is foglalkozott. Sokáig élvezkedtem volna de inkább gumit kértem mert már szerettem volna a puncikája szorítását érezni.

(2021-08-06) : Innen teljesen átvette az irányítást. Hanyatt fektetett és a meredezö kukackámat vette kezelésbe nem kis hatékonysággal. Nagyon finoman incselkedett vele. Nyelve hegyével lassan körbe járt rajta majd szinte teljesen eltüntem csodás ajkai közt. Isteni érzés. Tanitani kellene a technikáját. Váltott tempóban csinálta egy jó darabig míg közben a golyokkal is foglakozott.

(2021-05-04) : Kis pihenés után a hátamra dönt és bizony szájára vesz! Leginkább a nemesebbik testrészemet, és az igencsak alapos és élvezetes francialeckét kap. Majd gumiért kiálltok, amit szájjal ügyesen felhelyez, majd csüccs és már ül is a lovon szemből. Szerencsére nem csak ül, hanem szépen meglovagol. Kezdetben a karcsú derekába kapaszkodok, majd szépen egyre lejjebb és közelebb ereszkedik és először az imádott cickók kerülnek a számba

: 8db
(2021-09-17) : Mikor átöltözött,szexi fehérneműbe ismét le esett az állam olyan gyönyörű volt,egy igazi bombázó állt előttem.Egyből magamhoz húztam csókokkal borítottam el ahol csak értem.Ez jó hatással volt Klaudiára mert szépen elém térdelt és máris elkezdett kényeztetni.Kaptam egy mély torkos bő nyálas franciát,ami annyira jólesett hogy nagyon vissza kellett fognom magam ne így legyen végem.F

(2021-06-29) : Előszőr a szájával játszott megfelelő keménységű kukackámmal, hol szinte teljesen eltüntettve hol csak a hegyét érintve izgatott! Isteni! Mikor érezte,hogy lassan végem, a gumit szájával huzta kukacomra., és rögtön lovagolni kezdett felém forbulva, én pedig a szép és kívánatos cicikbe kapaszkodtam. Utána kértem a kutyus pózt, amikor is eszméletlen látvány tárul az ember elé: szép formás feszes popsi.

(2021-06-03) : Vendéglátóm indult dél felé amit kukackám értékelt mert mire odaért kőkeményen várta azt a csodát, amit Klaudia a szájával és egy kicsit (de tényleg kicsit) a kezével csinált, hol gyorsabban, hol lassabban, ütemesen amit a falon lévő tükörből is megcsodálhattam. Világbajnok ténykedés!