19
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
20
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Giulia erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Giulia-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-27 16:23:14

Csizmáskandúr
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Giulia reagálása

Kifejezetten örülök, hogy sikerült még meglepetéssel szolgálnom...:-)))("gégebűvölet")
Újra és újra csak köszönni tudom, azt a figyelmességet, melyet rövidke találkozónknak szentelsz!
Millió csók,
Giulia

Giulia beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-11-27

Egyeztetés
Voltam már nála korábban, kellemes élményekkel távoztam akkor is. Telcsijén hívtam, s a hétvégi levezető masszázs miatt, hangja kedves volt végig, a kívánt időpontom is tökéletes volt. Később online-on is megerősítettem.
Megközelítés
Marina partra autómmal érkeztem, s szinte a ház előtt találtam is parkolót. Ingyenes a parkolás éjjel-nappal. Gyalogosan pár perc a Metró Gyöngyösi úti megállójától.
Helyszín
A megadott kódok után 2 lift is rendelkezésre áll a kívánt emeletig. A lakás tiszta hangulatos szinte exclusív. 2 szoba közül a franciaágyasba mentünk. Kellemes hőmérséklet, gyertyafény fogadott, hangulatos zenével. Az ággyal szemben nagy tükör, élmények fokozásaként. A szobában található még fotel a levetett ruháknak többek között. A fürdő káddal és zuhanyfüggönnyel felszerelt. Többféle tusfürdő közül lehet válogatni, a törcsi közepesen frottíros.
Giulia külseje
Giulia bombázó minden alkalommal mikor nála, náluk járok. Vékony feszes testű magas szőke Csinibaba. Nemsokkal előttem ért oda, utcai ruciban fogadott, mosolygósan, kedvesen. Arckitakarás nélkül hirdet, így senkit nem érhet csalódás. Formás alakját tornával aerobikkal tartja karban főleg. Mellei feszesek, formásak, szilikonosak, gyönyörűek, igazi szép munka. Punci az alkalomra készülve szépen, frissen borotvált, kívánatos.

Erotikus masszázs
A felvezetések után kellemes masszázst kaptam a franciaágyon. Svédmasszázst kértem, közepes erősséggel, illatos olajjal. Meztelenül csinálta, miután már korábban megszabadítottam a szexi rucijától. Lentről talpaimtól kezdve masszírozott alaposan tempósan néha. Biztosan tanulta, mozdulatai ügyesek voltak, vagy rengeteg gyakorlat van mögötte. Masszázs közben jókat beszélgettem vele, nehéz lett volna elaludni nála, de nem is szerettem volna. Inkább úgy mondhatnám hogy személyre szabottan csinálja. Combok után a popsit, majd a derekat, utána a hátad s a vállaimat masszírozta tempósan. A karok után az ujjaimat is átfrissítette. A végére elkalandoztak kezei kellemes területre, főleg a lábai közé.
Levezetés
Fürcsi után kényelembe helyeztem magam a franciaágyon. Kért még 2 percet, s hamarosan szexi piros bikiniben jelent meg, észbontó mosollyal. Nagyon jól csókol(lehet hogy szimpátia függő, lágyan bontottam le róla a falatka rucikat. Érzékeny, franciázásra kiválóan reagáló borotvált puncijával hamarosan a gyönyört élhette át . Dicsérően mosolygott csak. Hátradőltem és élveztem isteni franciázását. Szereti néha mélyen (Gégén)tartani a műszert, ezt eddig nem is tudtam.
Szájba nem szívesen engedi, így nem is erőltettem. Finoman lágyan csinálja, nem kapkodva. Végül a melleire élveztem. Törülgetés és egy kis közös frissítő zuhanyzást követően kezdődött a masszázs. A masszírozás végén 69-es pózba helyezkedtünk, a hercegemet a mellei közé téve izgatta hosszasan. Végül kellemes franciával fejezte be, a vitaminokat a fellegekbe lőttem nagyot élvezve, de addigra őt is sikerült hatalmas orgazmushoz juttatni, nagyot élvezett, nem gondolta hogy sikerülni fog. Kicsit dumcsiztunk, majd újból együtt siettünk fürcsizni. Öltözködés után édes csókokkal búcsúztunk a mielőbbi visszatérésig.
Elszámolás
Maradt a szokásos másfél órára, picit az átlag alatt van, de élményképp tökéletesen adja az itteni megszokott csodás élményeket. Kis gyümölcsös nasit vittem ajándékként. Üdítővel ,teával kínált az elején, köszönettel fogadtam.

