6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
562
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 11-18
Niki szexpartner

szexpartner

Niki-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-03 20:20:14

basszer
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki reagálása

Drága basszerem! Örülök a váratlan vendég ellenére sikerült összehoznunk a randinkat, s nem okoztam csalódást, legközelebb már percre pontosan úgy tervezünk hogy még véletlenül se merüljön fel hasonló akadály! És akkor te is kedvedre kinyalakodhatod magad, persze az én nagy örömömre is, mert én is nagyon nagyon szeretem!!! :)
Örömmel vettem észre hogy a legutóbbi randink óta sokkal felszabadultabb és lazább voltál! Csak így tovább!!! :)
Remélem hamarosan viszont látjuk egymást és akkor mindent bepótolunk ami most nem jöhetett össze!!! Addig is vigyázz Magadra, és óvatosan a gázpedállal!!! :D Csókollak

Niki beszámoló szexpartner Budapest 2013-12-03

Egyeztetés
Jóval a tervezett találka előtt bejelentkeztem online. Majd felhívtam,mivel már ismerjük egymást,és megkérdeztem,szerinte jó lesz-e az időpont.Örültem,mivel igenlő választ kaptam.A csevegőjében azon poénkodtam,őt kérem a mikulástól ajándékba,igaz egy kicsit hamarabb érkezem.Később kiderült,rossz poén volt.A találka előtti napon jött az üzenet,hogy a mikulás hozzá pár nappal korábban érkezett a vártnál,ezért bár sajnálja le kell mondania a randit.Hozzáfűzte viszont,amennyiben a jelenleg rendelkezésre álló opciók megfelelnek,úgy szívesen lát.Mivel nem volt B tervem,meg egyébként is korrektnek tartom,amiért nem a helyszínen szembesített a dolgokkal,plusz a francia tudását valamint az ikreket ismerve,nem sokat gondolkodtam.Felhívtam,és megbeszéltük,hogy a mikulás tréfája ellenére megyek.
Megközelítés
Autóval voltam, a közelben ingyenesen lehet parkolni. Valószínűleg a tömegközlekedéssel történő megközelítés sem jelenthet gondot.
Helyszín
A célnak teljesen megfelel. A fürdőben kád, többféle tusfürdő. Egy jó nedvszívó törölközőt kaptam, ami lehet elsőre nem tűnik annyira lényegesnek,de én allergiás vagyok erre.
Niki külseje
A képei magukért beszélnek. Amit ott látsz azt fogod kapni élőben is. A külső mellet nekem a belső is fontos. Amit ugyan a képek nem mutatnak, de nem hiszem, hogy bárkit csalódás érne.

Action
Mint fentebb említettem, a mikulásnak -hála- eléggé korlátozottak voltak a lehetőségek. Kezdésképp kaptam egy hátmasszázst, amit valahol a masszázs, és a simogatás közé sorolnék. Nekem mindenesetre jól esett. Közben mindenféléről diskuráltunk. Majd fordultam és szembetaláltam magam a gyönyörű melleivel, amiket, vagy akiket:-)élvezettel csókolgattam. Majd jött az isteni francia, amit Niki profi szinten művel. Semmi kapkodás,jó bőnyálas, zacsikényeztetős akció, amibe az ikrek is besegítettek. Itt megjegyezném, ha anyámnak ilyen mellei lennének, még mindig anyatejjel táplálkoznék:-) Megpróbáltam minél tovább kiélvezni a dolgot, amiben ő is partner volt. Szerintem tarthatott volna még tovább, de egy idő után nem bírtam, és a szájába élveztem. Persze ebből semennyi nem lenne elég. Kis ideig még a szájában maradtam, mielőtt kiment volna a fürdőbe.
Elszámolás
Korrekt. Jóval több mint egy órát töltöttem el nála, de csak egy órát számolt. A végén szájba extra,egyébként teljesen átlagos ajándék.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jól éreztem magam, attól függetlenül, hogy nem volt-lehetett-puncinyalás, ami nálam fontos eleme az együttlétnek. Simán el tudok viselni egy numerát aktus nélkül, viszont kölcsönös francia nélkül nem igazán. Ennek ellenére nem bántam meg a döntésem. Legközelebb azért majd úgy megyek, hogy megtornáztathassam a nyelvem is:-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-01-31) : Ezután a hátamra tessékelt, -de nem adott sékelt-, és fantasztikus NF és kézimunka előadásban részesített majd ciciszex. Jeleztem neki, hogy így szeretném befejezni, de addig is gumit kértem. Kutyusban indult a mandula.

