20
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Niobé erotikus masszázs

erotikus masszázs

Niobé-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-03 09:11:22

Matrixxx
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niobé beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-12-03

Egyeztetés
Vasárnap délután hívtam, elsőre felvette a telefont, volt szabad időpontja aznapra. Másfél órára mentem.
Kedves, de határozott hangja volt a telefonban is, gyorsan tájékoztatott amiről kellett.
Megközelítés
Marina part Dunához közelebb eső része. Bkv-val érkezőknek kicsit hosszabb séta, kocsival parkolás ok.
Helyszín
Hangulatos, tatamis és masszázspados szoba egyben mécsesekkel, nagy tükörrel a falon.
A fürdőszoba szép nagy, kádas, tiszta, tusfürdő választék bőséges!
Niobé külseje
Külsejéről az jut eszembe, hogy plázacica, de nem negatív értelemben. Annyira tökéletes, mint a reklámokban, médiában láthatjuk a modelleket. Ezért sem mondanám, hogy természetes szépség, mert azért van tetoválás, szolizott bőr, műszempillák, hosszú műkörmök, és hát 2 csodálatos szilikon kebel. De minden jól áll neki, passzol az egyéniségéhez, és hát végül is nekünk teremtette meg mindezt. Szexi ruciban fogadott, de a masszázst meztelenül végezte. Mosolygós, kedves, nagyon jó fej, cserfes lány.

Erotikus masszázs
A masszázspadon végezte, igen alaposan, erősen kezdte, de kérésemre kicsit enyhítette a masszázs erősségét. Hihetetlen erő van a lányban..:)
A masszázspad mellett van tatami is, ha valakinek az jön be jobban. A falon jó nagy tükörből szemlélhettem a történteket. Comb, hát és nyakmasszázsa nagyon profi volt, másnap nem is fájt a hátam..:) Ami nagyon fontos, hogy közben nagyon kommunikatív, kedves, közvetlen volt, jót dumáltunk.
Levezetés
Mivel másfél órára mentem két levezetés volt, hasonlóan történt mindkettő, bár a másodikat kicsit izgalmasabbá tettük.:) Szóval mikor fürcsi után visszatértem a szobába megkért, hogy olajozzam be már eszméletlen bombasztikus melleit. Eleget tettem neki majd a masszázspad szélén ülve popsijával, mellével csúszkált rajtam. A látvány és az érzés mindent elsöprő volt. Majd lefeküdtem a padra testcsúszkával és franciázással folytatta, majd kézimunkával kivégzett. A masszázs végén ugyanez volt a menet csak mivel már olyan olajos kissé érzéketlen voltam így elém térdelt és melleire élveztem. Nagyon nagy élmény volt, köszönöm!:)
Elszámolás
Normál másfél órás erotikus masszázs ajándék, a szekrényre helyeztem távozáskor.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Missy a szó szoros értelmében profi masszőz. Nincs nála kecmec, nem kényeskedik, szerintem minden vendég megkapja ugyanazt a figyelmet kortól, külsőtől függetlenül. Alapos, figyelmes, eleget tesz a kéréseknek. A popsi csúszkája a perfekt látvány miatt talán a legizgatóbb volt amiben valaha részem volt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niobé erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókNiobé legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-01-25) : Nagyon kellemes volt az érintése ahogy olajos kezével módszeresen igyekezett ellazítani, átdolgozni mindkét vádlimat. Majd a csípőmet, derekamat vette kezelésbe k

(2017-11-07) : Feljánlotta hogy beleül gumit huzott gondoltam úgy tovább birom ,bele is ült de ujjabb 5perc úgy sem bírtam tovább . Nèzni ahogy beleültetik és csinálta a dolgát kőzben lihegett egyre gyorsabban csnálta és én el is mentem.

(2016-12-07) : A 2. fürdés után kaptam egy regeneráló, egész testre kiterjedő masszázst, kellemesen erősen, nem csak simogatóan, jó érzékkel és tudással, hogy szinte csak ezért megérte eljönni.

felejthetetlen: 7db
(2021-10-06) : Majd módszeresen folytatta a masszázst a combokon keresztül a csípőn át a hátamon, rendesen átdolgozva az izmot vagy annak helyét :). Ezt követően elém helyezkedett s a nyakamat is kezelésbe vette. Na erre vártam mert itt elém került s kezemmel óvatosan simogathattam a csípőjét és a combját. Apró öröm de nekem jól esett hogy simogathattam bársonyos bőrét. Meg is fordult a fejemben hogy cseréljünk és legalább végigsimíthatom csodás vonalait.

(2018-04-07) : Az átlagnál erősebb mozdulatokkal operát, de nem alulról halad fölfelé , hanem különböző szakaszokban fenéktől kezdi , msjd fel a derék hát váll következnek, majd lejjenn megy a vállra.

(2017-12-20) : Fürdés után egymás simogatása után a hátamra feküdtem és előbb a mellei közé majd a szájába vette péniszem. Nagyon jó a technikája majd kértem cseréjünk és én had kényeztessem.

nagyon jó: 22db
(2021-10-08) : Nagyon szakszerűnek tűnik ,nem simogatós hanem jó erős massage . A kezemet amikor csinálta rendesen hidegkirázós volt . A maszázs végén megint megkaptam a jó meleg törcsvel az egész hátamon az áttörlést .Egyszerűen fenomenális ,nincsenek rá szavak .

(2019-10-29) : Ekkor a masszázs ágyra feküdtem, és tetőtől talpig átmasszírozott. Nem tudom, hogy tanulta-e, nem kérdeztem, de szakszerűnek tűnt az amit csinált, és az alkatához képest meglehetősen erősen csinálta amit szeretek. Ekkor nem sokat beszélgettünk csak jó erősen átgyúrt

(2019-05-06) : Kérésemre csak a derekamat dolgozta meg. Kellő erősséggel frissítette fel fáradt testrészemet. Olajat használt a masszázs során. A szakszerűségről nem tudok nyilatkozni, de legközelebb igyekszem hosszabb időre menni,

: 34db
(2021-09-18) : Visszaértem ő már ott várt ,Masszázs ágyon masziroz ,krémmel kértem nagyon szakszerű . Vádlikon kezdte ,comb,fenék,hát,váll és végül kar,szerintem erős keze . A végén forró törcsivel letörli a hátat mert azt úgysem tudod rendesen megmosni .Nagyon kellemes jó érzés ,közben beszélgettünk mindenről ,régi szép dolgokról ,csodás partner !!!

(2019-06-15) : Hasra feküdtem és elkezdte a vádlinál a masszázst. Onnan haladt szépen felfelé, folyamatosan olajozva az aktuálisan érintett részt. Aztán jött a hátam, ezt már a fejemnél állva, le-le (rám) hajolva,

(2019-03-19) : Ezután megfordult és a kerek pospsiját az álló dákómhoz nyomta és körkörös mozgásba kezdett, már ettől majdnem eldurrantam. Miután ezzel végeztünk következett a "tatami-show".