55
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Bunny 24 szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-12 19:42:28

Gumikacsa-
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Drága kekszikee!
Köszönöm a beszikét,és a rengeteg kedves szót!:)
Nagyon ÖRÜLÖK,hogy megismerhettelek!
Hatalmas puszim küldöm!:*

Bunny 24 beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-12

Egyeztetés
Itt az oldalon levelezünk egy szombati napon... Mai napra kértem idő pontot e-mailbe, jött is a válasz hogy oké... Hétfőn még egy e-mailt küldtem, hogy nem-e jött közbe valami szerencsémre semmi + még Online is bejelentkeztem, biztos ami biztos.
Megközelítés
Egyszerű a tömegközlekedőknek is, 4-6 mellet található a ház megállótól 2 perc séta... Én kocsival közelítettem meg, GPS pont a ház előtt rak le. A parkolás nem egyszerű, de nem lehetetlen két kanyart tettem a ház körül, és már volt is helyem a parkolás fizetős.
Helyszín
Egy új építésű lakó ház, tiszta körülmények, diszkrét bejutás van, lift, de szerencsére nem kell sokat felfelé menni, ezért a lépcsőt választottam... Ház nagyon rendbe van, fürdő tökéletesen megfelel a célnak. Szájvíz, fogkefe fogkrém, eldobható műanyag pohár... A szoba is tökéletes, hatalmas francia ágy, nem az a fajta, ami éppen készül szétesni, hangulat világítás és egy ventiláltok (erre majd később rá térek).
Bunny 24 külseje
Erre nincsen szó, tökéletes mindenhol. Gyönyörű arc, szép cicik, tökéletes popsi...Olvastam más beszámolókban, hogy fogyni akar. Most szeretném kérni Nyuszi, hogy ne tedd, így vagy tökéletes.

Action
Megérkezésemkor már az ajtóban várt. Ajtó becsukása után 2 puszival üdvözölt, cipő ledob, irány a szoba. Nem egyedül dolgozik, de ez nem is titok, a diszkréció maximális... A szobába textil ledobása után kaptam egy törülközőt, go a fürdő. Gyors fürdőlátogatás után a tettek mezeire léptünk... Bunny felállt az ágyra, mondván így egy szintbe vagyunk, és elkezdett csókolni. Az a tipikus szájharapós csók volt, én eközben elkezdtem simogatni a popsiját és a gyönyörű melleit... Ezt követően elkezdett franciával, kényeztetni miközben én álltam, ő meg az ágyon térdepelt. Nem sokára az ágyra parancsolt, és már fekvő helyzetben élvezhettem a mélytorkos franciát. Így is lett vége az első menetnek, utódok a szájacskába landoltak... Tisztálkodás után kaptam egy fantasztikus masszázst, és egy rövid beszélgetés következett. Értelmes lányról van szó, el lehet vele beszélgetni férfias témáról is... Beszélgetés közben bevallotta, hogy van egy rossz tulajdonsága, hogy szeret sokat beszélni (ami abszolút nem igaz). De mondta hogy van rá megoldás, és már kaptam is a következő francia órát :-) Ezt követte Nyuszi, háttal az ágy szélére mászott, azt mondta hogy álljak elé és így folytatódott a francia. Azt az utasítást kaptam, hogy én irányítok. Fantasztikus érzés volt, én is próbáltam vissza adni a sokk jóból. Így elkezdtem a punci felfedezését, elsőnek csak egy újjal akartam kényeztetni. De Nyuszi engedély adott a több új használatára. Halk nyögésekkel jelezte, hogy neki is jó örültem, hogy egy kicsit, én is vissza tudtam adni... Munkavédelmi ruha húzás után hátamra fektetett, és fordított állásban meglovagolt, de úgy, mint még senki más. A tökéletes francia, és még tökéletesebb lovaglás után nem is bírtam magamat kontrollálni, így lett vége a 2 menetnek...Levegő kapkodás után (Erre van ott a ventilátor, mert hiába volt kint 8-10 fok a szobában izzót a levegő). Tisztálkodás után relaxálás következett...Menet végén Nyuszi mondta hogy a puncija meg kapta ami neki jár, most jön a popsi OMG mondtam magamba :-) Elkezdődött a 3-madik menet, Nyuszi kedvenc pózában. Egyik láb a magasban, féloldalasan hatoltam Nyusziba. Közbe fenekelés simogatás, fantasztikus volt. Egy idő után át mentünk a hagyományos misszionárius pózba. Lábak szét, szinte fekve nyomott egy spárgát, így felkínálva magát nekem fantasztikus látvány volt. Egy kézzel kitámasztotta magát, itt gondoltam hogy nem lesz egy gyengéd menet, nem is volta az :D Ezt a póz követte a dogi, ami már a popsiba ment. Itt sem kellet félteni Nyuszit, egykézel kitámasztotta magát, és úgy tolta magát belém. Na nekem sem kellet több, meg fogtam két kézzel a csípőjét, és úgy toltam magamat Nyusziba. (Nyuszi leírta az adatlapján hogy szereti a hevesebb dolgokat, de ezt nem kell összekeverni a durvasággal.) Így lett vége a 3-dig menetnek... Tisztálkodás után egy kis beszélgetés, öltözés szobából kijövet még kaptam egy kis ajándékot az ajtóban egy búcsú csók azt go Home :-(
Elszámolás
Nem került szóba az elején, csak a végén...
Ezért a fantasztikus élményért Nevetséges az ajándék mértéke.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy párszol leírtam a beszámolóban a Fantasztikus szót, ez nem véletlen...
Remélem hogy még lesz szerencsém ehhez a Fantasztikus lányhoz Köszönőm még 1x

