188
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Klaudia szexpartner

szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-01 10:41:14

Beafan
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia reagálása

Köszönöm!!Örülök,hogy jól éreztük egymást:):):remélem hamarosan:):):csókollak!!

beszámoló

Egyeztetés
Nagyon könnyen ment, szerencsére elsőre felvette, telefonban nagyon kedves, korrekt felvilágosítás, szerencsére gyorsan kaptam időpontot.
Megközelítés
Mit is lehetne hozzáfuzni, belváros, a térképen is bejelölte, tehát van sejtésed hogy merre kell elindulni, parkolás egy picit nehéz napközben, de orzott parkoló is van a környéken, BKV - közel és egyszerűbb talán.
Helyszín
Nem egy új lakás, de belul tisztaság fogad - ami nekem a legfontosabb, és mint már említették a dohányzást, engem viszont nem zavart, mivel én is dohányos vagyok.
Klaudia külseje
Hát itt csak szuperlatívumokban tudnék beszélni, aki tini lány keres az rossz helyen jár, de csak arcban, viszont nekem sokkal jobban bejönnek a 30-körüli lányok. Imádom minden porcikáját, a tetkói annyira erotikus kisugárzást adnak át, ami párosul egy gyönyörű testtel, szilikon cicikkel, formás popsi és meseszép alakkal.

Action
Igaz egy picit régebben jártam nála, de máig beremegnek a lábaim ha rá gondolok. Találkozáskor egy picit zavarban voltam, de ezt nagyon jól kezelte. Zuhanyzás után magassarkúban és fehérneműben várt az ágyon, megszabadított a törülközőtől és egy mesés franciába kezdett. Nem volt mély torkos, de finom, nyálas, kezezés nélküli. Tetszett ahogy különösen eljátszott a makkommal és a golyókkal...ezután én kényeztettem. Amint látni a képeken is, gyönyörű izmos lábai vannak és ezután csak kitárul meseszép puncija. Elidőztem itt egy picit, szépen reagál, belekócolt a hajamba ami csak fokozta a vágyamat. Lovaglópózban kezdtük..., de éreztem hogy, ha folytatja a vágtát, akkor gyorsan kivégez. Kértem hogy lassítson, amire istenien reagált és csak csúszkált rajtam, végig éreztem ahogy duzzadok benne, és majd szét robbanok... Ezután váltottunk... Hátulról, ahogy bepucsít és a hosszú haja beborítja a tetkóit..kell ennél több? Mint ha pornófilmforgatáson lenne az ember :) Sajnos így is lett végem.
Elszámolás
Egy órát maradtam, talán egy picit magasabb az átlagnál, de a minőségért fizetni kell, én teljesen elégedett vagyok, mivel az alapban minden benne van, amit én szeretek,

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon elégdetten távoztam, szerintem hamarosan ismét találkozunk, korrekt, nem lehúzós, maximálisan odafigyel és lesi a kivánságaidat.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-11-05) : Kis pihegés után csókokkal köszönte meg ténykedésem, majd újra az én barátom kapott kis francia kényeztetést. Gumit szájjal fel és kivételesen oldalról öleltem magamhoz és hatoltam be a szűk punciba. Egy idő után váltás és a hátamra döntvén szemből ült belém és kezdett lovacskázni.

(2021-09-29) : Tehát belépte után elém térdelve élesztette fel a látványtól nem is annyira alvó szerszámom. Szégyen ide vagy oda ,már a látványtól a kisugárzásától vigyázzba vágja magát szerszámom:) teljesen önálló életet él.Klaudiánál hiába a forgatókönyv ,hogy majd ezt így fogom meg úgy fogom csinálni ha végre újra élvezhetem társaságát :

(2021-09-16) : A nagy sóhajtozás után Klaudia úgy döntött, hogy elégtétel vesz, és most rajtam a sor. Uraim, a látvány sem semmi (hajkoronáját már az elején összecsipeszelte), az érzés azonban frenetikus, cuppogós, szembenézős, stb. - tudjátok. Csak egy kis ideig bírtam tétlenül, számra kértem, s 69-ben folytattuk, majd egy idő után melegebb helyre kéredzkedtem

felejthetetlen: 10db
(2021-11-21) : Egy remekbe szabott francia óra kezdődött. Néha szinte teljesen eltüntem ajkai kózt de volt, hogy csak a hegyét nyalta. Kezét nem vagy csak néha használta. Isteni volt. Még most is borzongok ha erre gondolok. Kitalálta mit szeretnék mert gumiért nyúlt. Természetesen mivel,hogy posiját odafordította, ismét mekostoltam.

