188
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-08 18:04:46

sztbali
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Drága Mr.kandúr!:)
Örültem Neked,szívesen "látlak" máskor is!;)
Köszönöm a beszikét!
Sok puszim!:*
Nyuszi

Bunny 24 beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-08

Egyeztetés
Az on-line bejelentkezést választottam, mert eddig sose ütközött semmivel az általam kért időpont. A pénteki utolsó órája neki is szabad volt.
Megközelítés
Én metróval mentem onnan séta. Pár perc és ott voltam. Könnyen megtalálható cím.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
A lépcsőház kicsit csavaros, de van lift is. A lakás , már amennyi részében jártam emlékeztetett egy másikra, de az kisebb volt. A mostani elég nagynak tűnik, de van elég hely 2 lánynak és 2 vendégnek is.
Bunny 24 külseje
A képek nem adják vissza őt, hála a rossz fotósnak. :) Sokan leírták már, hogy milyen, ezt nem kell különösebb taglalnom, de azért kiemelem, hogy nem mindennap lát ilyet élő ember fia.

Action
Megérkezésemkor én puszit akartam, de ő követelte a csókot, amit meg is kapott. Az öltözéke a szokásos szexi miniruha és harisnya, de csak ezek! Bevezetett a szobába, ott volt egy kis csók simi-tapi, ő kezdeményezte. Volt egy kis kavarodás, mert Lyna is akkor fogadott egy másik vendéget, ezért a fürdőre várni kellett, de nem zavart. Pár perc után fürdés, majd vissza a szobába. Bunny már ismert, ezért egy kicsit visszavett a hevességéből, ami kifejezetten jól esett. Amikor először voltam nála, akkor egyből nekem esett. Ajakharapdálós csókok (talán a szájsebészet kimarad); Fincsi francia én közbe az ikrekkel és popsival felváltva foglalkoztam. Együtt egy kicsit nehézkes de lehet. Kölcsönösbe fordultunk és elkezdtem nyalni-ujjazni és ilyenkor jöttek az első sóhajok. Ekkor jött a kebel szex amit mindketten szeretünk. Kiélvezte minden egyes percét, majd még egy kis francia után jött a gumi és a hátsó lovaglást kezdte el. Isteni látvány volt a popsija. Utána kutyus és itt diktálta az iramot, de ebből hamar fekvő póz lett és itt kezdtem el egy kicsit bekeményíteni ami meghozta az eredményét. Miután Bunny ismét erőre kapott gumi le, francia ismét; de később kényszer franciával folytattuk. Éreztem közel a vég ezért az utolsó mélytorok, majd a szájába élveztem. Hagyott lenyugodni, de utána incselkedik egy kicsit, mert tudja mit érez a partner ilyenkor. Beszélgetés az érkező fotókról és a filmekről majd cash; búcsú (sok csókkal) és tipli.
Elszámolás
Kedvező csomag; ezért átlag alatti, de a nevetséges kategória a történtek függvényében.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A visszatérés ígéretét megkapta, mert ha az ügyfélnek szülinapja lesz akkor egy hármas kell. Csók Bunny a következő találkáig.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBunny 24 legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2021-07-13) : Négykézlábra ereszkedett, és azonnal bekapta a már kemény farkamat. Egyből tövig vette, éreztem a torka szoritását,hagytam egy kicsit még kibontakozni Bunnyt, de a harmadik torokra engedése után már rátettem a fejére a kezemet, és jól ráhúztam a kemény farkamra. Ezt megismételtük jó sokszor, amikor Bunny a hátára feküdt és lelógatta a fejét az ágyról

(2021-06-12) : Ezt követően, sajna puhulni kezdtem, Nyuszi a gumit leszedve egyből szopni kezdett, pici idő múlva 69-ben folytattuk. Egyre keményebb lettem tökéletes franciát kapva. Megkérdeztem, hogy popsijába ujjal behatolhatnék- e? Még ez is kimaradt randijaink során, -igent felelt rá. Finoman egy ujjamat csúsztattam be, és közben punciját is nyaltam. Bunny hangja egyre jobban kezdett megváltozni, egyre hangosabb lett, és el is élvezett szerintem.