(2018-12-11) : Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám

(2016-03-11) : Elkezdődött a hihetetlenül jó francia, ami közben igen sokszor a cicik közé is bekerült a szerszám és nem utolsó sorban folyamatos a szemkontaktus, ami még tovább fokozza az élményt.

felejthetetlen: 42db
(2021-04-02) : Én elfeküdtem rajta Niki pedig a lábai közé telepedett és egy mélytorkos franciával folytattuk a randit. Így csináltuk egy darabig majd 69-et kértem. Igazából ez sem tartott sokáig, mert hamar gumit varázsolt rám és hátulról csináltuk kutyus pózban. A testét átkaroltam és mivel eléggé instabil póz volt, ezért Niki hasra feküdt és így folytattuk hátulról.

(2021-03-05) : Finom csók után én is mellé fekve elkezdtünk csókolozni nagyon jól csinálja sokan tanulhatnának tőle.!!majd fölém helyezkedet és fel le mozgott rajtam és hol a cici hol a szerszám kényeztetése foglalta el magát nagyon jó volt látni ahogy élvezi amit csinál.kezdtem érezni, keményedni a célszerszámot és kértem én is hadélvezzem az ő testét .hátára feküdt elkezdtünk csókolozni majd csókolni fani kezdtem a két szép mellét .

(2020-09-08) : Niki sem tétovázott közben elindult dél felé és kezelésbe vette szerszámomat. Rendkivül változatosan több írányból dolgozta meg a farkamat, hol csak a végét, hol az egészet eltüntetve. Kezét nem használta csak az írány beállítására. :) Nyelve fürgén járt a makkomon, majd újra és újra eltüntette.

nagyon jó: 60db
(2021-08-10) : Ellentmondást nem tűrően közelte, hogy ezt most nagyon vissza fogom kapni és a hátamra döntött. Végigcsókolt mindenhol, majd birtokba vette meredező férfiasságom. Lágyon csókolgatta, nyalogatta és a hegyét izgatta. Finoman bekapta és egyre mélyebben bevette. Ezzel kezdetét vette egy hosszú és egyben őrjítő mélytorkos elemekkel gazdagított franca óra.

(2021-07-01) : Hol gyorsabban hol lassabban bólogatott, néha lent tartva kicsit. Hol csak a nyelvével ingerelte a velem egykorú oldalát, körbe nyalta a hegyét. Egyszerűen fantasztikus amit tud művelni a szájával. Amikor pedig nem voltam a szájában akkor bevetette a két nehéz tüzérséget, az ikreket. Ki-be járatta a velem egykorút az ikrek között és közben a hegyét pedig bekapta.

(2021-04-15) : Esetemben pontosan tudja, mitől döglik a légy, lassan elkezdett szopni, kéz nélkül, nagyon érzékien. Közben elkezdte a heréket simogatni, majd nyelvével is kényeztette, miközben a kezével átvette a dákó kényeztetését. Nagyjából ezt váltogatta, jó pár percig, de nem akartam még, hogy végem legyen, ezért a hátára fektettem, és én látogattam meg a lábai között.

: 100db
(2021-07-26) : Ő kezdeményezte a kövi kört és mondta vágjam magam kényelembe,így is tettem és ő pedig a lábaim közé helyezkedett. Újra bevette a csodás francia tudását. Miután kellően keménnyé varázsolt. Mondta hogy most meg kell már dugnod. De én mondtam hogy puncit még nem kaptam.

(2021-06-04) : Majd mikor kellő időt pihentem a lányok újra támadást indítottak. Niki a velem egykorút eltüntette a szájában, közben Wanda a számra ült és így én őt kényeztettem. Egy újabb isteni franciát kaptam a lányoktól. Wanda hangja kezdett megjönni, neki is isteni finom volt a puncija. Egyre gyorsabban pörgettem a nyelvem aminek hatására Wanda el tudott élvezni.

(2021-05-19) : Félbe kellett szakítanom,mert robbanás közelben voltam. Kijöttünk a zuhany alól és megtörölköztünk ,majd Niki a kanapéra lökött és letérdelt elém és újra a szájába vett.Újra elkezdett úgy kényeztetni mint a zuhany alatt ,de itt már változtatott a tempón,volt hogy gyorsabban bólogatott rajtam és volt hogy lassan.