9
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
55
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Klaudia szexpartner

szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-22 13:38:51

clan
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia reagálása

Clan drágaságom:):):igen rég voltál nálam,nagyon örülök,hogy mindig vissza találsz hozzám:):):)köszönök mindent,remélem még találkozunk!!csókollak!!:)

beszámoló

Egyeztetés
SMS kommunikáció:
5
Bár már nagyon régen voltam nála, törzsvendégként elég volt egy sms és párpercen belüljött a válasz. Egyébként érdemes kitartóan keresni, mert ő kezeli a telefont egyedül
Megközelítés
Mivel a belváros kellős közepén van, és a térség mostanában úgy néz ki mint Bejrút a 70-es években a felújítások miatt, így a tömegközlekedés highly recomended
Helyszín
Egyszobás kis kéjlak, hangulatosan berendezve, tükör fotel nem csak önmagáért van :-). Mivel folyosói rácson is át kell jutni, így a fogadás csak konszolidált öltözetben lehetséges :-(
Klaudia külseje
Bombázó MILF, tökéletes, feszes testtel. Én nem vagyok nagy tetkó hívő, de rajta jól állnak nagyon

Action
Már van egy fajta forgatókönyvünk, legalább is az előjátékra. Zuhany után én a széken ülve, egy kávéval és cigivel várom őt míg felveszi a játszó ruháját. Most egy fantasztikus fekete csipke bodyval és neccharisnyával lepett meg. Annyira dekoratív volt benne, hogy ottlétem alatt nem is vette le, csak a fontos részeket tettük elérhetővé, félre- és lehúzással.
Tehát belépte után elém térdelve élesztette fel a látványtól nem is annyira alvó őrmestert. Franciája nagyon finom, lágy, mély, a golyókat sem hanyagoló.
Egy idő után javasoltam a cserét. Puncija finom, jól reagál a nyelv-ujj kombóra, élvezi a popsinyalást is. A felvezetés után szinte minden pózt kipróbáltunk, misszi, lovaglás, kutya (ágyon,fotelben, tükör előtt állva..). A végén az örökösök hasán landoltak a bodyt mosásra ítélve ezzel.
Elszámolás
Törzsvendégként a végén.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Korrekt...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-09-29) : Tehát belépte után elém térdelve élesztette fel a látványtól nem is annyira alvó szerszámom. Szégyen ide vagy oda ,már a látványtól a kisugárzásától vigyázzba vágja magát szerszámom:) teljesen önálló életet él.Klaudiánál hiába a forgatókönyv ,hogy majd ezt így fogom meg úgy fogom csinálni ha végre újra élvezhetem társaságát :

(2021-09-16) : A nagy sóhajtozás után Klaudia úgy döntött, hogy elégtétel vesz, és most rajtam a sor. Uraim, a látvány sem semmi (hajkoronáját már az elején összecsipeszelte), az érzés azonban frenetikus, cuppogós, szembenézős, stb. - tudjátok. Csak egy kis ideig bírtam tétlenül, számra kértem, s 69-ben folytattuk, majd egy idő után melegebb helyre kéredzkedtem

(2021-09-03) : Kis tisztogatás, folyadékpótlás és tisztálkodás után összebújós dumcsi. Egyre jobban simogattuk egymást, majd egyszer csak a lábát keresztbe átvetve rajtam érzéki csókokból indítva kezdett franciásan kényeztetni majd én őt. Hamarosan jöhetett a gumi rám, Klaudia meg a hátára :) Missziben finoman hatoltam belé, nem is váltottunk pozitúrát,

felejthetetlen: 13db
(2021-10-09) : Persze gondoltam,hogy a kukackámmal szeretne játszani mikor elém guggolt. Egy fenomenális francia lecke kezdődött. Ahogy az le van írva. Csak a hegye ingerlése majd csaknem tövig eltüntetve, gyorsan lassan. Majd megint csak a nyelvével a makk nyalása. És közben a szemkontaktus. Még most is beleborzongok. Kezét szinte nem is használja.

