55
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Jázmin70 szexpartner

szexpartner

Jázmin70-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-01 13:18:41

nowak
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin70 beszámoló szexpartner Budapest 2013-12-01

Egyeztetés
Telefonon próbáltam elérni, sikerrel. Pár órával a telefon után már nála is voltam. Itt volt egy kis akadás, miután először voltam nála nem volt benne biztos, hogy az ígéretemnek megfelelően meg is érkezem. :) Így egy nagyságrendileg tíz perces várakozásra kényszerültem, ekkor a telefonja is ki volt kapcsolva.
Megközelítés
A parkolás nem a legegyszerűbb, viszonylag kevés hely, viszonylag sok autó. Azért a helyzet nem reménytelen (hozzáteszem még, nem éppen friss ez az élmény amiről beszámolok, tehát e téren a helyzet lehetséges, hogy változott)
Helyszín
Teljesen korrekt kis lakás, kellemes berendezések, kellemes illat, kellemes felszereltség.
Jázmin70 külseje
Fantasztikus. :) Nagyon de nagyon tetszett..), csodálatos szilikon cicik, fantasztikus fenék, és még csodálatosabb lábak..

Action
Minden a megbeszéltek szerint, minden nyíltan, odaadóan, még ha érezhetően szolgáltat is (de hát ez miért volna baj...). A francia első osztályú, mély, bőnyálas, pornós-ahogyan az egész lány az... Lesi a kívánságaim, hülyeségeim, úgy viselkedik, mozog, forog, cselekszik ahogyan az engem izgat. Abszolút el tudtam engedni magam.
Elszámolás
Korrekt, rá se néz, minden rendben.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Amit leír és elmond önmagáról az úgy is van, aki őt keresi az fantasztikusan fogja magát érezni. Én őt kerestem. :)
Webmesteri megjegyzés
Közeljövőben ennél bővebb, és részletesebb írásokat várunk!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin70 szexpartner beszámolójáról


2015-10-31 07:00:05
Ahhoz hogy értékelhessük írjál többet.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókJázmin70 legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

(2020-05-24) : Szeretem amikor pihenés gyanánt simogatva hozzám ér, jó és üdítő vele beszélgetni, és nagyon jó és feledhetetlen vele szeretkezni. Lehet, hogy most sokan fanyalognak, hogy nincs - csattogás, pörgetés, meg miegymás  -  itt jelentem nem volt más, csak két ember hálószoba titka! Igen, lehet önző vagyok, de ezek az órák a Jázminé és az enyém.

felejthetetlen: 45db
(2021-08-20) : Az ágyra térdelve végigcsókolgatta a testemet, sok időt töltve a futás miatt kidörzsölődött mellbimbóim kényeztetésével, ami nagyon jól esett. Aztán rögtön be is kapta a fütyimet, ami Jázmin külseje miatt már félig harckész állapotban volt egyébként is. Jázmin szájában aztán másodpercek alatt teljesen harckész lettem, és Jázmin úgy szopott, hogy annyira remegett a lábam, hogy le kellett feküdnöm.

(2020-10-04) : Bementünk a szobába pár szóban megbeszéltük mit szeretnék, elmeséltem neki is a keresős sztorit aztán irány a zuhany. Vissza érve az ágyon ült elé álltam ledobtam a törölközőt és egyből a szájába adtam.

(2020-10-03) : A furdo utan egy fantasztikus francia vette kezdetet, amit mar elottem annyian leirtak, hogy csak ismetelni tudnam mennyire szuper. Majd megkertem, hogy huzzunk gumit meg mielott tul koran vege lenne a tortenetnek a fantasztikus latvany miatt. Jazmin ennek azonnal eleget tett, es a kovetkezo pillanatban mar lovagolt is rajtam.

nagyon jó: 66db
(2021-01-15) : Aztán kértem gumit és, hogy üljön bele lovagolt egy kicsit majd hátulról szerettem volna megnézni a méltán híres kerek popsiját. Így elvoltunk egy kicsit de lassan szerettem volna a végére érni és vissza térni a nagyon kellemes szájába egy kicsit hanyatt fekve újra szívta magába a farkam ütemesen nyomtam rá a fejét majd hanyatt fektettem és én négykézláb felé térdelve kezdtem el a saját tempómban dugni a száját

(2020-10-29) : Előbb a farmer, majd a póló, aztán a cicifix is lekerült Jázminról, meg-megszakítva a fantasztikus orális kényeztetésemet. Kicsit nyalogattam a cickókat, mikor kiszabadultak, de annyira jó dolgom volt az ajkai között, hogy hagytam kibontakozni.

(2019-01-02) : Jázmin pedig hamar elkapta a farkamat, először csak a makkomat kapta be, párszor megforgatta körülötte a nyelvét majd egyszer csak hopp, megindult a szája és meg sem állt a farkam tövéig.

: 159db
(2021-08-14) : Nyalogatta a zacskómat, a golyókat is. Feltérdeltem én is az ágyra, aztán le is ültem, majd le is feküdtem, majd megint felültem. Próbáltam variálni, nehogy túl hamar elélvezzek, húzni akartam, amíg csak bírom. Koncentrálni kellett, mert nagyon jó a technika, 2 perc után is el tudtam volna menni. Fantasztikus érzés volt és a látvány is lenyűgöző,

(2020-12-30) : Hát nem fogok tudni 3 oldalas novellát írni, de még csak egyperceset se. Amint beléptem már a szoba közepéből szívta a farkam a szájába, olyan kóruskísérettel amit a kortárs művészek...

(2020-12-18) : Fürdés után, már négykézlábra ereszkedve várt a francia ágyon. Azt várta hogy, mikor dobom le magamrol a törülközőt. Székre le tettem, szeme felcsillantak majd elmkezte a hasam, mellem,...