30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-17
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:45-tól hívható
Vivien szexpartner

szexpartner

Vivien-

VIP SZTÁR hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-07 14:45:52

natt
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien reagálása

Szia Natt!
Köszönöm a beszámolót,én is nagyon jól éreztem magamat. Puszillak és várlak vissza.

beszámoló

Egyeztetés
A második hívásra sikerült elérni. A sűrű időbeosztásom ellenére simán bekerültem az előjegyzésbe. Nagyon szimpatikus volt a rugalmasság.
Megközelítés
Számomra nagyon egyszerű volt,mivel egy kerületben vagyunk.Könnyen megközelíthető.A házzal szemben fizetős őrzött parkoló teljesen átlagos áron.Így a parkolás sem macerás.
Helyszín
Tiszta és kulturált új építésű ház.A lakás tágas nagyon otthonos és nívós.Mind a berendezés és tisztaság terén.
Vivien külseje
Ez az a pont,mi a kitakarás nélküli képek ellenére is meglepett.Ahogy kinyitotta az ajtót azonnal mellbe vágott a megjelenése és a kisugárzás,mi a képeken nem jött át.Nagyon igényes,szexi ruhában és magassarkúban állt a kinyíló ajtó mögött és kedvesen mosolygott.Komolyan ledöbbentem pár pillanatra és a szívem azonnal a torkomban kalapált.Ilyet nem igazán éreztem még senkinél.Magas,vékony,csodás arc és folyamatos természetes mosoly.És az a hang... :-)Az összképet egy fotó sem tudja úgy tükrözni,mint a valóságban.Gyönyörű!

Action
Az első megpillantás okozta pozitív sokkot azonnal oldotta a nappaliban felkínált innivaló és egy-két perces kellemes beszélgetés mi olyan volt, mint ha egy kellemesen induló első randi lett volna a lány lakásán. Gyors tus a hálóból nyíló fürdőben és mire visszaértem a helyszínre, már egy törölközőbe csavarva várt az ágyon. És a mosoly. Azonnal csókolózásba kezdtünk, mint ha egy titkos, tiltott kapcsolatról estek volna le a láncok. Ezt követően az ágyra heveredtünk, csókok közben egymás finom simogatása, mi részéről egy nagyon érzéki franciába ment át. Közben élvezhettem a bőre finomságát és illatát, mi nagyon kellemes körítést adott a pillanatnak. Nem szoktam a hasonló helyeken, de itt látva Vivien makulátlan ápoltságát és gyönyörű testét nem bírtam ki, hogy ez a dolog ne legyen kölcsönös, mit érezhetően nagyon élvezet, mi igazán ösztönzően hatott. Már majdnem így is lett végem, mikor kiléptem ebből a mámorból, óvszert húztunk és mélyebben is megismerhettem a testét. Pont olyan volt, milyennek szeretem. Közben kellemesen nyögdécselt az izgató, enyhén érces és kicsit mély tónusú hangján, ami a pozíciók váltogatásával és a egyre tüzesebb hangulattal egy egy ösztönző szó elejtésével is párosult,amit különösen élveztem. Láthatólag az én munkásságom Ő is nagyon. Ezt meg is jegyezte. Nem vagyok egyszerű eset, főleg idegen környezetben. Így volt neki is ideje saját gyönyörének megtapasztalására, ami után nem sokkal én is követhettem. Kis összebújós pihenés és utána egy nagyon kellemes, mindenről beszélgetős lazító masszázs. Könnyed levezetésképpen egy ilyen tökéletesen kielégítő és tartalmas együttlétnek.
Elszámolás
Az elszámolás teljesen korrekt és diszkrét.
Azt nem tudom,kinek mi sok, vagy kevés. Nekem átlagos.
Az tény,hogy személyesen látva ott akkor az ajtóban a dupláját is elkérhette volna tőlem a megbeszélteknek.Akkor is bementem volna.És ezt így az élmény után is teljes mértékben tartom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szerintem egy ilyen együttléthez mindenképp két ember kell. Ő maximálisan adott, mint egyik fél, egy kis plusszal, mi igazán megkoronázta az egészet.
Az az kategória, emlék, mi hosszú hetekig az ember fejében motoszkál. Köszönöm!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-11-11) : Viszonzásként olyan franciát kaptam, hogy keresztbe állt a szemem, hozzá még a látvány... Golyók sem maradtak ki, kezezés semmi, és még tükör is volt, hogy Vivent közben hátulról is lássam. Aztán változott a kilátás, mert 69-re váltottunk, én voltam alul, nem is panaszkodom a látványra. Nehezen engedtük el a kölcsönös franciázást, pár percig még oldalra fordulós 69 is volt.