(2021-07-27) : Mielőtt túl jó lett volna nekem, megálljt kértem és én tértem rá fantasztikus teste végigcsókolására, a világbajnok (bocs, jelen időszakban olimpiai bajnok) cicik különös figyelmet kapván, de csak megérkeztem a finom, puha, illatos puncihoz, amit nyelvemmel addig kényeztettem, míg sikerült Klaut elröppentenem.

(2021-07-06) : Kis pihegés és lenyugvás után ő jött. Most ő haladt végig a testemen fokozatosan délre haladva és a szerszámomhoz érve lágyan a szájába is vett. Nehéz pontosan visszaadni, hogy hogyan, meddig és mennyire csinálta, csak élveztem a fantasztikus franciatudásának bemutatóját. Kb. egyszerre gondoltunk a gumira, amit megint szájjal helyzett fel. Imádom, hogy nem kérdezi, hogy hogyan csináljuk, hanem csak csináljuk :)

nagyon jó: 10db
(2021-08-26) : Ő sem tétlenkedett, tanítani való nyelvmunkája miatt egyre jobban éreztem magam. Változó intenzitással izgatott. Hol szinte tövig eltüntem a szájában, hol csak a hegyét nyalta. Persze a golyókat sem hagyta nyugodni, azzal is foglalkozott. Sokáig élvezkedtem volna de inkább gumit kértem mert már szerettem volna a puncikája szorítását érezni.

(2021-08-06) : Innen teljesen átvette az irányítást. Hanyatt fektetett és a meredezö kukackámat vette kezelésbe nem kis hatékonysággal. Nagyon finoman incselkedett vele. Nyelve hegyével lassan körbe járt rajta majd szinte teljesen eltüntem csodás ajkai közt. Isteni érzés. Tanitani kellene a technikáját. Váltott tempóban csinálta egy jó darabig míg közben a golyokkal is foglakozott.

(2021-05-04) : Kis pihenés után a hátamra dönt és bizony szájára vesz! Leginkább a nemesebbik testrészemet, és az igencsak alapos és élvezetes francialeckét kap. Majd gumiért kiálltok, amit szájjal ügyesen felhelyez, majd csüccs és már ül is a lovon szemből. Szerencsére nem csak ül, hanem szépen meglovagol. Kezdetben a karcsú derekába kapaszkodok, majd szépen egyre lejjebb és közelebb ereszkedik és először az imádott cickók kerülnek a számba

: 8db
(2021-09-17) : Mikor átöltözött,szexi fehérneműbe ismét le esett az állam olyan gyönyörű volt,egy igazi bombázó állt előttem.Egyből magamhoz húztam csókokkal borítottam el ahol csak értem.Ez jó hatással volt Klaudiára mert szépen elém térdelt és máris elkezdett kényeztetni.Kaptam egy mély torkos bő nyálas franciát,ami annyira jólesett hogy nagyon vissza kellett fognom magam ne így legyen végem.F

(2021-06-29) : Előszőr a szájával játszott megfelelő keménységű kukackámmal, hol szinte teljesen eltüntettve hol csak a hegyét érintve izgatott! Isteni! Mikor érezte,hogy lassan végem, a gumit szájával huzta kukacomra., és rögtön lovagolni kezdett felém forbulva, én pedig a szép és kívánatos cicikbe kapaszkodtam. Utána kértem a kutyus pózt, amikor is eszméletlen látvány tárul az ember elé: szép formás feszes popsi.

(2021-06-03) : Vendéglátóm indult dél felé amit kukackám értékelt mert mire odaért kőkeményen várta azt a csodát, amit Klaudia a szájával és egy kicsit (de tényleg kicsit) a kezével csinált, hol gyorsabban, hol lassabban, ütemesen amit a falon lévő tükörből is megcsodálhattam. Világbajnok ténykedés!