8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
23
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 16-22
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-06 12:17:44

gman
Nagytudású
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Kedves gman!
Köszönjük az értékelést!
Máskor is szeretettel várunk!;)
Cupp!:*

Bunny 24 beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-06

Egyeztetés
Rendben volt, még napokkal előtte leegyeztettem, s még aznap reggel is rácsörögtem -Bunnyra, hogy biztos ne jöjjön közbe semmi.
Megközelítés
Megtalálni egyszerű volt autóval, de a parkolás már egy picit macerásabb volt. Azért pár saroknyira lehet találni helyet.
Helyszín
Részemről rendben találtam, fürdő okés volt, tusfürdő rengeteg féle. A baszobában nagy ventillátor, Bunny sokat a sejtetően közölte, hogy erre szükség lesz. Volt is.
Bunny 24 külseje
Nem ért meglepetés, már jártam a lányoknál. Bunny szőke, Lyna sötétebb hajú, Bunny teltebb, Lyna vékonyabb, teljesen jól kiegészítik egymást. Kettejükkel két különböző élményre tesz szert az ember egyszerre.

Action
Ebből a szempontból sem ért meglepetés. A korábbi hármasunk annyira bejött, hogy meg kellett ismételnünk. Azért hozzá kell tegyem, ezúttal az újdonság varázsa hiányzott, ami érthető, de ettől még megfelelő izgalommal és élvezettel járt az együttlétünk.
Volt egy tartozásom korábbról, két patront és nagyobb adagot ígértem, így ezúttal kiéhezettebben érkeztem. Gyors zuhi, és máris rajt.
Az első menetnél az orálra került a hangsúly, nem tudom, más hogy van vele, de nem tudok betelni a látvánnyal, mikor két szuper csaj ajkai simogatják a herceget egyszerre. Ahogy Lyna bekapja, Bunny meg a golyókat szívja cuppogva, hmm hát isteni. Így történt, hogy az első adag Lyna szájába érkezett. Pihenésképp megmasszíroztak, közben dumáltunk, itt egy picit inkább egymással beszélgettek, mint velem, de sebaj, ettől még a kezük rajtam dolgozott. Belecsaptunk a második körbe, itt Bunny alapos és profi keményítő szájmunkával vigyázzba állította a -hadkötelest-, amit egyenruhába bújtattunk és csatába is küldtük, mégpedig Lyna ülte meg. Bunny csókolta Lyna száját, melleit, miközben én a lábai közt dolgoztam a kezemmel, óriási volt ez is. Cseréltünk, Bunny elölről majd Lyna szemből, Bunny hátulról aztán Lyna hátulról. Ekkor Bunny meglepett azzal, hogy hátulról bekúszott a lábaim közt és alulról elkezdte nyalni, szopkodni a zacsit, miközben Lyna puncijában dugattyúztam. Erről a figuráról már rég képzelegtem. Ez közel is hozott a véghez, Lyna megperdült ő a makkra vetette magát, így történt, hogy a második csomagot is az ő szájába érkeztettem, kétkezes fejrángatás kíséretében. Finom lenyugtató nyali után kerültek a srácok Szilviába.
Zuhi, öltözés, puszi-puszi, távozás, mintha barátnőktől jönnék el. Imádlak titeket, csajok!
Elszámolás
Hármas szexért teljesen reális, nem is került szóba, ua. mint előző alkalommal, az asztalra került borítékban.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Akinek még nem volt szerencséje hármas együttléthez, az feltétlenül próbálja ki, s ha ki szeretné próbálni, akkor Bunny és Lyna párosa a legalkalmasabb erre. Mintha pornófilmbe csöppennél.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBunny 24 legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2021-07-13) : Négykézlábra ereszkedett, és azonnal bekapta a már kemény farkamat. Egyből tövig vette, éreztem a torka szoritását,hagytam egy kicsit még kibontakozni Bunnyt, de a harmadik torokra engedése után már rátettem a fejére a kezemet, és jól ráhúztam a kemény farkamra. Ezt megismételtük jó sokszor, amikor Bunny a hátára feküdt és lelógatta a fejét az ágyról

(2021-06-12) : Ezt követően, sajna puhulni kezdtem, Nyuszi a gumit leszedve egyből szopni kezdett, pici idő múlva 69-ben folytattuk. Egyre keményebb lettem tökéletes franciát kapva. Megkérdeztem, hogy popsijába ujjal behatolhatnék- e? Még ez is kimaradt randijaink során, -igent felelt rá. Finoman egy ujjamat csúsztattam be, és közben punciját is nyaltam. Bunny hangja egyre jobban kezdett megváltozni, egyre hangosabb lett, és el is élvezett szerintem.

