12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
562
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
2
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Karen szexpartner

szexpartner

Karen-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-29 09:02:26

zealous
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Karen beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-29

Egyeztetés
Telefonon hívtam péntek délelőtt, mert elmaradt az egyik találkozóm, akkor még egy órát kért, mondtam majd visszacsörgök, aztán nem sokkal később egy másik számról írt SMS-t, hogy mehetek, közben még elintéztem valamit és hívásom után 20 perccel már ott is voltam.
Mint később kiderült csak miattam rendelt, mert se előttem, se utánam nem volt a helyszínen. Köszi!
Megközelítés
Kocsival roppant egyszerű, a parkolás az utcában már nem annyira, de erre van a garázs! ;)
XV. Kerület M3 mellett.
Helyszín
Új építésű pár lakásos, (szerintem max 2) társasház. Kocsi a zárt garázsban, onnan 1 szintet felsétálva a konyha, majd 1 szinttel feljebb Karen birodalma egy nagy fürdővel és nagy szobával tükrös szekrénnyel. Szinte luxus körülmények, ennél csak az OTP vezér fizetésével bírók kívánhatnak többet. Fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, így a megcsúszás veszélye is kisebb, a tusfürdők katonás rendben a kád végébe épített polcokon, szájvíz és pohár is van. Szobában színváltós hangulatvilágítás, nagy franciaágy, szobainad és puff a ruháknak.
Karen külseje
Egy kicsit zavarban voltam a garázsban, hogy merre induljak, de amint kiléptem a garázsból a lépcsőnél már várt rám egy cuki rózsaszín mamuszban, egy 10 cm széles topban és egy szexi spagetti tangában. Puszi, majd elindult előttem felfelé a lépcsőn a szőke gyönyörűség! Tudja mitől indul be a pavlovi reflex. ;) sajnos a cicikkel nem tudtam megismerkedni, mert állítása szerint odaégett a szoliban. A képeknek teljesen megfelel a valóság.

Action
A gyenge pettingnek is felfogható lépcsőzés után felérve a tetthelyre, kaptam egy friss puha türcsit és elmentem zuhézni egyet. Visszatértem után egymásba gabalyodtunk, a csókolózás közben, mintha enyhe dohányzás nyomait éreztem volna, majd lejjebb csusszantam és elidőztem a finn cső puncinál, ami nem kis méretű csiklóval rendelkezik. ;)
Egy idő után átadtam neki a lehetőséget, ami nem volt rossz ötlet. Annyira jól csinálta az NF-t, hogy mikor kérdezte húzzunk-e gumit, inkább az NFVSZ mellett döntöttem. Franciája változatos, a golyszi nyali nagyon jó, egész mélyen beveszi, bár a kiírt mélytorkot nem tapasztaltam, de még így is eredményes volt. Elkezdtünk beszélgetni, és mivel csak 10 perc volt hátra az 1 órából, nekem sietnem kellett, így a második körnek nem kezdtünk neki, még egy gyors zuhé belefért, aztán lekísért a garázsba és mentem dolgomra.
Elszámolás
Majdnem elfelejtettem, de kedvesen rávezetett. ;)
Pesti átlag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó volt az együtt töltött idő, biztos visszatérek még, mert azt a képen látható pucsítást meg kell néznem élőben.
Elég sok mindenről el tudtunk beszélgetni, nem buta lány.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

(2015-02-13) : Egy kis simogatás és csókok után letámadott és mire észbe kaptam már tövig el is tűntem a szájában. A franciája nagyon jó. Maximálisan kiszolgált, csak feküdtem és élveztem a törődését.

felejthetetlen: 10db
(2021-05-31) : Először lovaglásban kezdtünk, változatos tempóban, majd háttal felém fordulva lovagolt. Csodálatos látvány volt, és élvezet volt simogatni a szép popsit. Majd váltottunk, én kerültem felűre, így élvezte szűk punciát. Lábával átkarolt, vagy a vállamra tettem, majd ölelkeztünk, fokoztam a tempót, végem is lett. Kis tisztogatás, összebújás, beszélgetés, sajnos gyorsan letelt az egy óra.

(2019-06-18) : A franciája ötcsillagos, a nyelvével csodákra képes, sűrűn mély torkos variáció is képbe került. Sokáig élveztem a kényeztetést. Kértem a védőfelszerelést.

(2019-05-10) : Nagyon csodálatos francia kényeztetésben volt részem. Nincs kezezés, újaival is izgat játszik, Sokszor teljesen eltűntem a szájába. Kértem hagy diktáljam én a tempót. Készségesen beleegyezett,

nagyon jó: 29db
(2021-08-17) : Visszatértem után ő is eltűnt egy kis időre,illatosan térve vissza. Lusta voltam úgyhogy engedtem az orális gyönyört előadni neki. Nagyon érzékien csinálja,a zacsikat sem kihagyva és a rúd körül pörgetve a nyelvét. Irányítani is hagyja magát, persze finoman. Annyira jól csinálta,hogy már nem is akartam váltani,a szájába élveztem.

(2021-06-21) : Fogadott, bevezetett a tetthelyre, kaptam törölközőt, zuhanyoztam. Nem beszélt feleslegesen, nem kérdezgetett, csak az illem szintjén. (Mivel én alapvetően szótlan típus vagyok, idegesít, ha a lányok dumálnak, meg kérdezgetnek.) Utána ő is, zuhanyzott majd pár perc múlva megérkezett egy köntösben. Egymás óvatos simogatásával és puszilgatásával kezdtünk, majd áttért a natúr franciára - öreg vagyok, nekem ez már kell :) - amit nagyon gyengéden végzett.

(2021-04-17) : Visszatérte után egyből simogatásokkal tarkított kényeztetésembe kezdett. Idővel eljutott a lényeghez és remek franciába kezdett. Pörgeti a nyelvét ,szívja,nyalogatja a golyókat,mindent csinál ami boldoggá teszi a férfiembert. Finoman lehet rá tolni a fejét,nem finnyás,én irányíthatom. Nagyon figyel az én igényeimre, ennek köszönhetően hamar a szájába robbantam.

: 63db
(2021-09-16) : Elterültem az ágyon és vendéglátóm gyakorlatilag birtokba vett.Szerintem nagyon nagy rutinja van mert mire elért a farkamig már teljesen felhúzott.A golyók nagyon alapos kiképzést kaptak,valamit a farkam töve is.Megtámasztottam felfele a farkamat mire ő válaszul végignyálazta az egészet.Majd lassan bekapta,de annyira felhúzott már hogy szégyen nem szégyen gyakorlatilag 3-4 pumpa után a szájába táraztam.

(2021-08-09) : Álló farkamat a punci finoman kitámasztotta. Így pár percig időztünk majd Karen elindult lentebb és kéz nélkül szopni kezdett. Golyókat szájába kényeztetve gátat nyalva farkam oldalát fel le és majd bekapva igyekezett minél jobb hangulatot teremteni. Jó jó leszop ez a szép csaj de jobb lenne mélyebben gondoltam. Jelzés érték megvolt. Karen igyekezete ellenére torka ellenállt mire igyekeztem volna én mozgolódni hogy ténykedjek.

(2021-03-11) : Először csak a golyókat kényeztette, lágyan nyalogatta még a gátam közelében is járt a nyelve nagyon jól esett aztán már a rudamat is nyalogatta, de még mindig nem kapta be és nem használta a kezeit. Kicsit húzta a mézes madzagot, de annál jobban esett, amikor egyszer csak kézbe vette és elkezdte szopni, nem túl mélyen és erősen, olyan kellemesen.