6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
Bia szexpartner

szexpartner

Bia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-24 03:05:58

bgaborj
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bia beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-24

Egyeztetés
Egy nappal a tervezett látogatás előtt kértem tőle időpontot telefonon. Egyszer már voltam nála korábban, így az egyeztetés gyorsan, lényegre törően a zajlott. A hangja, természetessége már telefonban is nagyon megnyerő.
Megközelítés
Árpád-híd pesti hídfőjének közelében egy kis mellékutca. Tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető, autóval (az útépítések miatt) most kicsit kalandosabb.
Helyszín
Újabb építésű, emeletes bérház.A lakásban kifogástalan tisztaság, a berendezés egész otthonos érzést ad. A fürdő a hálószobából nyílik, hatalmas tusfürdő választék, kétféle szájvíz. Látszik, hogy Bia ad a higiéniára. A hálót egy nagy franciaágy uralja. A matrac kicsit süppedős, de ez legyen a legnagyobb hiányosság, amit egy ilyen alkalommal az ember felfedez.
Bia külseje
A képek nagyon jól mutatják, előttem többen megírták: karcsú, tökéletesen arányos test, nagyon szép formájú, szilikonos, de természetesnek ható mellekkel. Csinos arc, és kifejező szempár. Amit viszont nem mutathatnak a képek, és személyesen érezni kell, az a bársonyos, varázslatosan rugalmas bőre, illata, és Bia egész kisugárzása.

Action
Kicsit félni szoktam azoktól a hirdetésektől, ahol viszonylag szűk az alapban benne lévő lehetőségek köre, és például még a csók is extra, mert úgy érzem, hogy ebből egy nagyon kimért együttlét jöhet létre, mint amikor a boltban lemérik a 10 deka szalámit. Ennyit fizettél, ennyit kapsz. Nos, ez Biára abszolút nem igaz. Nála a vadabb dolgok hiánya a választékból csupán annyit jelent, hogy megvannak a határai annak, hogy mi az amit szívesen bevállal, viszont amit vállal, azt odaadóan, egy szeretkezős hangulatú együttlétben tudja nyújtani. A csókját pedig vétek lenne kihagyni.
Megérkezésem után beszélgetni kezdtünk pár mondatot erről-arról, miközben én türelmetlenül vetkőzni kezdtem, ekkor ő is egy mozdulattal megszabadult a ruhájától, és huhh.... Ahogy ott állt egy ici-pici tangában a nappali közepén az nagyon megalapozta a hangulatot a ezután történtekhez. Én fürdőbe el, amikor visszatértem már az ágyon végigheverve várt, de ekkor már igyekeztem minél hamarabb megszabadítani a tangájától.
Franciás nyelvmunkával indítottam, amire finom rángásokkal reagált, és egész hamar jelezte, hogy neki már jó volt, most már túl érzékennyé vált. Ezután kaptam tőle egy puha, finom franciát, és gumihúzás után változatos pozíciókban teszteltük a matracot. Biával minden pozíciónak megvolt a varázsa. Jó volt odasimulni formás testéhez, megragadni a csípőjét, vagy doggy közben az ágy melletti tükörfalon oldalról szemlélni hátának kecses ívét.Végül ő került felülre (érezhetően ez a kedvence) és néhány csípőmozdulattal ki is végzett. Az ezután következő beszélgetés ugyanolyan élvezetes része volt együttlétünknek mint az előtte lévő aktus. Bia intelligens, karakteres lány. Jó volt mellette heverni az ágyon és beszélgetni a vizsgáiról, vagy a vendégekkel kapcsolatos egy-két érdekes tapasztalatáról. Egyszerűen nem volt kedvem felkelni mellőle, és a végén ,amikor (mint később kiderült) jócskán túl voltunk már az egy órán még egy aktust kezdeményeztem, azonnal ráállt. Egy szóval sem éreztette velem az idő múlását.
Elszámolás
A pesti átlagnak megfelelő mértékű ajándékot helyeztem el távozásom előtt az asztalon. Bia meg se nézte (remélem nem számoltam el magam az élmények hatása alatt :)).

