30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-17
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:45-tól hívható
Gitta szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Gitta-

Prémium hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-12 10:17:50

blabla2
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Gitta beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-12

Egyeztetés
elég egyszerűen ment. Felhívtam és egy óra múlva már fogadott is. Telefonban bizonytalankodtam hogy lehet-e hármas felállás azt mondta ott is eldönthetem. Az lett.
Megközelítés
Forgalmasabb budai főút. Aszem bkv is megy ott. könnyű rátalálni
Helyszín
Épp akkor költöztek be a lakásba. de nem volt rendetlenség. A célnak teljesen megfelel. Az ágy nem nyikorog ez fő szempont nálam. fürdő rendben
Gitta külseje
A barátnője nyitott ajtót. hirtelen meglepődtem hogy mi lesz. De aztán szembejött ki a szobából egy combfixben bugyiban Gitta. Hú jó kis nő. magas hosszú combú nekem bejött hogy lehet rajta mit fogni simizni csókolni. A barátnője egyszerűbb teremtés, de már rég akartam hármas felállást így mondtam Gitta kérdésére hogy vetkőzzön le ő is és jöhet mókázni.

Action
Fürdőből kijöttem Gitta bekísért a szobába és már nekem is esett. A barátnő később mikor bejött már Gitta előttem térdelt és mélyen a szájában voltam.
Barátnő lazán letérdelt és át vette a szerszámom és nagyon lazán természetes mozdulattal mélytorkozni kezdett. Gitta közben zacsit nyalt meg a környéket. Aztán váltottak. Valahogy az ágyon feküdtem mikor már jó ideje franciáztak. Az is jól nézett ki mikor két oldalról csókolva egymást nyalták fel a farkam. Aztán mondtam hogy gumit. Lazán kipróbáltunk egy két pózt Gittával meg a barátnővel is aszem gittában lett végem.
Egy kis simi simi meg masz, volt a pihenőben.
Egyszer csak megint egyik elkezdett franciázni a másik tunkolta a mellét a számba és máris jó volt mindenkinek, vagy csak nekem nem tudom.
Laza szeretkezés több pózban megint. A végét kicsit elhúztam a másodikban de nem nyafogtak lelkesen asszisztáltak ahhoz ahogy vertem rájuk.
Elszámolás
előre leszoktam tenni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jó érték arány. még külön is el kéne menni hozzájuk. de akár így együtt is. én jól éreztem magam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Gitta szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókGitta legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2015-12-04) : Csókokkal indítottunk, amit finom stílusban nagyon szexin művel, tetszett...aztán hosszú kölcsönös franciázgatás következett, először én ,aztán ő, aztán én,

felejthetetlen: 3db
(2018-08-21) : francia csomagra ugrottam be, amit szokás szerint nagy odaadással végzett a felénél megszaktottam és kértem hogy én is kényeztehessem,

(2015-06-25) : Végigpuszilgatott, és végigcirógatott a cicijeivel, majd kezelésbe vette az ezredest; finoman, érzékien csinálta. Miután jó volt, hagyott lenyugodni,

(2013-12-21) : Aztán valahogy elé keveredtem és ő térdelve, pucsítva üdvözölte a velem egykorút. Volt abban mélytorok, zacsinyalás, kényeztetés, simogatás, közben a gyönyörű popsi látványa felülről, hát önuralom kell hozzá, hogy ne ugorjon azonnal rá az emberfia.

nagyon jó: 14db
(2020-08-08) : Gitta az ágyon négykézláb ált és egyből tövig bekapott. Alexa hozzám simult majd a mellbimbómat kezdte a nyelvével izgatni. Aztán ő is leült az ágyra Gitta mellé és egyszerre franciáztak. Számomra a hármas egyik csúcsa ez amikor egyszerre két nő franciázik rajtam. Vagy a nyelvükkel kényeztettek vagy Gitta bekapott és Alexa a zacsit nyalta. Álltam elöttük, lenéztem rájuk és a mennyországban éreztem magam.

(2018-08-23) : Hosszasan elidőzött mindenhol simogat cirógat, majd rátért a fenekemre és gyakorlatilag mindenhol nyalogatott izgatott nyelvel, ezt reggelig el tudtam volna viselni.

(2017-01-02) : hanyatt fekszem, és rábízom maga Gittára, aki egy nagyon jó időnként mélytorkos franciával veszi el az energiámat majd az ágy mellé állok, mert az arcára-mellére szereték élvezni, nincs ellene kifogása

: 11db
(2021-09-09) : Zuhanyzóbol visszatérve az ágyon meztelenül várt, és rögtön ott négykézláb franciázni kezdett, nagyon szexin tud helyezkedni, hogy a csodálatos popsira jó rálátás legyen. Nekem sajnos így durrbele nem megy, ezért javasoltam, hogy inkább mindketten helyezkedjunk kényelembe az ágyon.

(2019-05-29) : Kicsit stresszes voltam aznap meg besokalttam az előtte levő napokon. Szóval azt hittem nekem nem jön össze, de köszönöm Gitta kitartását. Cicikkel is játszott közben. Életet lehet belém és elmentem a szájába.

(2018-06-15) : lekapta rólam a türcsit és elkezdett franciázni. A látvány itt nekem nagyon bejött, a derekán ahogy vonaglott nagyon jó volt belemarkolni finoman a fogódzkodókba,

lehetne jobb: 1db
(2014-03-26) : Minden kiváló volt, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy csak fél órát kaptam. Az azért sokat levont az összélményből. Addig viszont kiváló élmény volt.