6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
Lotti szexpartner

szexpartner

Lotti-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-15 16:39:15

SzikalSzilárd
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lotti reagálása

Drága:)))
Örülök,hogy itt voltál megint nálam:)))
Remélem még sok fincsi randink lesz :))

És csak úgy megjegyzem nincs 3 gyerekem :))
De ha lenne 3 gyerekem az sem tartozna ugyi senkire ,)
csók :*
Lotti:))))))))

Lotti beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-15

Egyeztetés
Telefonon hívtam. Ezúttal csak sokadikra vette fel... ...a kolléganője, aki szentül állította, hogy Ő Lotti...
Én meg tudom hogy nem, hiszen voltam már nála, beszéltem vele, ismerem a hangját :)
Megközelítés
Autóval mentem, 5 perc volt mire találtam parkolót, de így sem késtem el.
Helyszín
Már új helyen -rendel-. A régi helyen azt mondta a -kolléganője-, hogy egy -egészen más minőségű- lakásba került. Én nem láttam nagy különbséget. Egyszerű, régi, de tiszta lakás. Célnak megfelel.
A fürdőben nincs wc... csak külön.
Úgyhogy be kell vallanom... Á, inkább mégse osztom meg.
Lotti külseje
Itt ugyebár nem volt nagy meglepetés. Talán attól eltekintve hogy a frizurája megváltozott, így az arca is egész más lett. Sokkal sportosabb, trendibb, vagányabb. Ha egy lány 3 gyerek után ilyen vékony és stria mentes, akkor azt hiszem egy szava sem lehet.

Action
Természetesen emlékezett rám, ahogy az elvárásaimra. Nem is nagyon kellett emlékeztetni rá.
Sokat gondolkodtam fiatalabb koromban azon, hogy milyen is egy jó szex, milyen is egy jó nő?! Régen kizárólag a külsőségeknek tulajdonítottam előnyt, ma azonban már tudom, hogy mindig a -nagyon jó közepes - vagyis nem tökéletes - külsejű és odaadó lányok felé érdemes orientálódni. Egy ilyen lány - ahogy Lotti is - figyel rád, megteszi amit kérsz, veled foglalkozik és hálás minden apróságért.
Lotti tökéletesen kiszolgált most is és teret engedett kissé talán rendhagyó szexuális szokásaimnak, felvette annak ritmusát, eltűrte annak egyéni vonásait. Bevallom, erre viszonylag ritka hogy valaki alkalmasnak bizonyul.
Elszámolás
Elégedetten adtam. Teljesen korrekt.
Néhány lánytól agyfrászt kapok mikor ilyeneket áll neki felsorolni. Mindig mondom: Ok, akkor csinálok egy excel táblát és majd berajzolom amit akarok.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A szokásos nagy reményekkel érkeztem, semmiben nem csalódtam és elégedetten távoztam. Mondanám hogy mindenkinek ajánlom, de őszinte leszek: Örülnék ha az én privát barátnőm lehetne. Kérek mindenkit, hogy vigyázzon rá és ne vegye el ezt a pozitív hozzá állását -munkához-.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2017-11-13) : Hanyatt vágódtam és jobbról közelítős,ismerkedős franciskát javasoltam.Bele is ment és már a szájában is volt vezérem.Cuppogtatta szopta nyalta,közben popsi punci kombóval játszottam.

(2016-07-14) : Pillanatok alatt keményre szopta és utána következett amiért érkeztem: nyelves popsi izgatás. Ilyet én még életemben nem éltem át. Ez az volt a javából. Olyat kaptam, hogy csak na...

felejthetetlen: 28db
(2021-02-04) : Gyorsan összegabalyodtunk. Én kértem a popsi nyalást, amit nagyon élvez, akár csak én. Egy kis 69 is bele ért, fincsi volt a punciját nyalni. Gumi fel és hátulról végzet ki. Tisztogatás majd masszázs részemre, kis dumcsi. Mikor akció készen álltam, megint kértem a popsi nyalást, háton fekve, lábamat megemelve nyalt ki rendesen, közben a farkamat vertem kézzel. Nagyot élveztem magamra.

(2020-06-05) : Ezért kértem fordítsunk szerepet, én kezdtem nyalni a nuniját. Fincsi volt, élvezte, de nem ment el. Ezután gumi húzás, majd szemből döfködtem. Tetszett neki, de nem élvezett el. Sajnos én pár perc után a gumiba lőttem egy anyagot. Ezt követően kis pihi, masszázs nekem. Pár perc pihenő után kértem a popsi nyalást megint. Most hátulról kezdett neki. Széthúzta a farpofáimat, s úgy nyalt rendesen, közben a farkamat húzogatta.

(2020-01-19) : Ezután újra csak ő kényeztetett engem és ekkor megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan átélésselés annyira jól csinált hogy még a fülem is ketté állt.

nagyon jó: 62db
(2021-06-21) : Ezt követően hanyatt feküdtem, és Lotti kezdett kényeztetni. Puszilgatott, nyalta a nyakam, mellbimbóim szinte mindenem jól körbejárva csókolgatva, nyalogatva, csak eljutott a farkamhoz. Fantasztikus a franciája. Nagyon finoman lágyan, nem sietve kényeztetett, közben a golyókat és környékét is kezelésbe vette.

(2021-03-08) : Egy picit kényeztettem is a lába között, de sejtettem, hogy így nem jutok messzire, időm sem volt sok, hát hamarosan szájába vett. Így sem maradtunk sokáig, hanyatt dobtam magam, felháztam a lábaimat és azonnal nekilátott a fenekem kinyalásának. Bár régebben már volt ilyenben részem, de most ez százszor jobb volt, mint amire számítottam

(2021-01-29) : Most az én kérésemre fordultunk a rendes egyhíján 70-be ő felül én pedig alul így legalább már hozzáfért rendesen a barátomhoz is én is jobban hozzá fértem popsijához rendesen kinyalakodhattam magam hol a punci hol pedig popsi nagyon finom volt mindkettőt nyalni. De itt már éreztük mindketten, hogy baj lesz ha nem öltöztetjük fel barátomat bohócruhába. Gyors öltöztetés és

: 112db
(2021-07-22) : Igyekezett odafigyelni rám, és ráérzett a kedvenceimre, a popóizgatást is kipróbáltuk, amúgy kicsit furcsa volt előre, de élvezetes volt. Kaptam egy kellemes sima franciát, ami után 69-be mentünk át, ahol nem is bírtam sokáig, sajnos hamar vége lett. :) Egy kellemes masszázs után újra folytattuk, francia után misszionáriusban folytattuk, majd hátulról fejeztük be.

(2021-03-11) : Lotti pedig nekiállt a farkamat kényeztetni, kézzel/kéznélkül szájjal, minden variációban, majdnem 69-be fordulva, hogy kézzel mindenütt finoman simogathassam, aztán közben rákérdezett hogy a golyók mehetnek-e, én meg mondtam neki hogy naná :)Egy pár percig hagytam hogy megmutathassa a tudását,

(2021-02-22) : Ezután javasolta, hogy folytassuk 69-be, mert ő is szeretne érvényesülni. Gyorsan megfordult, a lábát átemelte a fejem felett, és így folytattuk a nyalakodást, itt már az ő hangja is kezdett megjönni. Ezután lejjebb csúszott, a combjaim közé. Megfogta a farkam, a szájába vette, és elkezdte kényeztetni. A fellációja kiváló,lágy és kellemes, nem feledkezik meg a környékről sem. Lejjebb ment, először a gátat izgatta, utána széthúzta a farpofám, és belekezdett a popóizgatásba.

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.