12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
562
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-07 13:35:33

véngazember
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Drága gazember,ki nem is vagy vén!:)
Köszönöm a beszikét,csak pislogtam,hogy miket írtál,nagyon jól estek a bókocskák,és nagyon örültem,hogy nem csak én,Te is jól érezted magad!:)
Várlak máskor is!
PUSZIM

Bunny 24 beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-07

Egyeztetés
Már nagyon régóta kerülgetem. Online jelentkeztem be. Már volt ilyen, de egyszer neki jött közbe valami, egyszer pedig én mondtam le, mert nem tudtam volna odaérni. De most végre sikerült.
Megközelítés
Én mivel Bp-n kívül lakom, és lusta is vagyok, mindig mindenhová autóval megyek. A parkolás, ha nem is a ház előtt,de megoldható.
Helyszín
Egy új építésű ház emeletén. Van lift is , de felrohantam. A fürdő szoba nem nagy, de elég. A baszoba nagysága a célnak megfelelő. Ruha a székre, cipő az előszobába. Az ágy az jó, és nagy. Mint egy kisebb játszótér. És nem nyikorog!
Bunny 24 külseje
Nagyon ott van!!Hibátlan. gyönyörű arc,cicik, popi, a haja is tetszett.Végül is én nem találtam semmi kifogásolni valót. Ő azt mondja fogynia kellene, de könyörgöm: ne tedd! Ennél jobbat festeni sem lehet!

Action
Az ajtóban várt, olyan csókokkal, hogy a szemem fent akadt, majd bementünk a szobába, én már azon a pár lépésnél is simogattam a popit. majd elrohantam fürödni. Ő végig csacsogta a fürdésemet. Bent volt minden, nagyon ritkán érezte ilyen jól magát a -kisöcsém-. Koppanásig a torokban, golyók is lerendezve. Volt 69, volt minden. Mint koldus a lábast, úgy nyaltam. Egy, majd két ujjam a nuniban. Fenomenális volt (pedig láttam már néhány csodát) majd gumi fel, mert azt mondta, ilyen vastagot nem akar kihagyni. Mondjuk én sem. a végem is ott lett. Utána még gumi le és kényeztette egy darabig. Mivel hülye fejjel csak 1/2 órára mentem, én már szedelőzködtem volna, de hasra fektetett, és olajos masszást csinált. Az is jól esett, csak otthon ne szúrják ki! :) Sajnos (vagy nem sajnos) monogám lettem Nyuszi miatt. Vagy ő, vagy otthon a kötelező. Kifelé, még energia pótlásként kaptam Ferrerót.
Elszámolás
Nevetséges az ajándék mértéke. Én letettem, remélem megtalálta.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Vittem az új autóba egy plédet neki. nehogy a belügyminiszteri SMS felkészületlenül érje a hófúvásban. Örült neki, én pedig Nyuszinak. Egy végtelen kedves, cserfes jó társalgó lány. ha impotens leszek vén fejjel, akkor beszélgetni fogok járni. Mert utána már máshová már nem vágyom. Köszi Nyuszi!!!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBunny 24 legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2021-07-13) : Négykézlábra ereszkedett, és azonnal bekapta a már kemény farkamat. Egyből tövig vette, éreztem a torka szoritását,hagytam egy kicsit még kibontakozni Bunnyt, de a harmadik torokra engedése után már rátettem a fejére a kezemet, és jól ráhúztam a kemény farkamra. Ezt megismételtük jó sokszor, amikor Bunny a hátára feküdt és lelógatta a fejét az ágyról

(2021-06-12) : Ezt követően, sajna puhulni kezdtem, Nyuszi a gumit leszedve egyből szopni kezdett, pici idő múlva 69-ben folytattuk. Egyre keményebb lettem tökéletes franciát kapva. Megkérdeztem, hogy popsijába ujjal behatolhatnék- e? Még ez is kimaradt randijaink során, -igent felelt rá. Finoman egy ujjamat csúsztattam be, és közben punciját is nyaltam. Bunny hangja egyre jobban kezdett megváltozni, egyre hangosabb lett, és el is élvezett szerintem.

