9
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
55
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
Jázmin szexpartner

szexpartner

Jázmin-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-20 18:26:41

anyucikedvenc
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-20

Egyeztetés
Második hívásra sikerült elérnem. Minden információt elmond a telefonban.
Megközelítés
Könnyen megközelíthető, és jó parkolási lehetőség is van.
Helyszín
A lakásra tiszta és kulturált, teljesen rendben van.
Jázmin külseje
Hát mit is mondhatnék. Kerek, nagy cickók; kerek, feszes, azaz isteni fenék. Arca nem az kislányos, de nem volt probléma. Nálam a külseje 5-ös!!

Action
Gyönyörű szexi ruciban várt már ekkor lázba hozott. Üdítővel kínált és megbeszéltük a részleteket majd fürdés. Zuhiból visszaérve az ágyon várt és bele is csaptunk a lecsóba. Nagyon finom a csókja, NF, majd kértem is a védőruhát, és misszionáriusba kezdtük, majd hátamra feküdtem és beleült. Hát az egyik kedvenc pózom, amit művelt valami csodálatos, heves, jól mozog nem is kellett sok és mennybe mentem. Szünetben masszázst kaptam és közben beszélgettünk. Majd újra kényeztetni kezdett, újabb vegyi ruha és most hátulról kezdtük, hát ahogy leírtam a külsejénél, hogy milyen a feneke valami csodás látvány az a kerek fenekét markolászni és közben erősen döngetni. Nyögdécselt de nem tudom hogy megjátszás, vagy tényleg élvezte, de engem nem nagyon érdekelt abban a pillanatba! Kipróbáltunk még 1-2 pózt, és megint csak a mennyben éreztem magam. Mondta hogy nyugodtan fújjam ki magam majd felöltöztem és elszámoltunk.
Elszámolás
Amit a telefonban megbeszéltünk az maradt a helyszínen is. Korrekt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nálam csak az arca volt kicsit mű de a teste és kedvessége és az ágyban való aktivitása kárpótolt bőségesen.
Így az összkép nálam 10/10!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2015-10-31 06:59:03
Ez sem éri el még az átlagos szintet se.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

(2020-05-24) : Szeretem amikor pihenés gyanánt simogatva hozzám ér, jó és üdítő vele beszélgetni, és nagyon jó és feledhetetlen vele szeretkezni. Lehet, hogy most sokan fanyalognak, hogy nincs - csattogás, pörgetés, meg miegymás  -  itt jelentem nem volt más, csak két ember hálószoba titka! Igen, lehet önző vagyok, de ezek az órák a Jázminé és az enyém.

felejthetetlen: 45db
(2021-08-20) : Az ágyra térdelve végigcsókolgatta a testemet, sok időt töltve a futás miatt kidörzsölődött mellbimbóim kényeztetésével, ami nagyon jól esett. Aztán rögtön be is kapta a fütyimet, ami Jázmin külseje miatt már félig harckész állapotban volt egyébként is. Jázmin szájában aztán másodpercek alatt teljesen harckész lettem, és Jázmin úgy szopott, hogy annyira remegett a lábam, hogy le kellett feküdnöm.

(2020-10-04) : Bementünk a szobába pár szóban megbeszéltük mit szeretnék, elmeséltem neki is a keresős sztorit aztán irány a zuhany. Vissza érve az ágyon ült elé álltam ledobtam a törölközőt és egyből a szájába adtam.

(2020-10-03) : A furdo utan egy fantasztikus francia vette kezdetet, amit mar elottem annyian leirtak, hogy csak ismetelni tudnam mennyire szuper. Majd megkertem, hogy huzzunk gumit meg mielott tul koran vege lenne a tortenetnek a fantasztikus latvany miatt. Jazmin ennek azonnal eleget tett, es a kovetkezo pillanatban mar lovagolt is rajtam.

nagyon jó: 66db
(2021-01-15) : Aztán kértem gumit és, hogy üljön bele lovagolt egy kicsit majd hátulról szerettem volna megnézni a méltán híres kerek popsiját. Így elvoltunk egy kicsit de lassan szerettem volna a végére érni és vissza térni a nagyon kellemes szájába egy kicsit hanyatt fekve újra szívta magába a farkam ütemesen nyomtam rá a fejét majd hanyatt fektettem és én négykézláb felé térdelve kezdtem el a saját tempómban dugni a száját

(2020-10-29) : Előbb a farmer, majd a póló, aztán a cicifix is lekerült Jázminról, meg-megszakítva a fantasztikus orális kényeztetésemet. Kicsit nyalogattam a cickókat, mikor kiszabadultak, de annyira jó dolgom volt az ajkai között, hogy hagytam kibontakozni.

(2019-01-02) : Jázmin pedig hamar elkapta a farkamat, először csak a makkomat kapta be, párszor megforgatta körülötte a nyelvét majd egyszer csak hopp, megindult a szája és meg sem állt a farkam tövéig.

: 159db
(2021-08-14) : Nyalogatta a zacskómat, a golyókat is. Feltérdeltem én is az ágyra, aztán le is ültem, majd le is feküdtem, majd megint felültem. Próbáltam variálni, nehogy túl hamar elélvezzek, húzni akartam, amíg csak bírom. Koncentrálni kellett, mert nagyon jó a technika, 2 perc után is el tudtam volna menni. Fantasztikus érzés volt és a látvány is lenyűgöző,

(2020-12-30) : Hát nem fogok tudni 3 oldalas novellát írni, de még csak egyperceset se. Amint beléptem már a szoba közepéből szívta a farkam a szájába, olyan kóruskísérettel amit a kortárs művészek...

(2020-12-18) : Fürdés után, már négykézlábra ereszkedve várt a francia ágyon. Azt várta hogy, mikor dobom le magamrol a törülközőt. Székre le tettem, szeme felcsillantak majd elmkezte a hasam, mellem,...