(2021-09-01) : Ő közben megtalálta a meredező szerszámom, finoman kényeztetni kezdte, miközben ah abba is hagytuk a csókokat csak azért, hogy a nyakát, a vállát, a melléd kényeztessem az ajkaimmal. Egy idő után megfordult, hogy a nyelvének is bemutassa a lábam közét, így viszont én is hozzáférhettem az ágyékához, ahol nem is hagytam magam unatkozni, nyelvemmel kényeztetni kezdtem. A kétféle gyönyör, amit az ő szorgoskodása (ami őrjítő volt, bár nem tudom pontosan mit csinált odalent,

felejthetetlen: 3db
(2021-11-12) : most is elém feküdt és elkezdett játszani férfiasságommal, finoman nyalta a makkom, majd erőteljesen egyre mélyebbre és mélyebbre vette a férfiasságom, úgy , oly módon, hogy közben a nyelvével folyamatosan kényeztetett játszott odabent. Egy kicsit kényelmetlenül ültem és mocorogni kezdtem, próbáltam felé hajolni és igazából inkább csak jeleztem, de ő is mozdult

(2021-09-23) : Majd a furdot vettem iranyba és felkészultem ahogy illik. Szobában Vivien az ágyon várt, még egy kis csevegés és egy szuper smacizás elindította az egymásnak esést. NF jott eloszor , mennyei de komolyan. Kulonosen a zacsi rész na az fenomenális. Próbalta eltuntetni a cerkat kisebb szerencsével bár ez nem lényeg. A folyamatos szemkontaktus ott van, nagyon ász még ha en nem is tudtam figyelni. Volt nyelvre paskolás és szájból kipantinttás, szuper. Ezen a ponton kértem Vivient hogy most én had valamit.

(2021-04-05) : A kis idillünk után Vivien szájával indított, a mellbimbóm, hasam, zacsim, combjaim csókolgatása után hammbekapta Vivike. Semmi durvaság, finoman Cicásan, a tükörből jól kivehető volt ténykedése, de mivel puncija igen csak közel volt lecsaptam az alkalomra. Csak egy rövid ideig franciáztunk, mert még nem akartam elmenni.

nagyon jó: 3db
(2021-10-15) : Egymásnak szemben ültünk, csókolózás közben Vivi jó érzékkel elkapta a férfiasságon, és kellemesen elkezdte masszírozni 😊 oh most szerencsére nem voltam kiéhezve , bírtam ezt a játékot, majd ahogy életre keltem, a hölgy elém hasalt és belekezdett egy nagyon finom franciába. Francia közben Vivi kereste a tekintetem, kíváncsian, hogy jó -e az amit csinál és azt hiszem nem kellett csalódnia.

(2021-01-26) : Végig nyalta a farkam a tövétől a hegyéig miközben a szemembe nézett. A kezét nem használta csak nyalogatta, mint egy finom nyalókát. Kértem rögtön húzzon gumit mert szétrobbanok. Szemből kezdtük, én nagyon finoman markoltam Vivien fenekét és úgy helyeztem be a farkam amit lágy sóhajokkal kísért és közben kicsit remegett a teste. Finoman mozogtam, annyira izgatott Vivien Szexi vonaglása hogy nagyon hamar így lett végem

(2020-12-20) : A combján és fenekén hosszasan elidőztem. Közben ő sem volt rest és megfogta A lába után áthelyeztem a kezem a keblére. A kézzel való érinti után vágyat éreztem arra, hogy a nyelvemmel is megérintsem a kebleit. Így is tettem, és ebben a helyzetben újra találkozott a tekintetünk Vivien sejtelmesen rám nézett majd elkezdett az ágy sarka felé hátrálni, majd lassan hanyatt dőlni.

: 3db
(2021-09-24) : Nem is kellett kétszer mondani, hol az ujjával igazította, hogy a combjai és a feneke mozgásával koordinálta a dolgokat. Aztán ő javasolta, hogy folytassuk 69-cel. Kezelésbe vette a farlkamat, és közben a pinájával a számra ült. De úgy, hogy amikor a nyelvem a hüveléybe dugtam, akkor ritmikusan elkezdett hintázni, majd odébb tolta magát, hogy a csiklóját érjem el.

(2021-08-31) : Az is érdekes volt, hogy bár én egyáltalán nem vagyok durva vagy heves szeretkező, még így is rám kellett szólnia néhányszor, hogy finomabban. Annak ajánlom magamat is beleértve azt a csodás nőt, aki tényleg nagyon finom tud lenni. Szinte azt mondanám, hogy vele a tantrikus szexet lenne érdemes megtanulni. Mindenesetre az egymás szemébe nézés bármelyik pillanatban adott volt. Aztán ő vette kézbe az irányítást és a farkamat, és intenzív kézimunkával és a szájával kényezetett. Tudta, hogy nálam finomkodással nem lehet sikert elérni, és valóban!

(2021-07-14) : Vivien felülről rámsimult, érzékien mozgatta magát rajtam, derekát derekamhoz dörgölte, szinte olyan volt, mintha már benne lennék, közben végig csókolóztunk. Ezzel teljesen keménnyé tette a nemesebbiket, amire kisvártatva gumit húzott, majd ajkai közé vett (ezt én kértem így.. fő a biztonság!). Még gumin keresztül is fantasztikusan élvezhető volt a franciája, amihez óriási pluszt adott a gyakori szemkontaktus (egy ilyen gyönyörű szemekkel megáldott nő esetében pláne!), d