55
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
9
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Brenda szexpartner

szexpartner

Brenda-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-04 12:12:04

Dopamin77
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Brenda beszámoló szexpartner Budapest 2013-12-04

Egyeztetés
Könnyen ment. Már a telefonban is nagyon kedves volt.
Megközelítés
Könnyen megközelíthető autóval és BKV-val is.
Helyszín
Újszerű társasház a kégli az full-os. Sokféle tusfürdő, szájvíz.
Brenda külseje
Tanuljon meg fényképezni aki a képeket csinálta! Élőben sokkal jobb csaj!! Telt idomok, gyönyörű szemek, aranyos pofi.

Action
Érkezés után beszélgetés majd irány a fürdő!! Brenda már szexi ruciban várt. Kezdeti csókok után közölte, hogy meglátogatja a legjobb barátomat. Brenda istenien csinálja a franciát, kezet nem használ és végig van szemkontaktus(gyönyörű kék szemek). A szájában lett végem. Első kör után kellemes beszélgetés. Itt kiderült, hogy Brenda nem csak egy szédítően jó nő, hanem nagyon értelmes is! A második körben én kényeztettem nyelvemmel. A puncija az méz édes és csiklója nagyon érzékeny. Brenda szereti ha kényeztetik! Franciám után kutyusban folytattuk, és ismét szájba lett végem! Hagyott lenyugodni. Végén még kellemes csevej majd búcsúcsókok és fogadalom ,hogy még visszatérek!!
Elszámolás
Korrekt, minden benne van. Az ajándék a szokásos budai átlag. Ami aprópénz, ezért a csodás, gyönyörű nőért!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Brenda egy ízig-vérig nő, és legjobb szolgáltatók közé tartozik. Az ott létem alatt minden csak rólam szólt. Minden kívánságomat azonnal és mosolyogva teljesítette! Brenda számomra az etalon. Köszönöm, Brenda!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Brenda szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBrenda legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2018-12-12) : Váltottunk és gumi le, majd Brenda elkezdett lágyan franciázni, míg Bunny Nikit nyalta. Brenda hardcore-os franciára váltott és újabb gumi került rám.

(2017-07-07) : Brenda semmit sem bízott a véletlenre, gyorsan franciás élesztésben részesítette kis barátom aki ezt nagyon hálásan vette és pillanatok alatt betonkemény állapottal hálálta meg Brenda kedvességét.

(2016-12-08) : Brenda olyan zseniálisan franciázott puncijában a másik kezemmel, hogy kis híján a szájába durrantam. Még nem akartam, hogy vége legyen...és szerencsére a csajok sem :)

felejthetetlen: 17db
(2021-09-06) : Cofba fogott haját markolva engedte az ütemet adni, miközben a popsijaról nem tudtam levenni a szemem. Nagyon keményen szopott, alig bírtam ki h ne élvezzek a szájába…

(2019-07-30) : Élvezkedtem egy kicsit, aztán hanyatt feküdt és minden kertelés nélkül kérte a kényeztetést. Szóval ezért szeretem az érett nőket :) Pillanatok alatt meglett a megfelelő tempó, nem sok kellett ahhoz hogy a szomszédok tudják, ott vagyok.

(2018-11-21) : Visszatértünk az ágyra és egy rövid misszi után újabb natúr francia kezdődött és a végén az arcára küldtem utódokat. Az ajkai körül volt főleg a befejezés, amit előre jzett nekem.

nagyon jó: 42db
(2019-05-30) : Megkértem, hogy fejezzük be franciásan, hát nekem se kellett sok idő és én is átéltem egy hatalmas orgazmust aminek a végén a szájában ért a vég. Nem kapkodott hagyott lenyugodni. Isteni volt az egész.

(2019-04-24) : Nagyon finom franciát kaptam, puha meleg, mélyre csúszkálósat, fűszerezve a golyók kényeztetésével, amik eléggé visszavonultak a zacsiban, nem mintha ez sokakat érdekelne, inkább csak magamnak feljegyezve

(2018-12-17) : Egyszerre mozdultunk anélkül, hogy megbeszéltük volna, a farkam a szájára, a szája pedig úgy tűnt, h a farkamra vágyott, így másodperceken belül az ajkai között volt a makkom. Mindenféle sallang nélküli, mégis perfekt franciát kaptam.

: 55db
(2021-08-31) : A cickója a szám magasságába volt, így egyből kezdeményezhettem is. Lefektettem és feltérképeztem alaposan, elől hátul a testét a nyelvemmel. Előtte megkérdeztem, mi az amit nem kedvel és nagyon vágyromboló számára. Nem volt ilyen :) Nagyon élvezi a franciát. A melle is nagyon érzékeny.

(2020-07-04) : Nagyon jó. Amit vállal az adatlapján azt teljesíti. Normál dolgokat vettem igénybe.Kezdeményező.

(2019-12-30) : Sorokra vett csókok után elzavart fürdeni én ígyekeztem le ne maradjak semmiről és már az ágyon várt kélyesen.