20
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Alexandra erotikus masszázs

erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-30 11:56:08

gyulcsi1
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra reagálása

Drága gyulcsi!

Igen, engem lehet zavarba hozni. Nálad könnyen ment. Nem mindennap találkozok hasonló emberrel, mint Te. :D
Szeretném megköszönni, hogy sikerült összehoznunk kis találkánkat még ha egy kicsit nehezen is ment de annál jobb volt, szerintem. A beszámolódhoz pedig külön örülök.
Annak viszont jól esett, hogy smink nélkül is tetszettem Neked. Szerintem akkor is jól nézhetek ki ha nincsen rajtam smink és ezt be is bizonyítottad zavartságoddal.

Remélem még fogunk találkozni és "érdemes lesz velem foglalkozni".

Addig is vigyázz magadra és sok puszi.

Alexa baba

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-11-30

Egyeztetés
Már többször próbálkoztam, eddig sikertelenül, de most dél körül rögtön felvette a telefont és azonnal tudott időpontot adni - így húztam is a csíkot a város túlsó oldaláról.
Megközelítés
Frekventált helyen a Fehérvári úton ami bármilyen közlekedési eszközzel megközelíthető,- én autóval mentem és a -tetthely- előtt találtam ingyenes parkolóhelyet.
Helyszín
Emeletes panel,hangulatos, tiszta, barátságos kis kuckó.
Alexandra külseje
Bűbájos -kis hölgy, - örültem hogy nem volt rajta smink - igazi természetes szépség.

Erotikus masszázs
Úgy éreztem egy kicsit zavarban volt (megjegyzem én is!!) de hát ez nem csoda ha találkozik egy ilyen fiatal szépség egy olyan férfival aki már félig az ördög és a latinos férfiszépség ideál (széles csípő keskeny váll)között leledzik. Miután nagyon körültekintően kikérdezett ismert nyavalyáimról, kaptam egy türcsit és elmentem zuhanyozni. Visszatérve hasra vágtam magam a masszázságyon és elkezdte az én általam választott erősségi fokozatú kezelésemet. Alaposan megdolgozott néha felszisszentem mert van egy-két pont a hátamon ami már sohasem lesz tökéletes. Közben beszélgettünk erről-arról. Cserfes, értelmes kis teremtés aki meghálálja a törődést.
Levezetés
NF-et kértem, amit tökéletesen teljesített.
Elszámolás
Korrekt, amit attól függetlenül, hogy először voltam lehetett rendezni jutányos ajándékkal.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Klassz kis csaj, akivel azt hiszem érdemes lesz foglalkozni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

felejthetetlen: 21db
(2021-04-20) : A derekamra kaptam egy melegítő törölközőt, majd a lányok leültek a két oldalamra és elkezdték a kezelésem. Alexa a baloldalamra ült. A lábfejemnél kezdték és szisztematikus haladtak felfelé. Érdekes érzés volt, hogy egyszerre négy hozzáértő kéz gyúrja át a testem. Ahogy haladtak felfelé, a kezeik be-be siklottak a combjaim köze és a derekamon lévő törölköző alá is.

(2021-02-08) : Teljesen rájuk bíztam magam, amiről már előre tudtam, jó döntés lesz. Még nem volt részem négykezes masszázsban, de megtérítettek a lányok, nagy élmény, ahogy masszőristennők egyszerre 4 keze dolgozik a lábamon, a combomon, a fenekemen. A fenekemnél talált Viki egy kisebb problémát, ha jól emlékszem, a Piriformisommal dolgozott egy kicsit hosszasabban, majd következett a derekam, a hátam, majd a karjaim. Néha egy-egy finom érintés azért történt az intim tájékom környékén

(2021-01-16) : Visszamentünk a szobába és én elfeküdtem a tatamin. Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kicsit megigazítva a bokáimtól felfele kezdtek el masszírozni.Érzéki simogató mozdulatokat éreztem a testemen és közben csevegtünk az ezen kerületben átélt tapasztalataimról és ezt összevetettük az általuk ismert tényekkel. Haladtak feljebb és a már a derekamnál jártak; a

nagyon jó: 32db
(2021-04-19) : Alexandra nekilátott a masszírozásnak, közepesen erős, alapos, minden végtagra kiterjedő, kellemes nyomkorászásnak voltam elszenvedője. Viszont ami a legfontosabb nekem, tök jót dumáltunk közben! Leginkább könyvolvasási szokásaink voltak terítéken, az olvasott irodalmam alapján egyből lekockázott, és tulajdonképpen nem volt messze az igazságtól :D

(2021-03-21) : Alapvetően nem masszázsra mentem ,de ettől függetlenül ,kellemes masszázsban volt részem ,megkérdezte krémmel vagy olajjal óhajtom én rábiztam ,ami könnyebben lemosható azt kértem, ez esetben a krém volt. Szakszerüen a lábaimnál kezdte majd lassan haladt felfele a masszázzsal nagyon kellemesen ellazitott ,a karjaim és tenyereimet is masszirozta.

(2020-11-29) : Ez abból ált, hogy fejem felé térdelt. Így már teljes egészében tudtam koncentrálni a feladatomra. ;) Alexa építő jellegű megjegyzéseit követve meg is szereztem neki a vezetést. ;) A balansz helyreállítása érdekében ismét pozíciót váltott ezúttal már mellém térdepelt. Nem volt kegyelem, ki végzett a szájával. Nem kapkodva, kellemesen elnyújtva a végjátékot. ;) Miután újra magamhoz tértem még váltottunk pár szót és elmentem újra zuhanyozni.

: 87db
(2020-07-20) : A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas.

(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.

(2019-03-25) : Nagyon jó fogásokat használt, ellazított, és jól átgyúrt, miközben jót beszélgettünk. Bár így erotikát nyomokban sem tartalmazott, de ez egyáltalán nem volt zavaró, sőt. A lábaktól a nyakamig mindent kellemesen átdolgozott, a vége felé már kezdtem félni, hogy belepunnyadok a levezetésbe, vagy nem marad rá időnk.