6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-21
Silver szexpartner

szexpartner

Silver-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-03 17:12:31

romeobravo
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Silver reagálása

Kedves romeobravo örömmel tölt el hogy jól érezted magad egy magamfajta rakoncátlan kanca társaságában :)
Nekem is egy élmény volt:) az apróbb ámbár hasznos kis ügyetlenkedéseim ellenére is :)És igen, dühített hogy a korántsem átlagos méreteddel küzdenem kell, de látod kitartásom meghozta eredményét.
Várlak máskor is szeretettel...(na meg némi engedetlenséggel a játék kedvéért)
Vénuszod :)

Silver beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-03

Egyeztetés
A helyzetből adódóan hosszadalmasan egyeztettünk üzenetben, de másnapra mégis volt rögtön idő. A levelezésben mindenre választ kaptam - bár pontosabb volna azt mondani hogy mindenre rábólintott :) Érkezéskor is rögtön felvette, bár kicsit megcsúszott de ezért a retorziót a helyszínen intéztük :)
Megközelítés
Semmi gond. Hétközben nem lehet egyszerű parkolót, találni, de hétvégén nem volt gond. A kaputelefon kicsit nyögvenyelős.
Helyszín
Kellemes, egyszemélyes lakás, semmi iroda feeling, annak minden bájával - személyes hangulat és nyikorgó ágy. Ha nem derül ki, megesküdtem volna hogy saját.
Silver külseje
A képek alapján mindenki tudja. Meglepetés nincs. Amúgy kedves, odaadó, és intelligensnek tűnik amennyire az utana beszélgetésből kivettem. Szép haja van :)

Action
Sub actionra mentem, és elégedetten távoztam ;) Ez még ennek a szakmának is egy vékony szelete, de Vénusz igazi sub. Nyilván meg kell ismerni, de bevállalós, mindent bír és lehet használni rendesen :) Tud engedelmeskedni (ha akar), és tudja mit kap, ha nem.
DT nagyon ügyes és főleg kitartó, nem szokott egyszerűen menni, de szerintem annyira dühítette hogy nem fér be, hogy azért is letolta :) Valami hihetetlen szűk a hölgy, a harmadik kör után is alig fért be az ujjam, de tágul, befér aminek be kell :) És hihetetlenül élvezi, patakokban folyt róla a víz.
TPről szó nincs, még engem zavart, megcsúsztunk picit de nem volt gond, sőt még beszélgettünk. Persze lehet hogy ez ellenállhatatlan személyes varázsomnak köszönhető :)
Elszámolás
Akkorát dumáltunk, hogy majd elfelejtettem :) a Szokásos átlag felett, de egy bdsm action nyilván nem alap. Vita nem volt, leírtam mit akarok, megmondta ő mit akar.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Amikor az ember elmegy egy ilyen találkozóra, mindig felmerül a kérdés hogy a partner tényleg élvezi-e. Hát itt nem volt. Egyiknél sem :) a squirt persze elég jó visszajelzés.. Subnak is csodás, pláne hogy elsőre ilyen jól ment.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Silver szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókSilver legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-03-26) : Lelkesen szopott, én időnként erősen rászorítottam a fejét, szinte öklendezésig. Közben felvettem egy pálcát és a popóját csapkodtam. MIkor kijátszottam magam négykézláb az ágyhoz irányítottam, pálcával a fenekén adva az ösztönzést. Magammal vittem a szükséges eszközöket is az asztalról. Felmászott az ágyra, hason feküdt.

felejthetetlen: 10db
(2021-10-11) : Most visszaadtam neki a terepet újabb mélytorkossal viszonozta lábacskája kényeztetését és állította hadrendbe bajtársamat. Mikor úgy érezte, hogy kellőképpen bekeményedett jött a beöltöztetés és pucsított is be egy kis segítséggel popóba irányította bajtársamat kis síkosítót azért tett a öltözetre mielőtt be tessékelte a popsijába. Simán becsusszant bajtársam abban hiba nem volt.

(2021-07-25) : Tekintetéből látva itt kiscicából most egy igazi szexéhes vadmacskát csaltam elő, megkértem csak lassan kezdjen neki eme professzionális francia tudásnak, amit a beszámolókban olvastam. Kértem ne végezzen ki gyorsan, mert látva őt, ez nem is volt olyan elképzelhetetlen. Aranyosan mosolyogva megnyugtatott, nem az a célja, hanem hogy minél jobban tudjam élvezni az isteni franciás kényeztetését.

(2021-06-15) : Majd ráhasaltam és szenvedélyes csókokat váltottunk. Közben farkam a puncihoz dörgölőzött. Feltérdeltem és a kedvenceimet vettem kezelésbe. Először a nagylábujjakat, majd a többit is sorban elkezdtem szopogatni, nyalogatni. A teljes lábfeje is befért a számba. Ezt ő nagyon tudja élvezni és ez nekem extra élvezetet okoz. Közben combjaival szorította a farkamat.

nagyon jó: 18db
(2021-08-23) : bejött, majd a franciágyba invitált. Kényelembe helyeztem magam, majd hagytam Jade-t kibontakozni. Elém térdelt és kezdetnek szinte azonnal mélytorokra vette... :) kezet szinte egyáltalán nem használt, kb 10 percig (de ezt nehéz megmondani) folyamatos pornós mélytorkos szopásban volt részem...:)

(2021-08-21) : Gyorsan az ágy felé vettük az irányt, felfedeztük egymás testét meg volt egy kis smárolás aztán gyorsan a lényegre tértünk, kaptam egy alapos franciát aztán védőfelszerelést és hajrá, volt egy kis misszionárius majd Viennese Oyster is. Mivel nem voltam elég keménykötésű, ismét franciázott egy nagyot, igazi köpködős-mélytorkos, aztán beleült és meglovagolt de végül natúr franciával fejeztük be, óriásit élveztem a szájába...

(2021-08-20) : Szájba dugtam, vadul, keményen, közben nagyszerű hangokat hallatott, amitől még jobban felizgultam és bekeményedtem. Ezt a pontot is kiélve és kipipálva nyaltam kicsit a punciját, ujjaztam 1 és 2 ujjal, majd gumit kértem.

: 51db
(2021-08-09) : Az ajtóhoz érve becsengettem, kis hatásszünet után a lányok hagyományainak megfelelően "magától nyílt" az ajtó. Szóvá tette, hogy nem örül annak, hogy tévedésből egy emelettel lejjebb próbálkoztam elsőre. Gyorsan túllendültünk a dolgon: üdvözöltük egymást, és átadtam az ajándékát.

(2021-08-06) : Aztán hirtelen felindulásból a hátamra parancsolt, és elkezdett oboázni. Rögtön be is nyelte a kolbászt, mert már csak arra eszméltem, hogy orra a hasamat nyomja. Mikor oldalról akart szopni, akkor volt némi fogacskázás, amire felhívtam a figyelmét. Rettentő profizmusa és alkalmazkodó képessége van, és mindent megtesz, hogy a randi tökéletes legyen. Mikor az apró simogatásokkal a melleit kezdtem kezelésbe venni,

(2021-05-10) : Hanyatt fektetett, és kezelésbe vette a farkamat. Simogatta, becézgette, beszélgetett vele, majd a szájába is vette. Ha nem lettem volna eleve vízszintben, ezen a ponton mindenképpen kifeküdtem volna. Fantasztikusan franciázott, és ügyesen váltogatta a módszereket és ritmust. Hol csak a végét izgatta, hol mélyre vette, hol pedig szünetet tartott,