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBunny 24 legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2021-07-13) : Négykézlábra ereszkedett, és azonnal bekapta a már kemény farkamat. Egyből tövig vette, éreztem a torka szoritását,hagytam egy kicsit még kibontakozni Bunnyt, de a harmadik torokra engedése után már rátettem a fejére a kezemet, és jól ráhúztam a kemény farkamra. Ezt megismételtük jó sokszor, amikor Bunny a hátára feküdt és lelógatta a fejét az ágyról

(2021-06-12) : Ezt követően, sajna puhulni kezdtem, Nyuszi a gumit leszedve egyből szopni kezdett, pici idő múlva 69-ben folytattuk. Egyre keményebb lettem tökéletes franciát kapva. Megkérdeztem, hogy popsijába ujjal behatolhatnék- e? Még ez is kimaradt randijaink során, -igent felelt rá. Finoman egy ujjamat csúsztattam be, és közben punciját is nyaltam. Bunny hangja egyre jobban kezdett megváltozni, egyre hangosabb lett, és el is élvezett szerintem.

(2021-05-07) : Éreztem, hogy farkam jól reagál ezekre a finom, szenvedélyesen erotikus hatásokra, egyre keményebb lett. Bunny most elém térdelt és farkamat a mellei közé helyezve izgató "fogságba" helyezte melleit két kezével összeszorítva, majd melleit üzemesen le-fel mozgatva dörzsölte farkamat mellei bársonyos bőrével. Ezután arra kért édes hangján, hogy üljek a franciaágy szélére,

felejthetetlen: 82db
(2021-08-20) : Végül valahogy az ágyra kerültem, háttal lefelé amikor Bunny már nyúlt is a gumiért, de volt annyi lélekjelenlétem, hogy kértem még egy plusz kört. Ez abból állt, hogy Nyuszi feküdt hanyatt én pedig loptam pár csókot majd, a nyelven végére vettem a melleit és végül eljutottam a combjai közé. Mint kiderül a body pántja szétkapcsolható, így Bunny egy mozdulattal felfedte előttem a punciját. Éltem is a lehetőséggel és a nyelvet és az ujjaimat is bevetve kezdtem kényeztetni. Úgy tűnt tetszik neki. Idővel felültem és a répámat előre szegezve a feje elé ültem.

(2021-08-11) : De ez a nosztalgikus érzés sem tartott sokáig, mivel Bunny ismerkedős típus, szeretne mindenkit, de tényleg mindenkit megismerni, senkit sem kihagyva. Gyorsan térdre huppant, és kézbe, majd szájba vette az Ezredest. Elég vadul kezdett bele, ami nekem meghozta az örületet. Egyre hevesebben ügyeskedett, kérte hogy kézzel is "segítsem" a fejét, aminek a vége az lett hogy gyakorlatilag ráhúztam Bunnyt az Ezredesre.

(2021-04-06) : Leültetett a kanapéra, elém térdelt, és kérte, hogy maszatoljam össze az arcát. Jólnevelt gyerek lévén eleget tettem a kérésnek. Eszméletvesztés.... Valahol ott tértem magamhoz, hogy masziroza a hátam. Jót dumáltunk, imádok dumálni Vele, nagyon értelmes csaj, és mint kiderült az érdeklödési körünk is hasonló(lucskos káposzta)🤣🤣🤣

nagyon jó: 64db
(2021-02-05) : Az enyém a feneke irányába, az övé a péniszem felé. Mindketten egy darabig markolásztuk és simogattuk azt, amit találtunk majd Nyuszi szép lassan négykézlábra ereszkedett és keze helyett a szájával kezdte „markolászni” a péniszem. A szája nagyobb mint a marka, mivel ha a kezével nem is, de a szájával teljesen eltüntette a péniszem.

(2021-02-04) : Élveztem, élvezte. Ezután ledobta négykézlábra magát és bevette a farkamat a szájába, így dolgozott rövid ideig, hanyatt feküdt és torkon tolhattam, majd mellbe, aztán torkon. Közben mondta, hogy két ujjas jelentkezést végezhetek puncijában, melynek azonnal nekiláttam. Tehát torkontolás és ujjazás. Brutális!!!!! Visszaereszkedett négykézlábra és hol kézzel, hol anélkül szopott. Közben csapkodtam popsiját és ujjaztam felváltva

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

: 377db
(2021-10-12) : Amint a fürdőből kijöttem, az ágyon állva fogadott, és a csodálatos melleit a számba adta. Hú, ez valami fantasztikus volt. Utána francia következett, amit nagyon lelkesen és ügyesen csinált. Ezt követően többféle pózban szeretkeztünk, mind nagyon kellemes volt.

(2021-10-05) : Először csak finoman csinálta majd tövig eltüntette a répám a szájában. Szerencsére a melleit szabaddá tette és elérhettem őket a kezemmel. Majd felmásztunk az ágyra, ahol én hanyatt vágtam magam, Nyuszi pedig mellém mászott négykézláb és folytatta az orális kényeztetést Úgy fordult, hogy a feneke és a puncija elérhető közelbe kerüljön. Éltem is a lehetőséggel, hol a combjai között átnyúlva a punciát kényeztettem az ujjammal,

(2021-07-14) : A fürdőből érkezve együtt mentünk a szobába. Kaptam egy pohár vizet frissítőnek. Aztán Bunny felállt az ágyra és heves csókcsatába kezdtünk. IGAZIBA, nem ilyen finomkodós maszatolás...