6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-21
Lotti szexpartner

szexpartner

Lotti-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-03 14:18:57

htibi1978
Gondolkodási időt kapott
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lotti beszámoló szexpartner Budapest 2013-12-03

Egyeztetés
Könnyen ment a telefont azonnal felvette és már egy óra múlva nála is voltam.
Megközelítés
BKV-tól pár perc séta, autóval nem tudom.
Helyszín
A célnak tökéletesen megfelel, rendes tiszta lakás.
Lotti külseje
Valódi képekkel hirdet, az arca nagyon szép és mindig mosolyog. Nekem nem tetszett, hogy a hasa kissé előre áll de ez a képeken is jól látható.

Action
Ajtót nyitott bekísért a szobába megbeszéltük a részleteket. Megkérdezte hova szeretnék pisilni a testére vagy a szájába, de ezen már ö maga is mosolygott mert szerintem mindenki a száját válassza habár ö ezt nem mondta. Először elmentünk egy közös fürdésre, de itt gyorsan végeztünk mert engem már nagyon izgatott a pisi szex, mert olyant én még életembe nem csináltam. Ott a fürdőbe meg is ejtettük, én álltam ö meg letérdelt elém kinyitotta a száját és kidugta a nyelvét, és vártuk a csodát de sajnos nem jött semmi, úgy hogy megbeszéltük hogy bemegyünk a szobába egy kicsit szexelni és ha már egyszer elélveztem akkor majd ujjra próbálkozunk. A szobába először csókolóztunk amit elég jól csinál igazi nyelves csók semmi finomkodás vagy megjátszás nélkül. Ezután lefeküdtünk az ágyra ahol először én kényeztettem majd utána átadtam neki a terepet. Francia tudása igen jó, finoman, érzékien csinálja és a környéket is kényezteti. Majd megkérdeztem lenne e kedve kinyalni a fenekem, mondta, hogy persze én négykézlábra fordultam ö meg hátúról benyalt nekem, nem túl mélyen de azért kellemes volt. Ezután védő felszerelést kértem és papás mamásba adtam neki, közbe is elcsattant néhány csók, mikor éreztem , hogy közeledik a vég a gumit lehúztam és az arcába durrantam, utána nyelvével szépen letisztította nemi szervemet. Gondoltuk most ismét megpróbáljuk a pisi szexet. Úgyhogy kimentünk a fürdőbe, ahol ismét letérdelt elém, kinyitotta száját és kidugta nyelvét, de ezúttal szerencsére már sikerült a szájába pisilnom, mikor megtellett a szája kiköpte, majd ismét vissza fordította, had töltsem meg ujjra, közbe én meg az arcába pisiltem. Mikor evvel végeztünk kértem, hogy a pisis farkamat a szájával tisztítsa meg, amit szívesen meg is tett. Majd jött egy csók csata,és ismét be a szobába ahol először beszélgettünk. Lotti nagyon kedves lány, nagyon jó beszélgető partner szinte mindig van valami mondani valója, és érdeklődő is. Ezután jött a második kör, amibe hol a popsimat nyalta, hol a férfiasságomat kényeztette, de sajnos másodjára nem sikerült elmennem. Meg már az időt is túl léptük, de Lotti nem szólt semmit, de éreztem ha tovább maradnák akkor sem sikerülne másodjára, úgyhogy elköszöntem és távoztam.
Elszámolás
Átlagos ajándék de van benn popsi nyalás és pisi szex.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Én alapvetően azért érkeztem, hogy a pisi szexet kipróbáljam, nekem semmi fajta jó érzést nem okozott, de azért egy próbát megért nem hiszem, hogy valaha is csinálom még, de azért annak örülök, hogy egyszer az életbe ez is megvolt. Nagyon megfogott Lotti kedvessége, végig úgy viselkedett velem, mind ha a legjobb barátja lennék.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2017-11-13) : Hanyatt vágódtam és jobbról közelítős,ismerkedős franciskát javasoltam.Bele is ment és már a szájában is volt vezérem.Cuppogtatta szopta nyalta,közben popsi punci kombóval játszottam.

