188
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Lotti szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lotti-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-05 22:53:37

TiborX
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lotti reagálása

Drága TiborX!

Köszönöm a pozitív beszit, én is nagyon jól éreztem magam íveled és remélem, hogy mihamarabb újra láthatlak. :))

Úgy vélem, az első randevú többek között mindig a partner igényeinek, személyiségének megismeréséről szól amellett, hogy kölcsönösen örömet okozzunk egymásnak. Ígérem, legközelebb olyan bújós leszek, mint egy kiscica, de ha sokat jársz hozzám, még házisárkányt is nevelhetsz belőlem, csak hogy teljesen legyen az összhang! :PPP

Visszavárlak, nagyon jól volt Veled!

Millió dorombolós csók,
Lotti :*

Lotti beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-05

Egyeztetés
Online egyeztettem vele az időpontot, de korábban telefonon is beszéltünk és akkor elmondta a lehetőségeket.
Megközelítés
Könnyen megközelíthető, a IX. kerület forgalmas részén, a parkolás nem volt könnyű.
Helyszín
Tágas szoba, kényelmes ágy, tisztaság.
Lotti külseje
Lottinak gyönyörű alakja van, karcsú, csinos, nagyon helyes és kedves lány, az arca is igazán szép, nekem nagyon tetszett. Na és szenzációs popsija van!

Action
A fürdőszobában kezdtünk, és hát kipróbáltam a hirdetett pisiszexet is. Amit ígér, az tényleg úgy is történik, különleges élmény. Örülök hogy kipróbálhattam, ráadásul egy ilyen csinos és helyes lánnyal. Utána tusolás, és a szobában folytattuk. Erotikus orális kényeztetést kértem tőle, így franciázni kezdett, ezt különböző pozíciókban élvezhettem, és igyekeztem egy kicsit viszonozni is. Utána kaptam popsikényeztetést is, szemből is meg hátulról is. Fantasztikusan ügyesen és lelkesen csinálja. Mindent megtett amit kértem tőle. Úgy láttam, ő inkább azt szereti, ha irányítják, de én nem irányítottam folyamatosan, így néha picit monotonná vált a dolog. Egyszer egy kicsit ki is estem a hangulatból emiatt, de aztán sikerült újra hadrendbe állítani az ezredest, és egy óriási szájba-élvezés lett a vége. Nagyon jól éreztem magam.
Elszámolás
Az asztalra tettem az ajándékot.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon csinos lány, karcsú, szexi, kedves, és nagyon bevállalós. Mi kell még? És mégis, egy apróság hiányzott. Én egy kicsit barátnősebb együttlétre vágytam volna, ő meg (azt hiszem, de nem biztos) inkább azt várta volna, hogy irányítsam. Ezt legközelebb majd az elején tisztázni kell, és akkor szerintem minden tökéletes lesz. Úgy gondolom ez az én hibám volt, mert egyébként amit kértem, mindent megkaptam tőle. Összességében nagyon jól éreztem magam!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2017-11-13) : Hanyatt vágódtam és jobbról közelítős,ismerkedős franciskát javasoltam.Bele is ment és már a szájában is volt vezérem.Cuppogtatta szopta nyalta,közben popsi punci kombóval játszottam.

(2016-07-14) : Pillanatok alatt keményre szopta és utána következett amiért érkeztem: nyelves popsi izgatás. Ilyet én még életemben nem éltem át. Ez az volt a javából. Olyat kaptam, hogy csak na...

felejthetetlen: 28db
(2021-02-04) : Gyorsan összegabalyodtunk. Én kértem a popsi nyalást, amit nagyon élvez, akár csak én. Egy kis 69 is bele ért, fincsi volt a punciját nyalni. Gumi fel és hátulról végzet ki. Tisztogatás majd masszázs részemre, kis dumcsi. Mikor akció készen álltam, megint kértem a popsi nyalást, háton fekve, lábamat megemelve nyalt ki rendesen, közben a farkamat vertem kézzel. Nagyot élveztem magamra.

(2020-06-05) : Ezért kértem fordítsunk szerepet, én kezdtem nyalni a nuniját. Fincsi volt, élvezte, de nem ment el. Ezután gumi húzás, majd szemből döfködtem. Tetszett neki, de nem élvezett el. Sajnos én pár perc után a gumiba lőttem egy anyagot. Ezt követően kis pihi, masszázs nekem. Pár perc pihenő után kértem a popsi nyalást megint. Most hátulról kezdett neki. Széthúzta a farpofáimat, s úgy nyalt rendesen, közben a farkamat húzogatta.

(2020-01-19) : Ezután újra csak ő kényeztetett engem és ekkor megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan átélésselés annyira jól csinált hogy még a fülem is ketté állt.

nagyon jó: 60db
(2021-06-21) : Ezt követően hanyatt feküdtem, és Lotti kezdett kényeztetni. Puszilgatott, nyalta a nyakam, mellbimbóim szinte mindenem jól körbejárva csókolgatva, nyalogatva, csak eljutott a farkamhoz. Fantasztikus a franciája. Nagyon finoman lágyan, nem sietve kényeztetett, közben a golyókat és környékét is kezelésbe vette.

(2021-03-08) : Egy picit kényeztettem is a lába között, de sejtettem, hogy így nem jutok messzire, időm sem volt sok, hát hamarosan szájába vett. Így sem maradtunk sokáig, hanyatt dobtam magam, felháztam a lábaimat és azonnal nekilátott a fenekem kinyalásának. Bár régebben már volt ilyenben részem, de most ez százszor jobb volt, mint amire számítottam

(2021-01-29) : Most az én kérésemre fordultunk a rendes egyhíján 70-be ő felül én pedig alul így legalább már hozzáfért rendesen a barátomhoz is én is jobban hozzá fértem popsijához rendesen kinyalakodhattam magam hol a punci hol pedig popsi nagyon finom volt mindkettőt nyalni. De itt már éreztük mindketten, hogy baj lesz ha nem öltöztetjük fel barátomat bohócruhába. Gyors öltöztetés és

: 118db
(2021-11-28) : Megkértem, hogy franciàzzon, aminek szívesen eleget is tett. Mikor éreztem, hogy jól esne elsűlni, kértem hogy verje a mellére a farkam. Szép làtvàny volt és nagy élvezés! A hàlószobába érve, kértem egy rövid masszàzst. Majd a popsimra tért, amit nagyon kellemesen nyelvvel kényeztetett. Szuper érzés volt, amitől hamar ismét kőkemény lett a farkam.

(2021-11-20) : Elérte a velem.egykorút,és megmutatta francia tudását. Nagyon jó élmény. És a látvány is jó. Vissza kellett fogni magam. Kértem a 69et,ő pedig kedvesen fordult is az arcom fölé. Élmény volt nyalni őt. Aztán kértem,hogy folytassa a franciáját végig. Nem bírtam megállni,hogy ne végezzem a szájába.

(2021-11-18) : Francia, zacsi és gát nyali közben hatalmas beleéléssel temeti magát az ember hátsójába a nyelvével. Nem finnyáskodik, látszik, hogy élvezi amit csinál, te pedig ott fekszel/állsz/négykézláb vagy egy szőke lány furakodó nyelvével a hátsódban. Az együttlét nagy része így ment el, hogy különböző pózokban kényeztetett engem, én is kezelésbe vettem egy keveset

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.