(2021-05-07) : Éreztem, hogy farkam jól reagál ezekre a finom, szenvedélyesen erotikus hatásokra, egyre keményebb lett. Bunny most elém térdelt és farkamat a mellei közé helyezve izgató "fogságba" helyezte melleit két kezével összeszorítva, majd melleit üzemesen le-fel mozgatva dörzsölte farkamat mellei bársonyos bőrével. Ezután arra kért édes hangján, hogy üljek a franciaágy szélére,

felejthetetlen: 82db
(2021-08-20) : Végül valahogy az ágyra kerültem, háttal lefelé amikor Bunny már nyúlt is a gumiért, de volt annyi lélekjelenlétem, hogy kértem még egy plusz kört. Ez abból állt, hogy Nyuszi feküdt hanyatt én pedig loptam pár csókot majd, a nyelven végére vettem a melleit és végül eljutottam a combjai közé. Mint kiderül a body pántja szétkapcsolható, így Bunny egy mozdulattal felfedte előttem a punciját. Éltem is a lehetőséggel és a nyelvet és az ujjaimat is bevetve kezdtem kényeztetni. Úgy tűnt tetszik neki. Idővel felültem és a répámat előre szegezve a feje elé ültem.

(2021-08-11) : De ez a nosztalgikus érzés sem tartott sokáig, mivel Bunny ismerkedős típus, szeretne mindenkit, de tényleg mindenkit megismerni, senkit sem kihagyva. Gyorsan térdre huppant, és kézbe, majd szájba vette az Ezredest. Elég vadul kezdett bele, ami nekem meghozta az örületet. Egyre hevesebben ügyeskedett, kérte hogy kézzel is "segítsem" a fejét, aminek a vége az lett hogy gyakorlatilag ráhúztam Bunnyt az Ezredesre.

(2021-04-06) : Leültetett a kanapéra, elém térdelt, és kérte, hogy maszatoljam össze az arcát. Jólnevelt gyerek lévén eleget tettem a kérésnek. Eszméletvesztés.... Valahol ott tértem magamhoz, hogy masziroza a hátam. Jót dumáltunk, imádok dumálni Vele, nagyon értelmes csaj, és mint kiderült az érdeklödési körünk is hasonló(lucskos káposzta)🤣🤣🤣

nagyon jó: 65db
(2021-02-05) : Az enyém a feneke irányába, az övé a péniszem felé. Mindketten egy darabig markolásztuk és simogattuk azt, amit találtunk majd Nyuszi szép lassan négykézlábra ereszkedett és keze helyett a szájával kezdte „markolászni” a péniszem. A szája nagyobb mint a marka, mivel ha a kezével nem is, de a szájával teljesen eltüntette a péniszem.

(2021-02-04) : Élveztem, élvezte. Ezután ledobta négykézlábra magát és bevette a farkamat a szájába, így dolgozott rövid ideig, hanyatt feküdt és torkon tolhattam, majd mellbe, aztán torkon. Közben mondta, hogy két ujjas jelentkezést végezhetek puncijában, melynek azonnal nekiláttam. Tehát torkontolás és ujjazás. Brutális!!!!! Visszaereszkedett négykézlábra és hol kézzel, hol anélkül szopott. Közben csapkodtam popsiját és ujjaztam felváltva

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

: 376db
(2021-10-12) : Amint a fürdőből kijöttem, az ágyon állva fogadott, és a csodálatos melleit a számba adta. Hú, ez valami fantasztikus volt. Utána francia következett, amit nagyon lelkesen és ügyesen csinált. Ezt követően többféle pózban szeretkeztünk, mind nagyon kellemes volt.

(2021-10-05) : Először csak finoman csinálta majd tövig eltüntette a répám a szájában. Szerencsére a melleit szabaddá tette és elérhettem őket a kezemmel. Majd felmásztunk az ágyra, ahol én hanyatt vágtam magam, Nyuszi pedig mellém mászott négykézláb és folytatta az orális kényeztetést Úgy fordult, hogy a feneke és a puncija elérhető közelbe kerüljön. Éltem is a lehetőséggel, hol a combjai között átnyúlva a punciát kényeztettem az ujjammal,

(2021-07-14) : A fürdőből érkezve együtt mentünk a szobába. Kaptam egy pohár vizet frissítőnek. Aztán Bunny felállt az ágyra és heves csókcsatába kezdtünk. IGAZIBA, nem ilyen finomkodós maszatolás...