(2021-05-07) : Éreztem, hogy farkam jól reagál ezekre a finom, szenvedélyesen erotikus hatásokra, egyre keményebb lett. Bunny most elém térdelt és farkamat a mellei közé helyezve izgató "fogságba" helyezte melleit két kezével összeszorítva, majd melleit üzemesen le-fel mozgatva dörzsölte farkamat mellei bársonyos bőrével. Ezután arra kért édes hangján, hogy üljek a franciaágy szélére,

felejthetetlen: 81db
(2021-11-21) : Kis idő után elém hasalt és franciázni kezdett. Közben követelte hogy popsiját paskoljam és melleibe kapaszkodjak. Nagyon írhatóan csinálta. Ahogy lenéztem csak őt láttam a szerszámomat már nem. Hanyatt feküdt és lelógatta a fejét az ágyról h így én is jobban hozzáférjek. Melleit markolva közben ujjazva húzott magába. Már itt küszködtem hogy ne így fejezzem be a torkán.

(2021-08-20) : Végül valahogy az ágyra kerültem, háttal lefelé amikor Bunny már nyúlt is a gumiért, de volt annyi lélekjelenlétem, hogy kértem még egy plusz kört. Ez abból állt, hogy Nyuszi feküdt hanyatt én pedig loptam pár csókot majd, a nyelven végére vettem a melleit és végül eljutottam a combjai közé. Mint kiderül a body pántja szétkapcsolható, így Bunny egy mozdulattal felfedte előttem a punciját. Éltem is a lehetőséggel és a nyelvet és az ujjaimat is bevetve kezdtem kényeztetni. Úgy tűnt tetszik neki. Idővel felültem és a répámat előre szegezve a feje elé ültem.

(2021-08-11) : De ez a nosztalgikus érzés sem tartott sokáig, mivel Bunny ismerkedős típus, szeretne mindenkit, de tényleg mindenkit megismerni, senkit sem kihagyva. Gyorsan térdre huppant, és kézbe, majd szájba vette az Ezredest. Elég vadul kezdett bele, ami nekem meghozta az örületet. Egyre hevesebben ügyeskedett, kérte hogy kézzel is "segítsem" a fejét, aminek a vége az lett hogy gyakorlatilag ráhúztam Bunnyt az Ezredesre.

nagyon jó: 67db
(2021-02-09) : Néhány percig így élvezkedtem, majd az ágyon eldőlve keblei fölé térdeltetett és egy frankó ciciszexben részesített. Igencsak szép látvány volt, ahogy a hatalmas cickók között eltünt a farkam és a végét elérve szájával fokoztta az élvezeteket. Kis idő múlva kissé feljebb helyezkedve indult újra a fantasztikus mélytorkos francia. Úgy dömtöttem most már eleget kaptam és szeretnék én is adni.

(2021-02-05) : Az enyém a feneke irányába, az övé a péniszem felé. Mindketten egy darabig markolásztuk és simogattuk azt, amit találtunk majd Nyuszi szép lassan négykézlábra ereszkedett és keze helyett a szájával kezdte „markolászni” a péniszem. A szája nagyobb mint a marka, mivel ha a kezével nem is, de a szájával teljesen eltüntette a péniszem.

(2021-02-04) : Élveztem, élvezte. Ezután ledobta négykézlábra magát és bevette a farkamat a szájába, így dolgozott rövid ideig, hanyatt feküdt és torkon tolhattam, majd mellbe, aztán torkon. Közben mondta, hogy két ujjas jelentkezést végezhetek puncijában, melynek azonnal nekiláttam. Tehát torkontolás és ujjazás. Brutális!!!!! Visszaereszkedett négykézlábra és hol kézzel, hol anélkül szopott. Közben csapkodtam popsiját és ujjaztam felváltva

: 377db
(2021-11-14) : Utána nem tűrt ellentmondást, én lettem kezelésbe véve és még mindig izgultam, elsőre általában egy darab téglává változom és jobbára használhatatlan vagyok, Bunnynál ez öt percig ha tarthatott. Hátra feküdt előttem, magához húzott, és teljesen eltűntetett az ajkai között, és ölelgetett hol velük, hol a nyelvével, elárasztva a tűzforró nyálával, pillanatok alatt kemény lettem,

(2021-10-12) : Amint a fürdőből kijöttem, az ágyon állva fogadott, és a csodálatos melleit a számba adta. Hú, ez valami fantasztikus volt. Utána francia következett, amit nagyon lelkesen és ügyesen csinált. Ezt követően többféle pózban szeretkeztünk, mind nagyon kellemes volt.

(2021-10-05) : Először csak finoman csinálta majd tövig eltüntette a répám a szájában. Szerencsére a melleit szabaddá tette és elérhettem őket a kezemmel. Majd felmásztunk az ágyra, ahol én hanyatt vágtam magam, Nyuszi pedig mellém mászott négykézláb és folytatta az orális kényeztetést Úgy fordult, hogy a feneke és a puncija elérhető közelbe kerüljön. Éltem is a lehetőséggel, hol a combjai között átnyúlva a punciát kényeztettem az ujjammal,