(2016-07-14) : Pillanatok alatt keményre szopta és utána következett amiért érkeztem: nyelves popsi izgatás. Ilyet én még életemben nem éltem át. Ez az volt a javából. Olyat kaptam, hogy csak na...

felejthetetlen: 28db
(2021-02-04) : Gyorsan összegabalyodtunk. Én kértem a popsi nyalást, amit nagyon élvez, akár csak én. Egy kis 69 is bele ért, fincsi volt a punciját nyalni. Gumi fel és hátulról végzet ki. Tisztogatás majd masszázs részemre, kis dumcsi. Mikor akció készen álltam, megint kértem a popsi nyalást, háton fekve, lábamat megemelve nyalt ki rendesen, közben a farkamat vertem kézzel. Nagyot élveztem magamra.

(2020-06-05) : Ezért kértem fordítsunk szerepet, én kezdtem nyalni a nuniját. Fincsi volt, élvezte, de nem ment el. Ezután gumi húzás, majd szemből döfködtem. Tetszett neki, de nem élvezett el. Sajnos én pár perc után a gumiba lőttem egy anyagot. Ezt követően kis pihi, masszázs nekem. Pár perc pihenő után kértem a popsi nyalást megint. Most hátulról kezdett neki. Széthúzta a farpofáimat, s úgy nyalt rendesen, közben a farkamat húzogatta.

(2020-01-19) : Ezután újra csak ő kényeztetett engem és ekkor megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan átélésselés annyira jól csinált hogy még a fülem is ketté állt.

nagyon jó: 62db
(2021-06-21) : Ezt követően hanyatt feküdtem, és Lotti kezdett kényeztetni. Puszilgatott, nyalta a nyakam, mellbimbóim szinte mindenem jól körbejárva csókolgatva, nyalogatva, csak eljutott a farkamhoz. Fantasztikus a franciája. Nagyon finoman lágyan, nem sietve kényeztetett, közben a golyókat és környékét is kezelésbe vette.

(2021-03-08) : Egy picit kényeztettem is a lába között, de sejtettem, hogy így nem jutok messzire, időm sem volt sok, hát hamarosan szájába vett. Így sem maradtunk sokáig, hanyatt dobtam magam, felháztam a lábaimat és azonnal nekilátott a fenekem kinyalásának. Bár régebben már volt ilyenben részem, de most ez százszor jobb volt, mint amire számítottam

(2021-01-29) : Most az én kérésemre fordultunk a rendes egyhíján 70-be ő felül én pedig alul így legalább már hozzáfért rendesen a barátomhoz is én is jobban hozzá fértem popsijához rendesen kinyalakodhattam magam hol a punci hol pedig popsi nagyon finom volt mindkettőt nyalni. De itt már éreztük mindketten, hogy baj lesz ha nem öltöztetjük fel barátomat bohócruhába. Gyors öltöztetés és

: 112db
(2021-07-22) : Igyekezett odafigyelni rám, és ráérzett a kedvenceimre, a popóizgatást is kipróbáltuk, amúgy kicsit furcsa volt előre, de élvezetes volt. Kaptam egy kellemes sima franciát, ami után 69-be mentünk át, ahol nem is bírtam sokáig, sajnos hamar vége lett. :) Egy kellemes masszázs után újra folytattuk, francia után misszionáriusban folytattuk, majd hátulról fejeztük be.

(2021-03-11) : Lotti pedig nekiállt a farkamat kényeztetni, kézzel/kéznélkül szájjal, minden variációban, majdnem 69-be fordulva, hogy kézzel mindenütt finoman simogathassam, aztán közben rákérdezett hogy a golyók mehetnek-e, én meg mondtam neki hogy naná :)Egy pár percig hagytam hogy megmutathassa a tudását,

(2021-02-22) : Ezután javasolta, hogy folytassuk 69-be, mert ő is szeretne érvényesülni. Gyorsan megfordult, a lábát átemelte a fejem felett, és így folytattuk a nyalakodást, itt már az ő hangja is kezdett megjönni. Ezután lejjebb csúszott, a combjaim közé. Megfogta a farkam, a szájába vette, és elkezdte kényeztetni. A fellációja kiváló,lágy és kellemes, nem feledkezik meg a környékről sem. Lejjebb ment, először a gátat izgatta, utána széthúzta a farpofám, és belekezdett a popóizgatásba.

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.