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Számomra mindenképp felejthetetlen volt ez az együttlét! Aki csak a hajráncigálós, nyálcsorgatós kényszer-franciára esküszik, az nem jó helyen kopogtat nála, de aki egy bomba alakú, intelligens lánnyal kíván igazi szeretkezést, az ne hagyja ki az esélyt Bia megismerésére.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBia legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-09-12) : Nagyon élveztem ahogy a szájával kényesztetett,azt kívántam ez soha ne legyen vége. Néha felhúztam magamhoz egy csókra aztán Mia folytatta az isteni franciát. Éreztem hogy szívesen csinálja ,mondtam is neki hogy hiszen te ezt élvezed. Mondta huncutul hogy igen . Megkértem forduljon oldalra hadd simizzem a csoda popsiját és fantasztikus testét.

(2019-07-01) : megfogja a KisHavert, kacéran felnéz rám, majd nyelvével és szájával veszi birtokba... Isteni a nyelvjátéka, pont megfelelő mennyiségű nyállal dolgozik és valahogy ajkaival és nyelvével folyamatosan ingerli a legérzékenyebb peremvidéket...

(2014-04-03) : Ezután kaptam tőle egy puha, finom franciát, és gumihúzás után változatos pozíciókban teszteltük a matracot. Biával minden pozíciónak megvolt a varázsa. Jó volt odasimulni formás testéhez, megragadni a csípőjét...Végül ő került felülre (érezhetően ez a kedvence) és néhány csípőmozdulattal ki is végzett.

felejthetetlen: 9db
(2020-11-30) : Közben kacéran villognak felém nagy barna szemei és mosolyogva nézi amint alig tudom türtőztetni magam… Hiába hosszú ideje nem volt ebben részem, és a KisHaver nagyon kiéhezett már… Strandtáskájából előkerül az elmaradhatatlan védelmi eszköz, amit finoman felhelyez, majd mintegy rutinból körbenéz, hogy nem néz e minket valaki. Hála istennek nem, így fürdőruha alsóját és a fehér kis strandruhájában ölembe és a KisHaverbe ül...

(2019-01-01) : Bia mellé bújok és Ő gyengéden átkarol... Forró csókokat váltunk, a KisHaver egyre inkább emlegeti a törülközőt, amikor is megszólal a telefonom... A titkárnőm kétségbeesve keres, miszerint féltucatnyi ember vár rám egy videokonferencián...

(2016-03-20) : Ezek után ő vett kezelésbe engem, finom kis cuppogós franciájával, amit nagyon élveztem, és ki is használtam jó sokáig, olyan finoman csinálta. A nyelvét nagyon ügyesen használva, néha egész mélyre ereszkedve kényeztetett,

nagyon jó: 15db
(2018-07-31) : Nyelvével és ajkaival ingerli és már érzem, ahogy áramlik a vér a megfelelő helyre... Kicsit segít a kezével, csak pont annyira amennyire muszáj a fáradtságom miatt, de pont fantasztikus.

(2017-11-27) : Majd váltunk, Bia fölémkerekedik, félguggolásban magába illeszti a felfelé álló kishavert, majd rámborulva, mozog és csókol. Stabilizálandó ajakait az enyéimen,

(2017-04-24) : se szó se beszéd elém térdel. Kibontja nadrágomat, es boxeralsóm nyílásán át finoman kiemeli a meglepett kishavert. Kacéran rám néz hatalmas barna szemeivel majd ajkaival simogatni kezdi ébredező kis barátunkat.

: 28db
(2016-10-27) : Bia finoman a szájába veszi és szopogatni kezdi. Lehúzza a bőrt és makkom alját nyalogatja csókolja, amitől majdnem elmegyek és kérem, hogy inkább gumi és üljön bele.

(2016-10-02) : Addigra "beletörődtem" sorsomba, és átadtam magam az élvezetnek. Bia egyre gyorsabb ütemben dolgozott rajtam, hol mélyebben, hol csak a hegyét kényeztetve...

(2016-07-24) : Majd felguggolt es az agy fejreszebe kapaszkodva lovagolt meg, láttatva gyonyoru testet, ami kisvártatva meghozta eredményét es hatalmasat élveztem... 1:1...