(2021-09-03) : Kis tisztogatás, folyadékpótlás és tisztálkodás után összebújós dumcsi. Egyre jobban simogattuk egymást, majd egyszer csak a lábát keresztbe átvetve rajtam érzéki csókokból indítva kezdett franciásan kényeztetni majd én őt. Hamarosan jöhetett a gumi rám, Klaudia meg a hátára :) Missziben finoman hatoltam belé, nem is váltottunk pozitúrát,

(2021-07-27) : Mielőtt túl jó lett volna nekem, megálljt kértem és én tértem rá fantasztikus teste végigcsókolására, a világbajnok (bocs, jelen időszakban olimpiai bajnok) cicik különös figyelmet kapván, de csak megérkeztem a finom, puha, illatos puncihoz, amit nyelvemmel addig kényeztettem, míg sikerült Klaut elröppentenem.

nagyon jó: 9db
(2021-10-09) : Persze gondoltam,hogy a kukackámmal szeretne játszani mikor elém guggolt. Egy fenomenális francia lecke kezdődött. Ahogy az le van írva. Csak a hegye ingerlése majd csaknem tövig eltüntetve, gyorsan lassan. Majd megint csak a nyelvével a makk nyalása. És közben a szemkontaktus. Még most is beleborzongok. Kezét szinte nem is használja.

(2021-08-26) : Ő sem tétlenkedett, tanítani való nyelvmunkája miatt egyre jobban éreztem magam. Változó intenzitással izgatott. Hol szinte tövig eltüntem a szájában, hol csak a hegyét nyalta. Persze a golyókat sem hagyta nyugodni, azzal is foglalkozott. Sokáig élvezkedtem volna de inkább gumit kértem mert már szerettem volna a puncikája szorítását érezni.

(2021-05-31) : Nyakamat átölelve lágyan csókol meg, ami fantasztikus. Lassan az ágy felé mozdulunk, ahova finoman leültet és elém térdelve a szám után a csókjaival egyre lefelé halad, majd egy isteni francia felvezetés kapok. Finoman, lassan, lágyan, pont ahogy szeretem. Egy idő után nyúlna a gumiért, ha hagynám, de helyette inkább én fektetem gyengéden az ágyra és szerény tudásommal viszonzom neki ezt a franciás kényeztetést

: 8db
(2021-09-17) : Mikor átöltözött,szexi fehérneműbe ismét le esett az állam olyan gyönyörű volt,egy igazi bombázó állt előttem.Egyből magamhoz húztam csókokkal borítottam el ahol csak értem.Ez jó hatással volt Klaudiára mert szépen elém térdelt és máris elkezdett kényeztetni.Kaptam egy mély torkos bő nyálas franciát,ami annyira jólesett hogy nagyon vissza kellett fognom magam ne így legyen végem.F

(2021-08-06) : Innen teljesen átvette az irányítást. Hanyatt fektetett és a meredezö kukackámat vette kezelésbe nem kis hatékonysággal. Nagyon finoman incselkedett vele. Nyelve hegyével lassan körbe járt rajta majd szinte teljesen eltüntem csodás ajkai közt. Isteni érzés. Tanitani kellene a technikáját. Váltott tempóban csinálta egy jó darabig míg közben a golyokkal is foglakozott.

(2021-06-29) : Előszőr a szájával játszott megfelelő keménységű kukackámmal, hol szinte teljesen eltüntettve hol csak a hegyét érintve izgatott! Isteni! Mikor érezte,hogy lassan végem, a gumit szájával huzta kukacomra., és rögtön lovagolni kezdett felém forbulva, én pedig a szép és kívánatos cicikbe kapaszkodtam. Utána kértem a kutyus pózt, amikor is eszméletlen látvány tárul az ember elé: szép formás feszes popsi.