188
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Milla szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Milla-

Nem prémium hirdető
77/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-06 20:43:32

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ingyenes hirdetők reagálásai nem olvashatók.

Milla beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-06

Egyeztetés
Több fórumba írogattunk, és csevegtünk egymással több mint egy hónapja. OB simán ment.
Megközelítés
Metrótól, kis 5 p séta. Beszi Térkép kb. ott van.
Helyszín
Szép új ház, szép lakás, szép minden. Az ágy egy kicsit rugós, nekem jó volt, segített tempózni, Ő annyira nem szereti, paciban még nehéz volt összehangolni. Csak annyi baj legyen. Hatalmas beépített szekrény, dupla tükrös ajtóval, az ágy minden pontjából látod magad, és persze hogy hogy meg neked a Dóval.:D És van a kis -Schwarzija-, kicsit ugat, mért ő is örül, hogy mindenki őrül mindenkinek, de utána lecsendesedik.
Milla külseje
Igazi Nő! Nőies alakkal, mint a képekben látható. Finom barnított bőre, szép kerek popsi, nagy keblek, és persze az a -V- tetkó... Azt meg kellet kóstolni!

Action
Zuhany után, nyitottam szoba ajtót, hát nem elkezdet nélkülem? Ott ült az ágyán, új szüli játék már ki-be, felnéz rám és mondja hogy, -Szia, én Dóri vagyok!- Ugyanis annyira őröltünk egymásnak az ajtónál, hogy elfelejtetünk bemutatkozni. Szóval én is bemutatkoztam, és átvettem a játékát a kezéből. Fiatalabb koromban, a V kényeztetésből húztam az erőt, mikor rájöttem hogy franciáztatásomból több erőt is kapok, valahol az előbbit elhanyagoltam. Hát Dó vissza idézte azokat a régi szép időket, mert annyira jól reagált. hogy mikor fel bukkantam egy térdre, és mutattam a farkamat hogy -Nézd mit csináltál!- Ő mondta hogy,-Úr Isten, Ne Mááá!- Hát, annyira kemény voltam, hogy már fájt. Neki látott, isteni francia tudásával, és nem tudom hányszor gag-golt, de mindent beleadott. Ilyenkor nagyon hiányzik a kamerám, de a tükör se volt rossz. Volt kölcsönös is, és mint ha egy hullámhosszán voltunk egyszerre kérdeztük hogy, Gumi? Hát ebbe nem nagyon megyek bele, mert legalább 40 percig dugtunk. Én már nem kaptam levegőt, Ő meg mondta hogy, Kész! Megint ez a gumi történet, a táskám kint maradt az előszobába, gumim benne, az övé meg kicsi volt. Haza felé jöttem rá, mert még éreztem a gyűrű hatását. Vissza a történethez, franciázót még egy ideig, és aztán nehogy ki ne használjam azokat a szép nagy melleket? Kértem egy Ruszkit! Úgy látszik, itt nem úgy ismerik, de az a lényeg, hogy Dó kapott egy szép gyöngy nyakláncot tőlem, és befejezte egy kis kóstolóval. Na, hat így kap az Orosz lány ékszert.:D:D Hú, de ki voltunk, mind ketten. Pihentünk, beszeltünk nagyon jó volt vele élőben is csevegni. Csevegtünk volna még egy kis ideig, de már mennem kellet.
Elszámolás
Átlag fölötti, de sok értékes extra van az alapban.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csak komoly férfiknak való, Nagyon kedves, lehet vele viccelődni, de ha ki húzod a gyufát... Ezt nem tapasztaltam, de éreztem. Nem tudom mi volt pontosan, de van valami nagyon tutajos az egész nőben. Van olyan csini tini, akinek majdnem blokkoló hatása van, de a Dótól olyan kemény lettem hogy... Na! Hát, nagyon jó volt vele.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36308502288 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Milla szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.
Ha vannak is további beszámolói, azok csak prémium vendég előfizetéssel jelenik itt meg.