55
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Karen szexpartner

szexpartner

Karen-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-05 12:10:55

bodomisi
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Karen beszámoló szexpartner Budapest 2013-12-05

Egyeztetés
Kedvenc lányaim közül nem ért rá senki. Már régóta kinéztem magamnak Karent. Szerettem volna közelebbről is megnézni a tetkóit. A telefont gyorsan felvette és tudtunk is időpontot egyeztetni péntek estére.
Megközelítés
A XV.ker. ismert háza. Már annak aki rendszeresen jár lányokhoz. Szuper,új építésű emeletes ház. Gps odatalál.
Helyszín
Mint említettem szuper kecó. A garázsba be lehet állni.A bejárat is a garázson keresztül.A fürdő és a felszereltsége I oszt.
Karen külseje
A lépcső ajtóban láttam meg. Nagyon aranyos,bájos lány. Mindamellett nagyon kedves. Az első pár mondat után a szívembe lopta magát. Ahogy ment fel a lépcsőn előttem,már akkor felizgatott a kerek fenekével. Elég rálátásom volt a dologra, mert csak egy tanga volt rajta.

Action
Pár szó után már mentem is fürödni.Mikor visszaértem Ő akkor terítette le a tiszta lepedőt. Utána olyan csókot kaptam mintha a barátnőmnél lettem volna. Ez utána sem fogyott el. Ha az arca felé kerültem már csókolt is. Szépen áttért a franciára. Először szépen a környékét,nem kihagyva egyetlen pontot sem. Utána rá a rúdra,bő nyálasan tövig. Egy idő után elkerülvén a véget,Én kéredzkedtem be a lába közé. Nagyon jó kis puncija van.Nagy csiklós,nedvesedő. Jól fogadta a kényeztetést,bár nagy sikert nem értem el,mert önző módon hamar gumit kértem és hátulról támadtam. Jó szűk puncija van. Pózt sem váltottunk hanem így értünk a végére.
A szünetben nagyon jót beszélgettünk. Értelmes lány. Egy idő után elkezdett simogatni. Szép lassan elindult lefelé. Majd kaptam egy fergeteges franciát. Most is sokat foglalkozott a környékkel. Jó bő nyálas. Fojt is a nyál mindenütt. Sajnos nekem nem sikerült a második. Ez nem az Ő hibája,hanem az Én korom. Bár nagyon jól esett ahogy és amit csinált.
Elszámolás
Telefonba nem is kérdeztem. Itt a beszámolókon olvastam,hogy átlagos tarifa. Ami annyi is lett valóban.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Aranyos kedves lány. Biztos találkozunk még.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

(2015-02-13) : Egy kis simogatás és csókok után letámadott és mire észbe kaptam már tövig el is tűntem a szájában. A franciája nagyon jó. Maximálisan kiszolgált, csak feküdtem és élveztem a törődését.

felejthetetlen: 10db
(2021-05-31) : Először lovaglásban kezdtünk, változatos tempóban, majd háttal felém fordulva lovagolt. Csodálatos látvány volt, és élvezet volt simogatni a szép popsit. Majd váltottunk, én kerültem felűre, így élvezte szűk punciát. Lábával átkarolt, vagy a vállamra tettem, majd ölelkeztünk, fokoztam a tempót, végem is lett. Kis tisztogatás, összebújás, beszélgetés, sajnos gyorsan letelt az egy óra.

(2019-06-18) : A franciája ötcsillagos, a nyelvével csodákra képes, sűrűn mély torkos variáció is képbe került. Sokáig élveztem a kényeztetést. Kértem a védőfelszerelést.

(2019-05-10) : Nagyon csodálatos francia kényeztetésben volt részem. Nincs kezezés, újaival is izgat játszik, Sokszor teljesen eltűntem a szájába. Kértem hagy diktáljam én a tempót. Készségesen beleegyezett,

nagyon jó: 29db
(2021-08-17) : Visszatértem után ő is eltűnt egy kis időre,illatosan térve vissza. Lusta voltam úgyhogy engedtem az orális gyönyört előadni neki. Nagyon érzékien csinálja,a zacsikat sem kihagyva és a rúd körül pörgetve a nyelvét. Irányítani is hagyja magát, persze finoman. Annyira jól csinálta,hogy már nem is akartam váltani,a szájába élveztem.

(2021-06-21) : Fogadott, bevezetett a tetthelyre, kaptam törölközőt, zuhanyoztam. Nem beszélt feleslegesen, nem kérdezgetett, csak az illem szintjén. (Mivel én alapvetően szótlan típus vagyok, idegesít, ha a lányok dumálnak, meg kérdezgetnek.) Utána ő is, zuhanyzott majd pár perc múlva megérkezett egy köntösben. Egymás óvatos simogatásával és puszilgatásával kezdtünk, majd áttért a natúr franciára - öreg vagyok, nekem ez már kell :) - amit nagyon gyengéden végzett.

(2021-04-17) : Visszatérte után egyből simogatásokkal tarkított kényeztetésembe kezdett. Idővel eljutott a lényeghez és remek franciába kezdett. Pörgeti a nyelvét ,szívja,nyalogatja a golyókat,mindent csinál ami boldoggá teszi a férfiembert. Finoman lehet rá tolni a fejét,nem finnyás,én irányíthatom. Nagyon figyel az én igényeimre, ennek köszönhetően hamar a szájába robbantam.

: 63db
(2021-09-16) : Elterültem az ágyon és vendéglátóm gyakorlatilag birtokba vett.Szerintem nagyon nagy rutinja van mert mire elért a farkamig már teljesen felhúzott.A golyók nagyon alapos kiképzést kaptak,valamit a farkam töve is.Megtámasztottam felfele a farkamat mire ő válaszul végignyálazta az egészet.Majd lassan bekapta,de annyira felhúzott már hogy szégyen nem szégyen gyakorlatilag 3-4 pumpa után a szájába táraztam.

(2021-08-09) : Álló farkamat a punci finoman kitámasztotta. Így pár percig időztünk majd Karen elindult lentebb és kéz nélkül szopni kezdett. Golyókat szájába kényeztetve gátat nyalva farkam oldalát fel le és majd bekapva igyekezett minél jobb hangulatot teremteni. Jó jó leszop ez a szép csaj de jobb lenne mélyebben gondoltam. Jelzés érték megvolt. Karen igyekezete ellenére torka ellenállt mire igyekeztem volna én mozgolódni hogy ténykedjek.

(2021-03-11) : Először csak a golyókat kényeztette, lágyan nyalogatta még a gátam közelében is járt a nyelve nagyon jól esett aztán már a rudamat is nyalogatta, de még mindig nem kapta be és nem használta a kezeit. Kicsit húzta a mézes madzagot, de annál jobban esett, amikor egyszer csak kézbe vette és elkezdte szopni, nem túl mélyen és erősen, olyan kellemesen.