30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-17
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:45-tól hívható
Niki szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Niki-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-10 22:52:05

liver4ever
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki reagálása

Drága liver4ever! Örülök hogy megismerhettelek, nagyon jól éreztem magam Veled én is! Már várom a következő randinkat, nagyon kíváncsivá tettél hogy vajon mit tervezel akkorra. :) Addig is csókollak! Vigyázz magadra! :*

Niki beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-10

Egyeztetés
Egyből felvette és tudott is fogadni egy órán belül, mivel egy másik randi technikai problémák miatt nem jött össze így nagyon megörültem neki.
Megközelítés
Bkv-val mentem, egyszerű megközelíteni, de kocsival se bonyolult a parkolás viszont fizetős arra felé.
Helyszín
Tiszta lakás, nagy törcsit kaptam, a fürdő elszeparálva szobából nyílik megfelelő minden.
Niki külseje
Csábító szemek,mosolygós arc, csodás kerek idomok szexi csomagolásban.Valami ilyesmire számítottam és nem kellett csalódnom semmiben sem.

Action
Részleteket megbeszéltük, majd elmentem tusolni, Ő már elkészülve várt, de addig is beszélgettünk mindenféléről nagyon jó partner ilyen téren is.
Majd visszatérésem után felajánlott egy kis frissítő masszázst amit el is fogadtam. Közben csevegtünk tovább, egy hullámhosszon voltunk élveztem a társaságát,de szerettem volna még jobban élvezni, ezért fordultam és csókok, simogatás mellett lehámoztam róla a feles ruhadarabokat. Majd lefele kezdett el hatolni és szemeivel is incselkedve be-be kapta a szerszám végét, ízlelgette, játszott vele. Istenien esett ez most, mielőtt baj lett volna, javasoltam egy kis csereprogramot, amit szívesen fogadott. A hangokból, rángásokból,nedvekből ítélve nem volt ellenére. Majd kértem egy védőköpenyt és meg kellett tudnom mit tud még ez a kis tünemény. Hát megtudtam, ezt át kell élni urak, azt a többféleképpen kivitelezett lovaglást, ami közben a méretes feszes keblek hívogatóan mozognak a szem, száj előtt az valami félelmetes, így is élveztem el ezt a látványt látva. Mindketten jól kidolgoztuk magunkat így pihiztünk egyet,kaptam frissítőt é közben megint jót csevegtünk, abszolút barátnő érzés van nála.
Elszámolás
Először taliztunk, de én mindig leteszem az elején az ajándékot, ami itt ott is maradt a végéig, sőt a menet közben kért extrát rendeztem. Átlagos pesti ajándék, a csók az plusz, de megéri így is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó volt, már tervezem mit csinálunk legközelebb, úgyhogy pihenj rá édesem. :-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-01-31) : Ezután a hátamra tessékelt, -de nem adott sékelt-, és fantasztikus NF és kézimunka előadásban részesített majd ciciszex. Jeleztem neki, hogy így szeretném befejezni, de addig is gumit kértem. Kutyusban indult a mandula.

(2018-12-11) : Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám

(2016-03-11) : Elkezdődött a hihetetlenül jó francia, ami közben igen sokszor a cicik közé is bekerült a szerszám és nem utolsó sorban folyamatos a szemkontaktus, ami még tovább fokozza az élményt.

felejthetetlen: 42db
(2021-04-02) : Én elfeküdtem rajta Niki pedig a lábai közé telepedett és egy mélytorkos franciával folytattuk a randit. Így csináltuk egy darabig majd 69-et kértem. Igazából ez sem tartott sokáig, mert hamar gumit varázsolt rám és hátulról csináltuk kutyus pózban. A testét átkaroltam és mivel eléggé instabil póz volt, ezért Niki hasra feküdt és így folytattuk hátulról.

(2021-03-05) : Finom csók után én is mellé fekve elkezdtünk csókolozni nagyon jól csinálja sokan tanulhatnának tőle.!!majd fölém helyezkedet és fel le mozgott rajtam és hol a cici hol a szerszám kényeztetése foglalta el magát nagyon jó volt látni ahogy élvezi amit csinál.kezdtem érezni, keményedni a célszerszámot és kértem én is hadélvezzem az ő testét .hátára feküdt elkezdtünk csókolozni majd csókolni fani kezdtem a két szép mellét .

(2020-09-08) : Niki sem tétovázott közben elindult dél felé és kezelésbe vette szerszámomat. Rendkivül változatosan több írányból dolgozta meg a farkamat, hol csak a végét, hol az egészet eltüntetve. Kezét nem használta csak az írány beállítására. :) Nyelve fürgén járt a makkomon, majd újra és újra eltüntette.

nagyon jó: 59db
(2021-08-10) : Ellentmondást nem tűrően közelte, hogy ezt most nagyon vissza fogom kapni és a hátamra döntött. Végigcsókolt mindenhol, majd birtokba vette meredező férfiasságom. Lágyon csókolgatta, nyalogatta és a hegyét izgatta. Finoman bekapta és egyre mélyebben bevette. Ezzel kezdetét vette egy hosszú és egyben őrjítő mélytorkos elemekkel gazdagított franca óra.

(2021-07-01) : Hol gyorsabban hol lassabban bólogatott, néha lent tartva kicsit. Hol csak a nyelvével ingerelte a velem egykorú oldalát, körbe nyalta a hegyét. Egyszerűen fantasztikus amit tud művelni a szájával. Amikor pedig nem voltam a szájában akkor bevetette a két nehéz tüzérséget, az ikreket. Ki-be járatta a velem egykorút az ikrek között és közben a hegyét pedig bekapta.

(2021-04-15) : Esetemben pontosan tudja, mitől döglik a légy, lassan elkezdett szopni, kéz nélkül, nagyon érzékien. Közben elkezdte a heréket simogatni, majd nyelvével is kényeztette, miközben a kezével átvette a dákó kényeztetését. Nagyjából ezt váltogatta, jó pár percig, de nem akartam még, hogy végem legyen, ezért a hátára fektettem, és én látogattam meg a lábai között.

: 101db
(2021-07-26) : Ő kezdeményezte a kövi kört és mondta vágjam magam kényelembe,így is tettem és ő pedig a lábaim közé helyezkedett. Újra bevette a csodás francia tudását. Miután kellően keménnyé varázsolt. Mondta hogy most meg kell már dugnod. De én mondtam hogy puncit még nem kaptam.

(2021-06-04) : Majd mikor kellő időt pihentem a lányok újra támadást indítottak. Niki a velem egykorút eltüntette a szájában, közben Wanda a számra ült és így én őt kényeztettem. Egy újabb isteni franciát kaptam a lányoktól. Wanda hangja kezdett megjönni, neki is isteni finom volt a puncija. Egyre gyorsabban pörgettem a nyelvem aminek hatására Wanda el tudott élvezni.

(2021-05-19) : Félbe kellett szakítanom,mert robbanás közelben voltam. Kijöttünk a zuhany alól és megtörölköztünk ,majd Niki a kanapéra lökött és letérdelt elém és újra a szájába vett.Újra elkezdett úgy kényeztetni mint a zuhany alatt ,de itt már változtatott a tempón,volt hogy gyorsabban bólogatott rajtam és volt hogy lassan.