Rózsacsokor
egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Volt már jó is, és nagyon jó is,de most is kedvesen fogadott,őrülten szexi volt, felejthetetlen randival kedveskedett, így felejthetetlen lett számomra, több napon keresztül bennem élnek az érintései csókjai. Mihamarabb visszajövök hozzá, biztosan. Kiváló, vonzó szexi hölgy, tökéletesen ajánlott vagány,úriemberek (pasik)számára.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Giulia erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókGiulia legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2017-07-04) : Ő a környékét és teljes terjedelmét a velem egykorúnak. Gondoltam most halok meg. De nem vissza tudtam még tartani magam. VV ruha majd a lusta szerető pózában maradtam és élvezkedtem.

(2017-06-29) : A farkam kényeztetésének minden változatát bemutatta, nem tünteti el, de nincs is rá szükség, mert igazán élvezettel csinálja, ami a férfiemberben is élvezetet vált ki. Meg is kérdezte hogy kétszer szeretnék-e elmenni,

felejthetetlen: 10db
(2020-12-11) : Ezek után újra megcsókoltam, majd ő vette farkamat kezelésbe, elsőnek hideg volt egy kicsit a keze, de az ajkai annál forróbbak. Először a nyelvecskéjével kényeztetett, majd bőnyállal szépen ahogy azt kell le is szopott. Néha megálltunk, kivettem ajkai közül a fütyköst és kértem, hogy a zacsit és a két csomagot is vegye figyelembe és kezelésbe.

(2020-10-26) : Utána szeretnék egy kis franciát, majd behatolni csodás puncijába és minden pózban szeretkezni vele, végül a csodás cicikre küldeni az ovit.Rövid akarnék lenni azt mondanám mindez megtörtént. A nyakától indítottam puszijaimat majd a karokat vettem kezelésbe, majd az ikrekkel foglalatoskodtam. Végig csókolva kőkemény pociját,eljutottam kelyhéhez amelyet nyelvemmel kényeztetni keztem.

(2020-07-23) : Leérve igen szépen ápolt puncit találtam, csodás hosszú combjait végigcsókolva, punci melletti hajlatokat megnyalogatva kezdtem francia tudásom gyakorlását.

nagyon jó: 9db
(2019-09-08) : A fogások széles spektrumát tapasztaltam, több irányból, szögből kivitelezett, érezhetően tanult, profi mozdulatokkal. Jobb oldalról kezdte, majd a bal lábam után derekamhoz ért, ahol az addigra már megszokott magas minőséggel folytatta a munkát.

(2017-11-16) : én inkább a punciját vettem a számba, szívtam , a csiklóját meg finoman nyalogattam , teszteltem , hogyan reagál a teste. Miután kiismertem, percek alatt szép eredményt értem el. 69-be fordultunk,

(2017-06-27) : Gumi került a cerkámra és szemből támadva mélyen behatoltam . Fenomenális érzés volt ,majd szétdurrantam ,de ne akartam még elmenni ,élvezni akartam együttlétünk minden pillanatát. Mivel popsi fan vagyok rákérdeztem a dologra

: 33db
(2021-09-05) : Közben megy a beszélgetés, érdeklődik, jófej, vicces. Az érintése határozott, de finom és szépen lassan elkezd felhúzni, még úgyis, hogy hason fekszel. Kis zacskó tapogatás, a farkadat érzékenyen megcirógatja, te pedig érzed, hogy egyre szűkebb a hely a lábaid között. Ahogy megfordultam, egy kicsit még verte a farkam kemény szorításával, amíg sziklaszilárd nem lett,

(2020-02-03) : akes care of me asking is all ok, girl friend attitude. As for other things also, great skills and as per my standards great. Great lady and skills! Details will stay for me but if you are looking for sexy, lady with experience and positive attitude this is women for you. For sure will be back for my next visit to Budapest. Just treat her properly and with respect and you will not be regretted, trust me.

(2019-08-01) : Vendéglátóm olajat használt, s lábamtól kezdve gyúrta át testemet. Mozdulatai alaposak, szakszerűek. Megérzi, hol vannak a problémás részek, s erős kezeivel kimasszírozza a csomókat. Leginkább derekamat és vállamat gyúrta át.