20
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Enikő erotikus masszázs

erotikus masszázs

Enikő-

VIP SZTÁR hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-21 12:01:43

szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-11-21

Egyeztetés
Elérhető:
3
Egyeztetés gyorsan ment, már kb. fél óra múlva tudott fogadni. A forgalom miatt pár percet késtem , ezt nem nem jelentett problémát.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
Kocsival egyszerű, BKV-t nem tudom.
A Marina Part elég egyértelmű, nem kell sokat keresgélni.
Helyszín
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Új építésű ingatlan, nagyon ízlésesen kialakítva, mindenfele hangulatgyertyák. A tett helyszínén kétoldalt és a plafonon is tükör, de erről még később.
Enikő külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
3
Őszintén szólva nem figyeltem oda az adatlapon irt magasságára, ezért amint ajtót nyitott eléggé meglepődtem a magasságán. Egyébként nagyon helyes magas lány olyan kerek popsival, hogy mind csak azt néztem, és az előbb említett tükröket csak a hanyatt fordulásnál vettem észre.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
3
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
3
Erotika:
4
A belépéskor amint írtam elég ijedt (szerintem csak meglepődött) arcot vághattam mert a masszázs során többször cukkolt vele.
A masszázs teljesen rendbe volt, talptól indult felfele, elég alaposan. Szerintem vagy tanulta vagy a gyakorlat tette, de pont kellemes volt.
A csuszka egyetlen hiányossága, hogy nem én kentem be olajjal, de ez is rendbe.
Levezetés
A csuszka végén egyszer csak mintha lejjebb csúszott az eddigieknél és akkor vette kezdetét a francia óra. Ez a rész is teljesen rendbe volt.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
3
A Marina parton megszokott ajándék.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon -nagyon kellemes teremtés. Igéretet tettem , hogy hamarosan visszatérek, hogy a francia órát megismételhessük.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2020-08-18) : Elindul a farkam irányába, ajkai közé veszi először picit finoman, de már lódul is be, elkap rendesen. Egyre gyorsabban bólogat, kezével hol csak a tövét, majd veri rendesen. Elengedi, csak ajkával érint, kéz nélkül lassabban, le és fel siklik húsos ajka a farkamon, itt húzott fel végtelenségig és még tovább. Lassít, a szemembe néz, mélyebben eltűntet, újra belendül, annyira élvezem.

(2020-06-08) : Végig puszilgatta testem lefelé haladva, majd franciázásba kezdett. Nagyon finoman csinálja, a golyókat is kényezteti, szopogatja. Úgy forgolódott, hogy elértem a fenekét és punciját is cirógattam. A látvány az érzések miatt szinte azonnal elmentem, de próbáltam kiszabadulni heves franciázásából.

(2020-03-05) : A finomabb részeket az elejére tartogatta, kicsit nyalogatta, finoman rácuppant, lassan, szinte óvatosan szopta fel magát a szerelemcsüngőre, mintegy méretet vett róla, egészen addig, amíg ajkai a farkam tövét cirógatták.

felejthetetlen: 7db
(2021-10-12) : Egy olyan francia bemelegítést kaptam, amit azt kell mondjam még soha életemben eddig...:) olyan beleéléssel, néha teljesen eltüntetve a velem egykorút, hol keményen, hol lágyan, aztán megint keményen, néha a kezemet a fejére téve szinte kérve, hogy húzzam a fejét az ezredesere.

(2019-10-24) : Játszik vele picit, ajkai közé vesz, nem kímél, nem is azt akarom, tekintete az enyémbe fúródik. Csodásan csinálja, falja, habzsolja, a kezét épp kellően használja.

(2018-06-11) : Egy pont után feje mellé álltam ő pedig nekiállt szopni a farkam, közben kezem puncijára tette, és követelte hogy vele is foglalkozzam. Ezt a tatamin folytattuk, ahol bemutatta francia tudását .

nagyon jó: 9db
(2020-07-25) : izgulva mentem előszór Enikőhöz azon a kora nyári délutánon (pedig nem vagyok az a fajta:) :)))) valahol éreztem, hogy itt ma valami történni fog valami különleges.. és történt is:))

(2018-08-26) : Utána elvesztettem a fonalat és csak bevillanó képek maradtak ahogy a missiben felülről a szemedbe nézek, ahogy 69-ezésnél a forró nedves puncidba fúrom a nyelvemet

(2018-04-27) : Enikő domináns stílusa ezen azonban ott és akkor nagyon nem segített. Nem tudom, "titkos jótevőm" ágyazása alapján gondolt-e olyan vasmacsó férfiállatnak, aki két szó után falhoz állítja és nyársra húzza,

: 69db
(2021-01-22) : Ahogy simítottam ő hanyatt elterült és teljesen átadta magát nekem. Őrjítő érzés volt, hogy itt van ez a Bomba nő és én rövid időn belül beléhatolhatok. A nyakánál kezdve elkezdtem csókolni közben éreztem a haja izgató illatát, ami hívogatott, hogy beletúrjak. A haját túrtam közben a nyakát csókoltam ő szolid sóhajokkal élvezte. Aztán lejjebb és lejjebb csókoltam. Finom mézes csupor a számba,

(2020-07-16) : Nagyon korrekt és rugalmas!

(2017-12-08) : Szobába betérve kaptam egy teljes testes masszázst ami egy teljesen összeszedet rendezett félig erős masszir volt! Közben nagyon kellemesen el lehetett velle beszélgetni elég sokmindenről