(2021-05-07) : Éreztem, hogy farkam jól reagál ezekre a finom, szenvedélyesen erotikus hatásokra, egyre keményebb lett. Bunny most elém térdelt és farkamat a mellei közé helyezve izgató "fogságba" helyezte melleit két kezével összeszorítva, majd melleit üzemesen le-fel mozgatva dörzsölte farkamat mellei bársonyos bőrével. Ezután arra kért édes hangján, hogy üljek a franciaágy szélére,

felejthetetlen: 81db
(2021-11-21) : Kis idő után elém hasalt és franciázni kezdett. Közben követelte hogy popsiját paskoljam és melleibe kapaszkodjak. Nagyon írhatóan csinálta. Ahogy lenéztem csak őt láttam a szerszámomat már nem. Hanyatt feküdt és lelógatta a fejét az ágyról h így én is jobban hozzáférjek. Melleit markolva közben ujjazva húzott magába. Már itt küszködtem hogy ne így fejezzem be a torkán.

(2021-08-20) : Végül valahogy az ágyra kerültem, háttal lefelé amikor Bunny már nyúlt is a gumiért, de volt annyi lélekjelenlétem, hogy kértem még egy plusz kört. Ez abból állt, hogy Nyuszi feküdt hanyatt én pedig loptam pár csókot majd, a nyelven végére vettem a melleit és végül eljutottam a combjai közé. Mint kiderül a body pántja szétkapcsolható, így Bunny egy mozdulattal felfedte előttem a punciját. Éltem is a lehetőséggel és a nyelvet és az ujjaimat is bevetve kezdtem kényeztetni. Úgy tűnt tetszik neki. Idővel felültem és a répámat előre szegezve a feje elé ültem.

(2021-08-11) : De ez a nosztalgikus érzés sem tartott sokáig, mivel Bunny ismerkedős típus, szeretne mindenkit, de tényleg mindenkit megismerni, senkit sem kihagyva. Gyorsan térdre huppant, és kézbe, majd szájba vette az Ezredest. Elég vadul kezdett bele, ami nekem meghozta az örületet. Egyre hevesebben ügyeskedett, kérte hogy kézzel is "segítsem" a fejét, aminek a vége az lett hogy gyakorlatilag ráhúztam Bunnyt az Ezredesre.

nagyon jó: 67db
(2021-02-09) : Néhány percig így élvezkedtem, majd az ágyon eldőlve keblei fölé térdeltetett és egy frankó ciciszexben részesített. Igencsak szép látvány volt, ahogy a hatalmas cickók között eltünt a farkam és a végét elérve szájával fokoztta az élvezeteket. Kis idő múlva kissé feljebb helyezkedve indult újra a fantasztikus mélytorkos francia. Úgy dömtöttem most már eleget kaptam és szeretnék én is adni.

(2021-02-05) : Az enyém a feneke irányába, az övé a péniszem felé. Mindketten egy darabig markolásztuk és simogattuk azt, amit találtunk majd Nyuszi szép lassan négykézlábra ereszkedett és keze helyett a szájával kezdte „markolászni” a péniszem. A szája nagyobb mint a marka, mivel ha a kezével nem is, de a szájával teljesen eltüntette a péniszem.

(2021-02-04) : Élveztem, élvezte. Ezután ledobta négykézlábra magát és bevette a farkamat a szájába, így dolgozott rövid ideig, hanyatt feküdt és torkon tolhattam, majd mellbe, aztán torkon. Közben mondta, hogy két ujjas jelentkezést végezhetek puncijában, melynek azonnal nekiláttam. Tehát torkontolás és ujjazás. Brutális!!!!! Visszaereszkedett négykézlábra és hol kézzel, hol anélkül szopott. Közben csapkodtam popsiját és ujjaztam felváltva

: 377db
(2021-11-14) : Utána nem tűrt ellentmondást, én lettem kezelésbe véve és még mindig izgultam, elsőre általában egy darab téglává változom és jobbára használhatatlan vagyok, Bunnynál ez öt percig ha tarthatott. Hátra feküdt előttem, magához húzott, és teljesen eltűntetett az ajkai között, és ölelgetett hol velük, hol a nyelvével, elárasztva a tűzforró nyálával, pillanatok alatt kemény lettem,

(2021-10-12) : Amint a fürdőből kijöttem, az ágyon állva fogadott, és a csodálatos melleit a számba adta. Hú, ez valami fantasztikus volt. Utána francia következett, amit nagyon lelkesen és ügyesen csinált. Ezt követően többféle pózban szeretkeztünk, mind nagyon kellemes volt.

(2021-10-05) : Először csak finoman csinálta majd tövig eltüntette a répám a szájában. Szerencsére a melleit szabaddá tette és elérhettem őket a kezemmel. Majd felmásztunk az ágyra, ahol én hanyatt vágtam magam, Nyuszi pedig mellém mászott négykézláb és folytatta az orális kényeztetést Úgy fordult, hogy a feneke és a puncija elérhető közelbe kerüljön. Éltem is a lehetőséggel, hol a combjai között átnyúlva a punciát kényeztettem az ujjammal,