562
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 11-18
Valéria szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Valéria-

Nem prémium hirdető
75/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-10-30 08:33:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ingyenes hirdetők reagálásai nem olvashatók.

Valéria beszámoló szexpartner Budapest 2013-10-30

Egyeztetés
Régebben írtak róla egy igen csak rossz beszámolót, és kíváncsi voltam, hogy valóban megfelelnek a leírtak a realitásnak, amit már csak azért is kételkedve olvastam, mivel a hölgy Tita11-el együtt dolgozik, akinél pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Szóval, telefonon minden részletben, valamint a randi időpontjában is megállapodtunk.
Megközelítés
Nekem a BKV-s megközelítés a nyerő. A négy kerékkel érkezőknek jó vadászatot a szabad helyért.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Mivel a helyszínt már becsukott szemmel is megtalálom, valamint a kecó felépítését és higiéniáját is ismerem, így erről csak annyit, hogy legutóbbi ottjártam óta egy kicsit átrendezték a tetthelyet, ami így még otthonosabb lett.
Valéria külseje
Nos, ami a lány külsejét illeti, azt a képek tökéletesen visszaadják. Kicsi, aranyos, jó alakú, talán, ami a képekből nem jön vissza, hogy egy kicsit visszafogott. Ez lehet, hogy az első találkozás miatt volt, ellenben igencsak szexi szerelésben fogadott.

Action
Megérkezésem után a szokásos ajándék átadás, amit puszival köszönt meg, aztán rövid csevejt követően megkínált üdítővel és irány a fürdő, amit együtt látogattunk meg. Közös tisztálkodás, aminek keretében hosszan elidőztünk egymás kézzel történő kényeztetésével. Miután végeztünk, irány a tetthely. Jó nagy, és kényelmes franciaágyon folytattuk az egymás érzékeny pontjainak felfedezését. Igencsak élvezettel csókolózik és közben elkalandozik a keze a velem egykorú felé. Úgy vettem észre, hogy szeret csókolózni és ennek hatására fokozatosan oldódik, sőt egyre jobban nedvesedett. Ezt észlelve gyorsan birtokba vettem a -Bermuda háromszöget-, amit hálásan fogadott, majd az egyre intenzívebb nyelvcsapásoknak köszönhetően heves vonaglásba kezdett, és kisvártatva jelezte, hogy Ő bizony elment. Rövid regenerálódás után Ő vett át az irányítást. Végig csókolta a testem, majd a velem egykorút kezdte le kényeztetni. Előbb csak finoman, majd fokozatos intenzitással (némi kézi segítséggel) érte el, hogy én is elmenjek. A dolog érdekessége, hogy az örökítő anyag a szájában landolt, de nem rohant ki és szalvétát sem láttam. Hova tűnt nem tudom.
Feküdtünk egymás mellett és kölcsönös simogatásokkal igyekezünk visszatérni a -másvilágról-. Megittam a maradék üdítőmet, és némi beszélgetés után ismét együtt mentünk a fürdőbe. Zuhanyozás követően gyors öltözködés, majd, mivel igencsak elszaladt az idő, csókváltást követően távoztam. Ő még marasztalt, hogy ne rohanjak annyira, de nem akartam visszaéli a vendégszeretettel, mivel így is jócskán túl léptem az egy órát.
Elszámolás
A már előre megbeszélt -vizitdíjat- a konyhaasztalra tettem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindent egybe vetve jól éreztem magam és meg kellett állapítanom, hogy az a negatív beszámoló semmiben sem fedi a valóságot. Nem értem, miért kell valótlan dolgokat leírni, amikor mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát. Köszönöm Valika.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36706536591 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.
Ha vannak is további beszámolói, azok csak prémium vendég előfizetéssel jelenik itt meg.